dziewczyna.bosmana 28.06.11, 18:11 Ten facet bez jednego słowa rozbawia mnie do łez specjalnie przyszyłam mu wieszaczek do ręcznika: podkładki pod kubki leżą dosłownie wszędzie: Kocham go i nie zamienię na innego!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 19:09 Podziwam, ja z tych wiecznieczepiajacychsieojejojej. A sama taka sama zapominalska, wiecznie otwarte szafki jak "Huragan Ola" przejdzie. Odpowiedz Link
dziewczyna.bosmana Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 19:33 Ja też się kiedyś czepiałam wszystkiego ale to kwasiło klimaty więc dałam spokój Odpowiedz Link
olinka20 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 19:46 Hehe, przestane sie czepiac, jak on przestanie o otwarte szafki. Bo komu niedomknieta szafka moze przeszkadzac? Odpowiedz Link
amoreska Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 19:53 CytatBo komu niedomknieta szafka moze przeszkadzac? Zazwyczaj temu, kto się w głowę o nią uderzy albo palucha przytrzaśnie Odpowiedz Link
olinka20 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 19:57 Aj tam, aj tam, ja je lekko niedomykam, a nie zostawiam otwarte, poza tym mamy takie z zabezpieczeniem, ze palucha nie przytrzasniesz Czepia sie, bo wredny jest i lubi sie czepiac Odpowiedz Link
exotique Re: z serii - mój mąż potrafi :) 01.07.11, 13:04 hehe Oli tez tak mam. i stary i teraz margola chodza za mna i domykaja. jakby to komus do szczescia bylo potrzebne Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 19:12 Bo on nie chce pokalać podkładki Żywca jakąś tam kawą czy herbatą. Szlafroka wytłumaczyć nie potrafię. Odpowiedz Link
mamba30 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 20:21 Niezły jest, oj tak mój za to wyjada co się da, z hasłem na ustach "żeby się nie zmarnowało" Odpowiedz Link
doral2 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 28.06.11, 21:24 ja tam się swojego nie czepiam. pedancik wyprasowany w kancik. mogę się czepiać jedynie tego, ze to co mnie zajmuje pięć minut, jemu zajmuje godzinę. na ten przykład prasowanie koszuli. ale zabronił mi je prasować, święty człowiek Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: z serii - mój mąż potrafi :) 01.07.11, 11:02 Moj tez podobny do Doralowego Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 30.06.11, 01:33 mój obcina swoje paznokcie od nóg na kształt trapeza no ni hu nie wyjdzie mu porosto Odpowiedz Link
mamba30 Re: z serii - mój mąż potrafi :) 01.07.11, 10:37 bryanowa-1 napisała: > mój obcina swoje paznokcie od nóg na kształt trapeza no ni hu nie wyjdzie mu > porosto a czy Twój to nie jest czasem mój? Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: z serii - mój mąż potrafi :) 01.07.11, 10:33 Oj znam to Mój w dodatku jak wraca to stawia torby na podłodze w przejściu między dużym pokojem a kuchnią. Tor z przeszkodami jednym słowem. Kiedyś nic nie powiedziałam, myslę, poczekam, zobaczę jak będzie chodził- przeskakiwał te torby Czasem brak mi słów i wszystko mi opada. Odpowiedz Link
exotique Re: z serii - mój mąż potrafi :) 01.07.11, 13:06 etam hrabina, jak ja wracalam z Pl to walizka na wpol rozgrzebana swoje na srodku jadalni musiala odstac. nabierala mocy urzedowej Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: z serii - mój mąż potrafi :) 02.07.11, 10:54 Na środku salonu! Mój stawia nie na środku a w drzwiach Odpowiedz Link