bluemadlen-1 08.04.11, 08:58 robicie coś specjalnego do jedzenia??? np. sałatka. placek , jakieś wykwintniejsze obiady? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: czy na weekend 08.04.11, 08:59 staram się nie robić i nie żreć, na diecie jestem Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: czy na weekend 08.04.11, 09:06 w łikendy zwykle nie gotuję. W soboty jadamy pizzę, bo w porze obiadowej młoda jest w szkole gotowania, a my przecież musimy coś zjeść A w niedzielę jeździmy na obiadek do mamy. A jśłi jesteśmy w domu i sami robimy to raczej jest to coś normalnego, nie szykuję jakichś specjalnch rarytasów bo to niedziela. JEmy to na co mamy ochotę akurat i tyle. Odpowiedz Link
olinka20 Re: czy na weekend 08.04.11, 09:51 Jemy "lepsiejsze" jedzenie, bo w weekend nie ja stoje przy garach Na pewno jakies potrawy bardziej pracochłonne, na pewno sa ładniej podane, niz jak ja robię. Albo do jakiejs fajnej knajpki idziemy. Odpowiedz Link
mearuless Re: czy na weekend 08.04.11, 11:29 no wlasnie gorzej. w tygodniu jestem sama i moge sie skupic na gotowaniu a w wekendy rozwala mnie obecnosc wszytskich i nie mam natchnienia. Odpowiedz Link
dezetta Re: czy na weekend 08.04.11, 11:49 Dla siebie w tygodniu gotuję zwykle zupy, nie mam czasu na kombinacje. Na weekend przyjeżdża mąż i zajmuje się dzieckiem więc mogę zrobić coś bardziej treściwego co zaspokoi męski głód, czasem on gotuje. Nie są to specjalnie wykwintne dania. Odpowiedz Link
marghe_72 Re: czy na weekend 08.04.11, 13:44 Weekendy to ja mam wolne czasami gotuje mąz czasami wpraszamy się do kogos a najczęsciej jadamy poza domem Wykwintnie czasami gotuję w tygodniu. Bardzo czasami Odpowiedz Link
pocket.size Re: czy na weekend 08.04.11, 13:54 Piec - nie piekę, bo mój piekarnik ma ze 30 lat i nadaje się tylko do zapiekania sera Ale już niedługo, mam nadzieję. Czasem zdarza mi się zrobić coś fajniejszego, ale to tylko dlatego, że jest trochę więcej czasu. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: czy na weekend 08.04.11, 14:35 robie se ,,dukanowe ciasto '' lub ,,dukanowy deser'' jakaś zajebiaszczą sałatke z listków zielonych i czerwonych jakies extra miesko i jest git.chłopaki moje zawsze mają porządny obiad czy to w tygodniu czy w weekendy,bo zup nie lubią Odpowiedz Link
anna_sla Re: czy na weekend 08.04.11, 14:53 gotuję mięso W tygodniu raczej rzadko (dzieci się stołują w przedszkolu), w weekend zawsze. Odpowiedz Link
asze34 Re: czy na weekend 08.04.11, 16:12 Raczej gotuje to na co mamy ochotę, no chyba, że się sezon grillowy zacznie to w weekend najczęściej grillujemy Odpowiedz Link
sewa.49 Re: czy na weekend 08.04.11, 16:35 W weekendy staram sie rozpieszczac moich domownikow i robie zawsze cos ekstra. W tygodniu nie gotuje, bo chodze do pracy Na ten weekend zaplanowalam golabki w sosie pomidorowym. Uwielbiamy Odpowiedz Link
zales239 Re: czy na weekend 08.04.11, 17:51 W tygodniu młody je w przedszkolu to jakos mniej się zastanawiam co na obiad zrobić, w weekend często robię ciasto,salatkę jarzynową,obiad z miechem i surówka obowiązkowo. Odpowiedz Link
ella_nl Re: czy na weekend 09.04.11, 18:31 W soboty przeważnie nie gotuję, ale w niedzielę staram się zrobić coś dobrego (niekoniecznie wykwintnego). Jutro mam kuraka pieczonego na piwku i sałatka. Odpowiedz Link