olinka20 15.06.11, 20:08 Widze, ze administracja czytac niepotrafi Czekamy na stado trolli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: OJP 16.06.11, 00:02 olinka20 napisała: > Widze, ze administracja czytać nie potrafi Administracja czytać potrafi. Jednak: a) nie siedzi przy komputerze na forum 24/h, tylko ma tez inne życie. Co oznacza, ze nie zawsze zareaguje tak szybko, jak ktoś sobie życzy b) osobiście nie znalazłam nic aż tak mocnego, co wg mnie powinnam wyciąć. Jeśli możesz, to wskaż mi tą wypowiedź, która powinna być usunięta. Odpowiedz Link
esofik Re: OJP 16.06.11, 07:04 ez-aw wdech wydech wdech wydech spokojnie, nie denerwuj się jesteś tylko modelką forum administracja siedzi troszkę wyżej Odpowiedz Link
doral2 Re: OJP 16.06.11, 07:32 administracja ma trociny zamiast mózgu. otrzmali ode mnie maila już dawno temu, by nie wieszali naszych wacików na głownej. dodatkowo, wołami na naszym wstępie zapisane jest by tego nie robili. a robią. znaczy się - nie myślą. ergo - trociny. Odpowiedz Link
jot.em.ka Re: OJP 16.06.11, 10:09 doral2 napisała: > administracja ma trociny zamiast mózgu. > otrzmali ode mnie maila już dawno temu, by nie wieszali naszych wacików na głow > nej. > dodatkowo, wołami na naszym wstępie zapisane jest by tego nie robili. > > a robią. > znaczy się - nie myślą. > ergo - trociny. Bo mogą, rozumiesz. ;/ Odpowiedz Link
ez-aw Re: OJP 16.06.11, 10:51 Biję się w piersi, moja wina, nie zrozumiałam. Coś mam ostatnio opóźnione myślenie Odpowiedz Link
prigi Re: OJP 16.06.11, 09:02 Ez, uśmiechnij się kobieto nie zrozumienie Olinki zrzucam na karb godziny, o której siedziałaś przed komputerem. a teraz lecę czytać wątek o balsamowaniu, bo jakos go ominęłam Odpowiedz Link
olinka20 Ez 16.06.11, 09:54 No jakbym smiała miec do ciebie pretensje Ja do tych wstrętnych administratorów. Tys piekna i swiatła modelacja Odpowiedz Link