beata985 14.02.11, 22:55 czy któraś z Was ogląda??/ co powiedział pierwszy słuchacz na antenie, że tak sie Miecugow wkurzył??? o jakieś groźby chodziło.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabetka Re: szkło kontaktowe 14.02.11, 23:52 Ja oglądam często ale dzisiaj akurat nie... Nie wiem co słuchacz powiedział,ale ludzie tam czasem takie głupoty wygadują że nie dziwię się że prowadzący mógł się wkurzyć Grzesiu cenzorów telefonicznych/esemosowych opierdoli,po premii im pojedzie i tyle Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: szkło kontaktowe 15.02.11, 10:00 dokładnie nie pamiętam, ale pani powołując się na info wyczytane w internecie, oskarżała Palikota, a właściwie jego dziadka, że żydów zabijał czy jakoś tak. Oj, dawno nie widziałam tak wkurzonego Grzesia. Odpowiedz Link
beata985 Re: szkło kontaktowe 15.02.11, 22:58 a dzięki dzięki no wkurzony był fest...nawet z drugim rozmowę skończył mimo, że czasu miał półbudzika bo jakiegoś niecenzuralnego słowa użył...... Odpowiedz Link
changeone Re: szkło kontaktowe 15.02.11, 23:20 Wczoraj nie widziałam, ale dziś z kanapy spadłam, jak pokazali filmik o super polskiej armii i "zestrzelonym" bereciku Odpowiedz Link
beata985 Re: szkło kontaktowe 16.02.11, 00:00 no i znowu nie widziałam...cos mi się tylko o uszy obiło a dlaczego... Bo znowu polazłam do jakiegos magla E Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: szkło kontaktowe 16.02.11, 08:13 ja też nie widziałam wczorajszego. Padłam snem zasłużonego Odpowiedz Link