olinka20 14.03.11, 12:20 Takie w kolorze nude: www.groszki.pl/groszki/1,112131,9238876,Buty_w_odcieniach_bezu.html ale nie po drodze mi do sklepu. Pojawiły sie juz, warto jechac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Buty za mna chodzą 14.03.11, 18:05 z tych wszystkich jedne tylko mi wpadły w oko, drugie od lewej. ale na żywca ich nie widzialałam, to nie wiem.. Odpowiedz Link
prigi Re: Buty za mna chodzą 14.03.11, 18:37 a ja sobie uświadomiłam, że jestem beznadziejnym przypadkiem. spodobały mi się dwie pary butów w Badurze te i te tak bardzo, że walczę ze sobą, aby ich nie kupić. a dlaczego? bo są wysokie, a ja w takich w ogóle nie chodzę!!! kupiłabym buty, które leżałyby w szafie i czekały na swój dzień żebym miała chociaż jakieś wesele w zanadrzu chyba pocieszę się takimi sandałami - Każdy z rodziców ma w sobie coś z masochisty i mordercy Odpowiedz Link
olinka20 Re: Buty za mna chodzą 14.03.11, 18:43 Fajne! I blisko mnie jest sklep firmowy, moze mi sie jutro uda wyrwac i kupic sobie cos z okazji zaległego dnia kobiet Odpowiedz Link
prigi Re: Buty za mna chodzą 14.03.11, 18:51 oj, nie pomagasz mogłaś napisać, że są bezbadziejne i nie założyłabyś takich nawet wtedy, gdyby ci ktoś za to zapłacił Odpowiedz Link
prigi Re: Buty za mna chodzą 14.03.11, 19:04 powiem ci szczerze, że nawet nie weszłam do sklepu, aby sobie nie robić większej ochoty ale cenowo tak z półki Ryłko są zazwyczaj, czyli ca 200-300zł Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 09:14 Mnie tam sie cielaki nie podobują wcale. Bezpłciowe takie Odpowiedz Link
olinka20 Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 10:31 Mona domyslam sie Widziałam te co na pijalni wkleiłas z zębami Odpowiedz Link
mearuless Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 10:38 mona jak nosisz pstrokate buty to reszta ubioru musi byc stonowana. a jak kupisz takie jak pokazuje autorka to do czerwonej sukienki sa idealne. albo do jakiegos innego zywego koloru. najwazniejsze to nie przesadzic z natlokiem kolorow i wzorow. pokazane wyzej buty w/g mnie rewelacyjnie nadaja sie do troszke bardziej zywej gory. i juz takkie ogladalam dla siebie tylko malutki obcasik byl jak dla mnie. ale nosze sie z zamiarem zakupu wlasnie takich cielistych. do moich sukienek beda akurat!!! Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 12:26 No bo ja tak właśnie mam- jeden dodatek pstrokaty, reszta gładka Gorzej latem, bom nieco pstrokata na skórze I nie chodzi o to, że ja tylko takie popieprzone buty jak wklejone noszę, bo w sumie żadnych takich nie mam, marzę dopiero Ale cielaki mi się nie podobają i już, znaczy, na kimś mogą byc ok, ale sama osobiście bym nie chciała ich mieć Odpowiedz Link
fajka7 Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 14:10 "Ale cielaki mi się nie podobają i już" Ja tam rozumiem. To nie jest jednoznacznie piękny kolor, gdy chodzi o buty. Trzeba go jeszcze czuć, tak jak nie każdy da radę w tych Twoich. Ja bardzo lubię ubierać się w kolorach neutralnych, wręcz mdłych i bez wyrazu oraz wzoru, a na to walić wyraziste dodatki. Nigdy odwrotnie, chociaż doceniam inne trendy. Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 12:27 Mam chcice na cieliste szpile, już przewertowałam Allegro i strony sklepów z butami i mój apetyt nie słabnie. Najbardziej podobają mi się te najwyższe, lakierowane czyli takie w jakich i tak na co dzień nie będę pomykać, ale piękne są... Odpowiedz Link
setia Re: Buty za mna chodzą 15.03.11, 21:15 wszystkie mi się podobają. chcę, potrzebuję, pożądam butów w kolorze nude, tylko kasy mi brakuje, bo mam w tę wiosnę wyjątkowo duzo zakupów ciuchowych dla siebie i dzieci. Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Buty za mna chodzą 16.03.11, 09:13 cudne są te buty poluję na taki kolor. Podobają mi sie pierwsze w 2 rzędzie ale ten obcas chyba bym się zabiła Odpowiedz Link