04.08.11, 09:12
sluchajcie młody sie bawił z dziewczynką która cały czas drapała sie poprawiała (nie wiem wyglądało mi na owsiki) nie brał rąk do buzi zaraz do domu poszliśmy wymyłam mu ręce,Mam pytanie nawet jak miała owsiki to zaraził się??? czy sa leki bez recepty??? macie jakieś doświadczenia???
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: dzieciowo 04.08.11, 09:17
      na owsiki to najlepszy sok z kiszonych ogórków na czczo.

owsikami najłatwiej zarazić się w piaskownicy, nawet nie bawiąc się z nikim.
      • bluemadlen-1 Re: dzieciowo 04.08.11, 09:20
        doral2 napisała:

> na owsiki to najlepszy sok z kiszonych ogórków na czczo.
        >
        > owsikami najłatwiej zarazić się w piaskownicy, nawet nie bawiąc się z nikim.

nie wypije mi młody tego, niby rąk do buzi nie brał liczę że się nie zaraził.
        • grave_digger Re: dzieciowo 04.08.11, 09:41
          leki na receptę - zentel - najwszechstronniejszy, vermox - 'słabszy', pyrantelum - dla dzieci do 2 r.ż. odrobaczać raz na rok się powinno.
    • anna_sla Re: dzieciowo 04.08.11, 12:17
      hehe, a jak to było odparzenie na pupie albo alergia w pachwinach, albo świerzb (tak tak wciąż się zdarza), albo była nadwrażliwa na dotyk i metki i materiał ją gryzły (mój Bartek tak ma, towarzyszy to niedojrzałemu układowi nerwowemu) a Ty go będziesz faszerować lekami na coś czego może nie mieć?? big_grinbig_grin
      • jowita771 Re: dzieciowo 04.08.11, 12:36
        Albo mama jej kupiła jakieś majtki z gryzącą koronką smile
        Moja właśnie ostatnio sobie w sklepie wyszukała takie piękne majtki, jeszcze ich nie nosiła, ale ciekawe, czy jej ktoś o posiadanie owsików nie posądzi. Na wszelki wypadek najpierw poobserwuję ją w domu, jak je założy. big_grin
    • bluemadlen-1 Re: dzieciowo 05.08.11, 16:30
      macie racje dziewczyny nawet nie wiem czy miała dziewczynka owsiki, poza tym nie każdy kontakt kończy się zakażeniem, uświadomiłyście mi ze panikara fuj ze mnie, dzieki za otwarcie oczusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka