olinka20 17.06.11, 21:32 Jak wam sie podoba? Na same chrzciny plus obiad w knajpie : przy czym sukienka ma troche inny kolor, taki b. nasycony róż. A potem jest przyjecie mniej oficjalne w ogródku i myslalam o balerinkach plus takiej sukience: Moze byc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka79 Re: Modowo chrzcinowo 17.06.11, 21:45 Olinka, powiedz mi, po jaki wuj ty się będziesz przebierać na chrzcinach? PS. Ta czerwona może być i do kościoła i do ogródka Odpowiedz Link
olinka20 Re: Modowo chrzcinowo 17.06.11, 21:54 bo w ogródku na tych obcasach zapadne sie w trawę, a jak włoze balerinki do tej rózowej ( a nie czerwonej ) to bede miec grube łydki Odpowiedz Link
olinka20 Re: Modowo chrzcinowo 17.06.11, 22:06 Spadówa No co? Nie wypada sie przebrac? Odpowiedz Link
beata985 Re: Modowo chrzcinowo 17.06.11, 22:47 można, nikt ci nie zabroni ale nie gwarantuję, że cie nie wyśmieją i jak wyżej do psychoanalityka odeślą.... toż to teraz nawet na weselach sie nie przebierają>>> Odpowiedz Link
bozena775 Re: Modowo chrzcinowo 19.06.11, 17:39 Sukienki bardzo ładne!!!!!!! Jak kto chce to niech się przebiera. Bardzo lubie oglądać fajnie ubrane kobietki niż baby z brakiem stylu!!!!!!!!!!! Dla mnie SUPER!!!!! Odpowiedz Link
zoja.pl Re: Modowo chrzcinowo 17.06.11, 22:57 > No co? Nie wypada sie przebrac? Nie wypada, bo to nie Ty będziesz gwiazdą tego przyjęcia. Zgadzam się z beatą - już nawet na weselach nie ma zwyczaju przebierania się. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Modowo chrzcinowo 17.06.11, 23:21 olinka, mnie chodzi o te twoje grube łydki - znaczy "grube łydki". jeśli ty myślisz, że masz grube łydki to musisz iść na terapię. a jeśli chcesz się przebierać to twoja wolna wola. dla mnie chrzciny to nie "niewiadmomojaka" impreza. chrzestna mojej córki, przyszła w japonkach do kościoła. wszyscy byli na luzie. ale my nie mamy tych problemów Odpowiedz Link
zales239 Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 06:22 Oli pierwsza sukienka zajefajna i buty do niej też Weż tylko obów na zmianę do tego ogrodu i będzie dobrze. Grubasie Odpowiedz Link
esofik Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 09:06 oba zestawy fajne, oba nadają się i do kościoła i na imprę po Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 09:56 Oba zestawy fajne, tylko ja bym sie nie przebierała. Jak w szpilkach zapadniesz sie w trawnik, to załóż zestaw drugi już do kościoła. Ramiona delikatnie tylko czymś przykryjesz i będzie git Odpowiedz Link
ez-aw Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 10:48 Pierwsza kiecka bardzo fajna. Dobrze piszą, bierz buty na zmianę do trawnika, a kieckę zostaw. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 11:38 Super, neistety ja jako matka karmiaca musze byc ubrana dwuczesciowo... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 15:07 Dobra małpy, zostaje zestaw nr 1 ale wiem, ze wszystkie panie sie bedą przebierac wiec bede odstawac od nich. A potem zmienie na balerinki z pomponami, albo takie cieliste. Moze pomysle o jakims samoopalaczu na nogi, bo mam jak machniete mąką, a opalac sie nienawidze. Odpowiedz Link
amoreska Re: Modowo chrzcinowo 18.06.11, 19:20 Widziałam dziś tę sukienkę w Orsayu i nawet ją pomacałam . Spokojnie pasuje na chrzciny - i do kościoła, i na przyjęcie . I rzeczywiście, jest znacznie bardziej różowa niż na zdjęciu . Odpowiedz Link