Dodaj do ulubionych

mój lekarz kłamie:P

24.03.11, 16:03
byłam na usg....

lekarz powiedział, ze w brzuchu mam chłopaka...
a ja mu nie wierze i jużtongue_out

za miesiąc kolejne usg...lekarz ma potwierdzić swoje kłamstwa..i mam się nie nastawiać, że coś się zmieniuncertain

i gdzie moja wymarzona dziewczynka?? do jasnej ciasnej...
Obserwuj wątek
    • prigi Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 16:08
      pomylił się i wstydzi się teraz przyznać smile
      a jak ty czujesz? bo ja w ciąży czułam babę i jak mi lekarz na usg powiedział, że to chłop to coś mi nie pasowało. teraz mój chłop ma na imię Karola i karmi niewidzialne kotki i pisklaczki big_grin
      • doral2 Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 17:05
        weź tego wracza wytrząsaj porządnie, aż zmieni zdanie.
        albo nami postrasz wink
    • mme_marsupilami Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 17:24
      Oszust paskudny ! Ale nie przejmuj sie, najwyzej sie zamienimy big_grin bo mi dziewczyny z Palarni core przepowiadaja big_grin
      • pina_colada88 Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 18:51
        mme- nic nie wiedzialam, gratuluję!
        • mme_marsupilami Re: mój lekarz kłamie:P 25.03.11, 10:05
          Dziekuje wink
    • esofik Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 17:28
      do czterech razy sztuka... jak Victoria Beckham tongue_out
      • kowalowa Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 18:49
        lekarz powiedzial, ze czwarte już nie...koniec jak dla mnie...za duzo cięć by byłouncertain ale co tam...jakby sie przytrafiłowink tfuuu tfu..... pozostaje mi sterylizacjawink

a czuję....hmmm....podświadomie, ze chłopak..nie chciałam się dzisiaj zawieścwink
        • doral2 Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 18:59
          kowalowa napisała:

"...pozostaje mi sterylizacjawink.."

tiaa, akurat, ciekawe kto ci ją zrobi?? tongue_out
    • grave_digger Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 19:23
      kiedyś mieszkałam na stancji u gościa, który robił syna, ale po piątej córce przestał wink z jego najmłodszą córką byłyśmy przez 3 lata jak siostry, mieszkałyśmy razem w pokoju... ale mi jej brakuje...
    • dezetta Re: mój lekarz kłamie:P 24.03.11, 19:32
      Najwyżej pokochasz jak swoje tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
    • pszczolaasia Re: mój lekarz kłamie:P 25.03.11, 09:27
      ja na polwkowym mialam 2 synow. potem chuda sie zaczela chowac za brata i prawie do konca ciazy chowala chuda dupke za bratabig_grin dowiedzialm sie o tym podczas wizyty w szpitalu spowodowana cukrzyca ciazowawink i tedy mialam niespodziewane usg gdzie elkarzswtierdzil- cyt tu jest jedna bulka szwedka!!!! po prostu mloda nie zdarzyla sie schowacwink a na polowkowym byla chlopakie ale tak na 90%wink takze...nie tarc nadziei specjalnie. a z drugiej strony...co to za roznica?smile
    • magiczna_marta Re: mój lekarz kłamie:P 25.03.11, 11:04
      Znam ten ból Kowalowa, ale uwierz, pokochasz jak swoje big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka