Dodaj do ulubionych

najdurniejszy film jaki w zyciu...

27.02.11, 16:11
The Human Centipede First Sequence

Był tak idiotyczny, tak nieziemsko obrzydliwy, że aż obejrzałam do końca.... jedyna myśl jak mi do głowy potem przyszła: "człowiek który to wymyślił musiał byc niezrównoważony psychiczne"

znacie to uczucie? oglądacie chory film i nie mozecie przestac....czy to może ja jestem lekko zwichrowana? a Wasze propozycje takich filmów?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 16:24
      dla mnie filmy kusturicy są mocno paranoiczne i za hiny nie kumam o co w nich chodzi.
      i jeszcze taki jeden film, z jakimś gruzińskim szpiegiem w nowym yorku, goran czy coś takiego, no masakra, tak durnowatego filmu w życiu nie oglądałam uncertain
      • zuzanka79 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 17:33
        Ja oglądałam kiedyś taki film nawet tytułu nie pamiętam, o jakiejś zarazie czy epidemii. Ludzie z miasta uciekali a ci , którzy w nim zostali to pożerali tych co umarli lub zostali zarażeni i tak się kręciło błędne koło. I kilku młodym udało się dotrzeć na jakieś odludzie, baza wojskowa tam była i myśleli że są bezpieczni, ale ci w tej bazie też już byli zarażeni. Masakra normalnie, nie dość że nudny jak flaki z olejem to jeszcze krwią ociekający i brutalny. Jak małż wróci to się zapytam co to za film. Będziecie wiedziały czego nie oglądać. wink
        A no i mój ulubieniec : ten ... no ... od tego... 4 pokoje Tarantino.
        Wiem, wiem, Tarantino jest miszczunio, ale ja go nie kumam tongue_out
        • asiaiwona_1 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 17:38
          zuzanka - mi się 4 pokoje baaardzo spodobały. Nie wykluczam, że wpływ na to moje podobanie miał fakt, że leżałam 2 miesiąc w szpitalu plackiem i łykałam każdy film jaki mi doniesiono do obejrzenia. Ale nie ukrywam, że odkładałam go na sam koniec, bo uwarzałam, że będzie kicha i wogóle. A tu proszę - miłe zaskoczenie big_grin
        • zuzanka79 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:58
          zuzanka79 napisała:

> Ja oglądałam kiedyś taki film nawet tytułu nie pamiętam, o jakiejś zarazie czy
          > epidemii. Ludzie z miasta uciekali a ci , którzy w nim zostali to pożerali tych
          > co umarli lub zostali zarażeni i tak się kręciło błędne koło. I kilku młodym u
          > dało się dotrzeć na jakieś odludzie, baza wojskowa tam była i myśleli że są bez
          > pieczni, ale ci w tej bazie też już byli zarażeni. Masakra normalnie, nie dość
          > że nudny jak flaki z olejem to jeszcze krwią ociekający i brutalny.

Już wiem co to za film: 29 dni później
          • slimakpokazrogi Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 10:57
            zuzanka, czy Tobie chodzi o "28 dni później"" ?????? Genialny!! Świetny film świetnego reżysera (tego od Trainspotting, Slumdoga i nominowanego do Oscara w tym roku 127 godzin...)
            • zuzanka79 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 14:44
              Tak, dokładnie o ten film mi chodzi.
              Slumdog był fajny, Niebiańska plaża tudzież, ale ten 28 dni ... co z tego że świetnie zrobiony jak fabuła do bani. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.
              • slimakpokazrogi Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 17:29

a nie, no spoko, że subiektywnesmile jesli chodzi o Boyla to mi najmniej podchodzi Niebiańska plaża właśnietongue_out no i nie widziałam wszytkich jego filmówwink
            • mona_mayfair Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 02.03.11, 15:33
              28 dni później świetny, o wiele lepszy od reklamowanego wszędzie "I'm legend", a klimat podobny.
              • deela Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 05.03.11, 04:11
                > 28 dni później świetny, o wiele lepszy od reklamowanego wszędzie "I'm legend",
                > a klimat podobny.
                oba są beznadziejną podróbą nocy żywych trupów, jak chcesz obejrzeć coś porządnego w tym temacie to polecam 6-odcinkowy serial "The walking dead", który w przeciwieństwie do dwóch wyżej wymienionych jest naprawdę DOBRY
        • 3-mamuska Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 13:12
          zuzanka79 napisała: > Ja oglądałam kiedyś taki film nawet tytułu nie pamiętam, o jakiejś zarazie czy
          > epidemii. Ludzie z miasta uciekali a ci , którzy w nim zostali to pożerali tych
          > co umarli lub zostali zarażeni i tak się kręciło błędne koło. I kilku młodym u
          > dało się dotrzeć na jakieś odludzie, baza wojskowa tam była i myśleli że są bez
          > pieczni, ale ci w tej bazie też już byli zarażeni. Masakra normalnie, nie dość
          > że nudny jak flaki z olejem to jeszcze krwią ociekający i brutalny. Jak małż wr
          > óci to się zapytam co to za film.
          Jesli sie nie myle to ten film to 28 dni pozniej. Kiedys i pojechalismy do kina na niego,ale byla zla ze nie sprawdzilismy co graja tylko pojechalismy w ciemno,a na miejscu trzeba bylo cos wybrac i padlo na ten film.
        • tedesca1 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 17:12
          4 pokoje jest zajebisty!!! Ktoś pozyczył moją płytę i nie oddał grrr
          Ten banderas i te dzieci big_grin miodzio tongue_out
    • stillgrey Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 17:43
      Niestety, albo stety nie pamietam tytulu. Film opowiadal o kumplach, ktorzy w starym zakladzie psychiatrycznym znalezli przywiazana do lozka, naga dziewczyne, jak sie okazalo zombi. Caly film pokazywal jak po kolei ja gwalcili we wszelkie otwory ciala.Durniejszego chyba nie widzialam. Tez obejrzalam do konca z chorym zafascynowaniemwink
    • dezetta Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 18:37
      Dla mnie totalną masakrą był "Blair Witch Project", banda spanikowanych kretynów w wieku około 20 lat biega po lesie i wrzeszczy.. Porzygać się idzie..
      • doral2 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:07
        oj, to też był nawiedzony film uncertain
      • prigi Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:49
        oj, byłam na tym filmie w kinie-o żesz, jak ja się nudziłam. niczego tak nie pragnęłam jak tego, aby ich w końcu zabili
        Kusturice lubię-jest tak absurdalny, że aż fajnybig_grin
        Z teraźniejszych filmów-beznadziejny polski "Weekend" oraz "Ryś". kto to w ogóle wpuścił do kin?!?
        • doral2 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:54
          z polskich filmów to "egoiści", no za hiny nie czaję, co autor miał na myśli...
          • olinka20 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 20:12
            Z polskich to "Palimpsest".
            Masakra i Ciacho, ale to chyba nie tylko mnie poraziłowink
    • i_b13 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:15
      polskie "Ciacho" jest żenujące
    • mantha Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:42
      Chyba was pobije - doslownie ze 2 czy 3 dni temu, latalam sobie po kanalach w poszukiwaniu czegs tam (niestety nie opanowalam jeszcze co jest na ktorym programie smile i zatrzymalam sie na kanale disneya i lecial tam jakis serial? z ta panna z hannah montana (tak tos ie pisze?) i jej ojcem. przysiegam - czegos durniejszego nie widzialam na oczy i nie moglam przestac...
    • olinka20 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 27.02.11, 19:57
      "Pokoj syna" N. Moretti bodajze.
      Na poczatku syn umiera, a potem godziny ojciec go opłakuje.
      Wszyscy oprcz nas wyszli z kina big_grin
    • matysiaczek.0 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 09:28
      a to ja przepraszam bo nie napisałam o czym był ten mój....

szalony niemiecki (!!!) chirurg uwięził w swoim domu trójkę młodych ludzi, postanowił stworzyc z nich ludzką gąsienicę, czyli połączyć wszystkich razem w jeden organizm...

bosz ... to jest tak obrzydliwe że nawet pisac jest mi trudno...

ostatecznie wyszło mu takie coś: wszyscy troje w pozycji "na czworaka", ustawieni jeden za drugim, połączeni tak, że do pierwszego odbytu przyszyty jest otwór gębowy drugiego, do odbytu drugiego człowieka doszyty jest otwór gębowy trzeciego. No i o ile pierwszy je "normalne żarcie" czyli co mu chirurg podrzuci pod twarz, to drugi i trzeci połykać muszą to co wydali poprzednik...żeby nie mogli wstać mają podcięte jakieś ścięgna kolanowe czy coś...

