Dodaj do ulubionych

czy na weekend

08.04.11, 08:58
robicie coś specjalnego do jedzenia??? np. sałatka. placek , jakieś wykwintniejsze obiady?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: czy na weekend 08.04.11, 08:59
      staram się nie robić i nie żreć, na diecie jestem uncertain
      • asiaiwona_1 Re: czy na weekend 08.04.11, 09:06
        w łikendy zwykle nie gotuję. W soboty jadamy pizzę, bo w porze obiadowej młoda jest w szkole gotowania, a my przecież musimy coś zjeść big_grin A w niedzielę jeździmy na obiadek do mamy. A jśłi jesteśmy w domu i sami robimy to raczej jest to coś normalnego, nie szykuję jakichś specjalnch rarytasów bo to niedziela. JEmy to na co mamy ochotę akurat i tyle.
    • olinka20 Re: czy na weekend 08.04.11, 09:51
      Jemy "lepsiejsze" jedzenie, bo w weekend nie ja stoje przy garach big_grin
      Na pewno jakies potrawy bardziej pracochłonne, na pewno sa ładniej podane, niz jak ja robię.
      Albo do jakiejs fajnej knajpki idziemy.
    • mearuless Re: czy na weekend 08.04.11, 11:29
      no wlasnie gorzej.
      w tygodniu jestem sama i moge sie skupic na gotowaniu a w wekendy rozwala mnie obecnosc wszytskich i nie mam natchnienia.
    • dezetta Re: czy na weekend 08.04.11, 11:49
      Dla siebie w tygodniu gotuję zwykle zupy, nie mam czasu na kombinacje. Na weekend przyjeżdża mąż i zajmuje się dzieckiem więc mogę zrobić coś bardziej treściwego co zaspokoi męski głód, czasem on gotuje. Nie są to specjalnie wykwintne dania.
    • marghe_72 Re: czy na weekend 08.04.11, 13:44
      Weekendy to ja mam wolne smile
      czasami gotuje mąz
      czasami wpraszamy się do kogos wink
      a najczęsciej jadamy poza domem

Wykwintnie czasami gotuję w tygodniu. Bardzo czasami big_grin
    • pocket.size Re: czy na weekend 08.04.11, 13:54
      Piec - nie piekę, bo mój piekarnik ma ze 30 lat i nadaje się tylko do zapiekania sera wink Ale już niedługo, mam nadzieję. Czasem zdarza mi się zrobić coś fajniejszego, ale to tylko dlatego, że jest trochę więcej czasu.
      • bryanowa-1 Re: czy na weekend 08.04.11, 14:35
        robie se ,,dukanowe ciasto '' lub ,,dukanowy deser'' jakaś zajebiaszczą sałatke z listków zielonych i czerwonych jakies extra miesko i jest git.chłopaki moje zawsze mają porządny obiad czy to w tygodniu czy w weekendy,bo zup nie lubiąuncertain
    • anna_sla Re: czy na weekend 08.04.11, 14:53
      gotuję mięso big_grinbig_grinbig_grinbig_grin W tygodniu raczej rzadko (dzieci się stołują w przedszkolu), w weekend zawsze.
      • asze34 Re: czy na weekend 08.04.11, 16:12
        Raczej gotuje to na co mamy ochotę, no chyba, że się sezon grillowy zacznie to w weekend najczęściej grillujemysmile
        • sewa.49 Re: czy na weekend 08.04.11, 16:35
          W weekendy staram sie rozpieszczac moich domownikow i robie zawsze cos ekstra. W tygodniu nie gotuje, bo chodze do pracy big_grin Na ten weekend zaplanowalam golabki w sosie pomidorowym. Uwielbiamy wink
          • zales239 Re: czy na weekend 08.04.11, 17:51
            W tygodniu młody je w przedszkolu to jakos mniej się zastanawiam co na obiad zrobić,
            w weekend często robię ciasto,salatkę jarzynową,obiad z miechem i surówka obowiązkowo.
            • ella_nl Re: czy na weekend 09.04.11, 18:31
              W soboty przeważnie nie gotuję, ale w niedzielę staram się zrobić coś dobrego (niekoniecznie wykwintnego). Jutro mam kuraka pieczonego na piwku i sałatka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka