olinka20 07.02.11, 11:48 Wrrrrrrr, jak widze tą reklamę to wiem, ze nigdy, przenigdy nie kupie podpasek Always! Debilna reklama, która kobiety traktuje jak idiotki!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceres9 Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 11:58 DDD mialam taki sam watek na pijalni zalozycDDD jak mnie ta reklama wk)*&%^$^*)^) !!!!! masakra jakas. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:17 aż sobie musiałam znaleźć na you tube faktycznie taka debilna trochę Odpowiedz Link
dezetta Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:22 To nie pierwsza i nie ostatnia reklama robiąca z kobiet skrajne kretynki. Przed nią było na pęczki: niesfornych pań domu rozpaczających nad trudną plamą na ukochanej koszuli męża, kwok co im kamień kotłowy zrujnował plan prania w pralce, jełop co nie umieją zmywać i potrzebują turbo płynu do naczyń i sierot które bez fixu z torebki bezradnie rozkładają ręce nad pustym garnkiem a tu cała rodzina do nakarmienia.. Mnie generalnie do rozpaczy doprowadzają WSZYSTKIE reklamy i jak tylko widzę że się zaczyna blok reklamowy to wyłączam dźwięk w TV i idę zmywać/sikać/podchodzę do kompa. Tę reklamę o której piszecie musiałam znaleźć na Youtube bo nie wiedziałam o co chodzi Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:31 Dez zgadzam sie, wiekszosc reklam skierowana do kobiet, jest mega debilna. Ale ta....to juz dno i chyba o jeden krok za daleko. Dlatego mi sie ulało. Odpowiedz Link
prigi Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 12:45 też musiałam sobie wyszukać w youtube tą reklamę. jest tak prostacka, że mój mózg wyparł ją ze świadomości tak samo irytuje mnie reklama, z której kobieta w sklepie, na wystawie, w pracy itd wyciąga z torebki płyn do prania ręcznego. - Każdy z rodziców ma w sobie coś z masochisty i mordercy Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: Wszystko na tip top 07.02.11, 14:15 Debilna ta reklama straszliwie. Dno i trzy metry mułu. Niestety jestem zmuszona jej sluchać bo moje dziecko upodobało sobie tą własnie piosenkę, bleee. Odpowiedz Link