e.logan 03.03.11, 20:21 yes!!! wiem chwalic sie nie jest ładnie ale ja sie pochwale.Zgubila/straciłam /schudłam 7kg w 2 mc. Dieta + cwiczenia a jak zobaczyłam wyniki to i motywacja wrocila. No to sie pochwaliłam .. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: chwale sie!!!! 03.03.11, 20:30 OOOOO Gratulacje!!!!! Logan, niedługo niteczka z Ciebie zostanie!! Odpowiedz Link
grave_digger Re: chwale sie!!!! 03.03.11, 20:31 że zrobiłaś to w zimie to podwójne gratulacje! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: chwale sie!!!! 03.03.11, 20:38 gratuluję i zazdroszczę. Ja nie mam w sobie za grosz silnej woli by odmówić sobie pysznego jedzenia. Za bardzo kocham jeść. Pozostaje mi pogodzić się z wagą, mimo, że marzę by ważyć 55... Odpowiedz Link
ez-aw Re: chwale sie!!!! 03.03.11, 21:51 babowa napisała: > logan, ty to potrafisz człowieka dobic Zgadzam się z Babową. Dobijasz. I to w takim dniu jak dziś, gdy większość zajadała się pączkami. A teraz mam wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: chwale sie!!!! 03.03.11, 21:59 Gratulacje!! Teraz pilnuj, co by nie wróciło (ale złośliwa jestem). Ja w zeszłym roku (a raczej pierwszym półroczu) straciłam 18, a teraz nie mogę wrócić do ideału od świąt... niby ze 2 kilo tylko, ale jak to wkurza.... Odpowiedz Link
tysia77 Re: chwale sie!!!! 03.03.11, 22:50 Gratulacj!!!Mam nadzieję,że za dwa miesiące pochwalę się podobnym wynikiem. Odpowiedz Link