znów przez tydzień nie będę mogła z myśli wywalic tego obrazu...
      • joanna266 szamanka 28.02.11, 09:54
        w zyciu nie widziałam gorszego filmu.było to lata temu wiec w mej pamieci obraz sie rozmył ale uczucie zgorszenia i glupoty bijacej z ekranu pozostało.
        • matysiaczek.0 Re: szamanka 28.02.11, 09:59
          a własnie od jakiegos czasu zbierałam sie go obejrzeć, po Twoim wpisie zapewne nastąpi to dzisiaj wink
      • tedesca1 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 17:16
        hehe matysiaczek Twój film wygrywa big_grin
      • agamama123 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 02.03.11, 09:47
        https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298501674_by_yen025_500.jpg
        • matysiaczek.0 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 02.03.11, 09:50
          no i po co ja otwierałam Twój post....ale to racja - najlepiej niech nie bierze wcale
    • deela Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 10:21
      tak "Ociosanek" czeski film o kawałku drewna, które jedna babka zaczęła traktować jak własne dziecko a ono żarło i rosło i mordowało ludzi big_grin nie mogłam się oderwać, do tej pory uwielbiam ten film!
    • mme_marsupilami Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 12:38
      "Wzgorza maja oczy" - obrzydliwy, a malo co mnie obrzydza.
      Wszystkie "American Pie".
      • zuzia36 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 13:02
        o tak "wzgórza mają oczy" nie dałam rady do końca. jeszcze taki polski tytułu nie pamiętam. O dwóch gościach uzależnionych od alegrosza. Wystawili na aukcję swoje pijane dziewczyny. Tez nie dałam rady do końca.
    • princy-mincy Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 13:23
      nie ogladam wtedy do konca
      jesli mnie nudzi lub mi sie nie podoba, to po prostu szkoda mojego czasu
      • elske Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 13:29
        Nie oglądam horrorów, bo są obrzydliwe. Kilka lat temu ogladałam z mężem " Dom woskowych ciał". Co mnie podkusiło, żeby to oglądać? Jeszcze teraz mnie mdli, kiedy sobie przypomnę.
        • ciepla.kawa Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 14:20
          No to ja wczoraj obejrzałam najdurniejszy, najdebilniejszy film. "Maczeta". O jezusie kochany, jaki chłam. O ile ja lubię siekanki i mordobicie tak tu ledwo wytrzymałam. A obejrzałam do końca bo chciałam się dowiedzieć jak się skończy. I to był mój błąd.
    • mygdullaa Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 16:45
      numer jeden durnoctwa to Angielski Pacjent minęło tyle już lat a ja jeszcze durniejszego filmu nie oglądałam. Numer dwa to Blizna też poryty na maksa.
    • milva_barring Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 28.02.11, 18:38
      Titanic.
      Wynudziłam się na nim za wszystkie czasy.

Ghost in the shell
      Nawet nie pamiętam o czym. Film typu "bez poł litra nie razbieriosz". Co zresztą uczyniliśmy.

Horrorów nie oglądam, bo jestem cykor.
      Ale takich naprawdę chorych filmów nie oglądałam...
      • deela Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 01.03.11, 18:30
        > Ghost in the shell
        > Nawet nie pamiętam o czym. Film typu "bez poł litra nie razbieriosz". Co zreszt
        > ą uczyniliśmy.
        o matko jak ty grzeszysz - Ghost in The Shell to klasyka cyberpunka!!!!!!!!!!
    • zawszexyz Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 01.03.11, 13:19
      haha jak to ludzie maja rozne gusta, mnie akurat palimpsest sie podobal i maczeta tez byla niezla wink , do mnie natomiast nie przemawia borat, chociaz mojemu niemalzowi bardzo sie podoba , i pomylka dla mnie byla :pila II i III , i nastepnych juz nie zamierzam ogladac , chociaz pierwsza mi sie nawet podobala, i projekt dziecko , z ostalowska i zamachowskim , jak dla mnie dno
      • ona_007 Re: najdurniejszy film jaki w zyciu... 01.03.11, 13:57
        Martwica mózgu
        tak durny ze aż fascynujący.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka