olinka20 09.08.11, 20:48 Miałyscie okres fascynacji tym poetą? Ja od kilku dni dodatkowo słucham tego pana: www.youtube.com/watch?v=n_sZk-PuphQ Liceum mi sie przypomniało... ech jaka stara jestem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguacate Re: Stachura... 09.08.11, 21:08 to moje czasy liceum tez. bardzo intensywnie, bardzo sie utozsamiajac. ale sluchalam glownie SDM, bo pan Stachura nie zostal obdarzony wielkim glosem, hehe. niedawno zreszta zatesknilam, tak bardzo, ze kupilam plyte SDM (ta pierwsza, z niebieska robotka na drutach) na Amazon, za cale 17 usd chyba (fuck), ale warto bylo Odpowiedz Link
olinka20 Re: Stachura... 09.08.11, 21:10 Aqua, ja własnie na merlinie zamowiłam SDM Będę wyc w korkach Odpowiedz Link
grave_digger Re: Stachura... 09.08.11, 21:21 oj miałam, miałam -sdm i wgb z wojtkiem bellonem. 'opadły mgły' śpiwałam już w 3 kl sp. Odpowiedz Link
dlania Re: Stachura... 09.08.11, 21:35 Mialam fascynację i poeta, i prozaikiem, poezją spiewana nieco mniej i glównie mi sie udzielało w romantycznych chwilach przy ogniskach Odpowiedz Link
ez-aw Re: Stachura... 09.08.11, 21:35 Do dziś dnia lubię posłuchać. Stachura, Kaczmarski i Stare Dobre.. Eh, stara jestem.. Odpowiedz Link
tysia77 Re: Stachura... 09.08.11, 22:47 esofik napisała: > Stare Dobre... Czasy > Moje też Odpowiedz Link