Dodaj do ulubionych

Wszystko na tip top

07.02.11, 11:48
Wrrrrrrr, jak widze tą reklamę to wiem, ze nigdy, przenigdy nie kupie podpasek Always!
Debilna reklama, która kobiety traktuje jak idiotki!!
Obserwuj wątek
    • ceres9 Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 11:58
      big_grinDDD
      mialam taki sam watek na pijalni zalozycbig_grinDDD
      jak mnie ta reklama wk)*&%^$^*)^) !!!!! masakra jakas.
    • slimakpokazrogi Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:17
      aż sobie musiałam znaleźć na you tubebig_grin faktycznie taka debilna trochęsmile
    • dezetta Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:22
      To nie pierwsza i nie ostatnia reklama robiąca z kobiet skrajne kretynki. Przed nią było na pęczki: niesfornych pań domu rozpaczających nad trudną plamą na ukochanej koszuli męża, kwok co im kamień kotłowy zrujnował plan prania w pralce, jełop co nie umieją zmywać i potrzebują turbo płynu do naczyń i sierot które bez fixu z torebki bezradnie rozkładają ręce nad pustym garnkiem a tu cała rodzina do nakarmienia..

Mnie generalnie do rozpaczy doprowadzają WSZYSTKIE reklamy i jak tylko widzę że się zaczyna blok reklamowy to wyłączam dźwięk w TV i idę zmywać/sikać/podchodzę do kompa. Tę reklamę o której piszecie musiałam znaleźć na Youtube bo nie wiedziałam o co chodzi tongue_out
      • olinka20 Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:31
        Dez zgadzam sie, wiekszosc reklam skierowana do kobiet, jest mega debilna.
        Ale ta....to juz dno i chyba o jeden krok za daleko.
        Dlatego mi sie ulało.
    • prigi Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:45
      też musiałam sobie wyszukać w youtube tą reklamę. jest tak prostacka, że mój mózg wyparł ją ze świadomości wink
      tak samo irytuje mnie reklama, z której kobieta w sklepie, na wystawie, w pracy itd wyciąga z torebki płyn do prania ręcznego. sciana

-
      Każdy z rodziców ma w sobie coś z masochisty i mordercy
      • ciepla.kawa Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 14:15
        Debilna ta reklama straszliwie. Dno i trzy metry mułu. Niestety jestem zmuszona jej sluchać bo moje dziecko upodobało sobie tą własnie piosenkę, bleee.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka