07.03.11, 10:36
Postanowiłam kupic sobie i M rower, tylko zupełnie nie wiem jaki

mozecie coś doradzić, a i jeszcze jakis kosz/siedzisko dla młodego (młody lat prawie 2)

dziekuje
Obserwuj wątek
    • mamakarolla Re: rowerowo 07.03.11, 11:03
      też jesteśmy na etapie poszukiwania rowerów smile
      Tzn ja już sobie zakupiłam uzywany z allegro peugeot model z 2010 roku, mąż w trakcie poszukiwań.
      Ja chciałam raczej rower trekongowy/miejski nie typowo górski.
      Dla córki 1,5 roku zakupiliśmy fotelik hamax sleep, mozna go odchylić do tyłu kiedy dziecko zaśnie.
      Wracając do rowera to ja chciałam mieć przerzutki w piaście, abym miała normalny hamulec do tyłu i dynamo wbudowane w koło, aby mi się ciężko nie jechało wieczorem wink
      Na allegro można znalęść używane w bardzo dobrym stanie. Ja chorowałam na Batavusa, ale tańszy był peugeot wink

Zwróć uwagę na wielkość ramy, żeby była odpowiednia do Twojego wzrostu.
      • mallard Re: rowerowo 07.03.11, 12:25
        mamakarolla napisała:

> Wracając do rowera to ja chciałam mieć przerzutki w piaście, abym miała normalny
        > hamulec do tyłu

Normalne, to są hamulce przy kieronicy - bez porównania lepsze.
        Wiem, co mówię, bo jeździłem z kiedyś z "torpedo". Jak przeszedłem na ręczne, to stwierdziłem, że to "niebo a ziemia"
        • mamakarolla Re: rowerowo 07.03.11, 13:29
          mallard napisał:

> Normalne, to są hamulce przy kieronicy - bez porównania lepsze.
          > Wiem, co mówię, bo jeździłem z kiedyś z "torpedo". Jak przeszedłem na ręczne, t
          > o stwierdziłem, że to "niebo a ziemia"

No ja wolę jednak nożne wink
          Ręcznie robię inne rzeczy tongue_out
    • amoreska Re: rowerowo 07.03.11, 14:17
      Mam Gianta typu trekkingowego i jestem z niego zadowolona. Nie jest to chyba jednak model "pod dziecko".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka