Dodaj do ulubionych

perfumy AVON to obciach ?? :P

28.02.11, 15:39
lata świetlne temu używałam raz rare gold ejwnou - zapach baardzo mi odpowiadał, niedawno ogladąłam katalog i ze zdziwieniem zobaczyłam że wrócił do łask i znowu go mozna dostać
no i tak w miejscu publicznym wyraziłam chęc zakupu tychże (mam nadzieje ze zapach nadal bedzie mi się podobał wink ) i czego się dowiedziałam?? że te obciach, kicha i w ogóle prawie że zbrodnia, no bo co to za jakość, co to za firma itp no i tanie przecież są i chyba nie zamierzam rzeczywiście ich używac tongue_out ????

hmmm szczerze mówić się lekko zdziwiłam, i tak zakupię (chyba że mi z głowy wyleci co jest całkiem możliwe) pomimo tejże jakże niepochlebnej opinii big_grin ale tak postanowiłam zapytac

dla was to też obciach i w ogóle zaniżanie poziomu hehe ?? suspicious
Obserwuj wątek
    • dezetta Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 15:44
      Używam kilku zapachów z Avonu i nie uważam żeby ich posiadanie było obciachem. Wiele osób pyta mnie o te zapachy bo są na prawdę bardzo ładne. Polecam Incandessence, moje ulubione smile
    • aniuta75 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:08
      Mam z Avonu chyba ze 2 perfumy i nie myślę, że to obciach jest. Przeciez to zalezy od zapachu, czy nam się podoba a nie od firmy smile.
    • slimakpokazrogi Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:15

wiesz co, ten , kto to powiedział, to jakiś niedorobiony snobik... nienawidzę takiej postawy... a poza tym perfumy z avonu wcale aż takie tanie nie są... ja nie widzę nic zlego w używaniu zapachu nawet za 20 zeta - jedyny minus, ze są bardzo nietrwałe.
      • joanna266 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:43
        najwiekszy obciach to pisanie głupot w stylu "uzywanie perfum z avonu to obciach"wogóle snobowanie pod kazda postacia to obciach...
        gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..smile
      • mygdullaa Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:43
        ja tam lubię kosmetyki Avon i z każdego katalogu zamawiam kilka rzeczy. Perfumy również i mam kilka ulubionych. Pozdrawiam.
    • mearuless Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:43
      obciach to smierdziec potem i niemyta dupa.

natomiast dodatki takie jak dezodoranty, perfumy i inne kosmetyki pielegnacyjno-upiększające każdy dobiera do swojego gustu.

reasumujac- nie ma obciachu.
      • mme_marsupilami Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:53
        Mea walnela z grubej rury ale ma racje.
        Lubilam zapach z Avonu Per ..costamcostam (taki nieco mydlany), jedyny w owych czasach od ktorego mnie nie mdlilo i nie bolala glowa.
        • przeciwcialo Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 18:14
          Per..costam lubie bardzo wink
    • annabetka Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 16:58
      A dlaczego obciach? że tanie i nie z górnej półki? Dla mnie żaden obciach,inna inszość ,że mam chyba ze trzy flakoniki ich zapachów i niestety ale żaden! mi nie pasujesad ale trwałe cholery są baaardzo!Cudko jaki to zapach? może mogłabym Ci sprezentować któryś z moich nieużywanych?
      • black.sally Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 14:39
        a są jeszcze te perfumy polskiej firmy małe"PARIS" "ROME"? i cos tam jeszcze....Fajnie pachniał któryś no i wytrzymały był dosyćwink
    • amoreska Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 17:16
      Jeśli to obciach, to ja jestem obciachowa, bo mam 2 flakoniki - Incandessence i Little Black Dress. Pierwsze ciekawsze, ale drugie też niezłe. Nie są zbyt trwałe, no ale za tę cenę nie można wymagać chyba, by zapach przetrwał dobę...
    • olinka20 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 17:25
      Hłe, hłe, załoze sie, ze osoba ktora to powiedziała uwaza kupowanie na promocjach za obciach wink
      Mea podsumowała pieknie.
    • prigi Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 18:06
      za dawnych czasów używałam nałogowo Perceive w kulce. niestety, zaostawiał straszeczne plamy na ciuchach, ale zapach mi się podobał.
      czy teraz też by mi przypadł do gustu, tego nie wiem, ale dla mnie to żaden obciach używanie perfum nie tylko z sephory czy douglasa itp.
      • doral2 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 19:46
        mea pięknie spuentowała smile

nic dodać, nic ująć.
        mam osobiście flakonik white, zmywacz do paznokci, kilka lakierów do paznokci.
        kremy mają dobre i niektóre balsamy. maseczki też, mam cztery smile
    • maja-02 a ORIFLAME to mniejszy obciach? ;) 28.02.11, 20:46
      dla niektórych perfumy, które pojawiły się w Rossmanie już są "obciachowe" - dopóki były dostępne tylko w Sephorze czy innym Douglasie obciachowe nie były wink
      dla mnie obciachowe to są podróbki wink
    • beata985 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 22:19
      tak poczytuję ostatnio forum i dowiaduję się, że w zasadzie wszystko jest obciachem
      perfumy
      grzywka
      balejage
      3 lata temu obciachem były leginsy a teraz co....wiekszość kobitek w nich śmiga
      pierniczę to......
    • zuzanka79 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 28.02.11, 23:23
      cudko1 napisała:

> dla was to też obciach i w ogóle zaniżanie poziomu hehe ?? suspicious

A ty się będziesz nimi psikać czy sobie butelkę na szyi powiesisz?
      W taki razie dołączę do grona obciachowych, jako posiadaczka obciachowego perfuma dla siebie i takiego samego obciachowego dla męża. I jeszcze tusz do rzęs ma obciachowy i pomadkę. A kiedyś miałam obciachowy podkład w kremie za 50 zł tongue_out.

---
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/zc/ma/pvku/nHCcjO9rMaZFnEGJrA.jpg
      • bryanowa-1 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 01:21
        jaki obciach? ja jak tylko maja w promocji kupuje sobie kilka butelek Treselle(chyba dobrze napisałam he he)i rare gold tez jest super z tym ,ze to zapach mjej mamysmilejak mi za nią teskno to se psikne rekaw bluzy i ją czujęsmile
    • sylki Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 08:07
      Kurcze, to muszę je wyrzucić sad
      Nie mogę się psikać czymś obciachowym wink
      Zapożyczę się, ale kupię takie za 500 zł, ooo to wtedy obciachem nie będzie ;P
      • cudko1 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 09:24
        nie no kochane ja wiem że to nie obciach, tak chcialam sie podzielic obciachowym wink poglądem znanej mi poniekąd osoby tongue_out

a i owszem perfumy sobie kupię - mam nadzieje że pachna tak ładnie jak je zapamiętałam smile
    • mariolka55 Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 11:58
      obciach to gadanie że to obciachtongue_out

tez mi coś ja używam głównie z avonu, bo zapachy niektórych mi odpowiadaja i niedrogie sa .
      • sylki Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 16:47
        mariolka55 napisała:

> obciach to gadanie że to obciachtongue_out
        >
        > tez mi coś ja używam głównie z avonu, bo zapachy niektórych mi odpowiadaja i ni
        > edrogie sa .
        >
        >
        Jezuu mariolka co jak co, ale po tobie bym się perfum z Avonu nie spodziewała tongue_out
    • przeciwcialo Re: perfumy AVON to obciach ?? :P 01.03.11, 18:12
      Dlaczego niby obciach? Nie każdego stać na zapachy za 200-300 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka