Dodaj do ulubionych

dzieciowo- temperatura

31.01.13, 12:30
Moja młodzież od poniedziałku gorączkue. Temperatura 38,6-39, po nurofenie spada na jakieś 6 godzin, potem znowu rośnie. Wczoraj bez temperatury, a dziś rano znowu starszak 38, młodsza 37,6. Humory mają fantastyczne, gdyby nie wskazania termometru to bym nie powiedziała, że są chorzy. Osłuchowo czyści, mają lekki katar (młodsza wiekszy), kaszleli w pon i wtorek, teraz już nie... czekac jeszcze? Iść do lekarza? Tyle, ze teraz pełno jakichś zagrypionych w poczekalniach...
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: dzieciowo- temperatura 31.01.13, 13:08
      A nie masz czasem za sucho w mieszkaniu od ogrzewania? Gorączki to nie tłumaczy ale katar już owszem. Rzuć mokre ręczniki na grzejniki i zobacz. Jak gardła czyste i humory ok to nie leciałabym do lekarza. Ja z tej serii co wolą poczekać aż/czy się coś rozwinie, nie lubię z pierdołami w przychodni siedzieć.
      • melancho_lia Re: dzieciowo- temperatura 31.01.13, 13:15
        Gardła czyste, dzieciarnia dom u babci roznosi (na ferie pojechali), w razie co nie jest problemem bym ich stamtad odebrała. Ja też raczej się skłaniam żeby poczekać (babcia tez nie widzi potrzeby by iść z nimi do lekarza), chciałam tylko o opinie zapytać.
      • mme_marsupilami Re: dzieciowo- temperatura 31.01.13, 13:30
        Bosmanowa dobrze prawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka