kowalowa 10.08.11, 16:08 o 19 mam być na izbie przyjęć w szpitalu.... jutro wielkie cięcie a ja się boję jakoś strasznie trzymajcie kciukasy, a ja jak już dojdę do siebie to się odezwę i zdjęcie jakieś Leona powklejam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: jadę..... 10.08.11, 16:17 a musisz się ciąć? kuźwa, mnie cięli nieprogramowo i nie powiem już nic... Najwyżej za parę dni jak wrócisz. Nic to, trzymam kciuki. Szybko wracaj do zdrowia. Odpowiedz Link
olinka20 Re: jadę..... 10.08.11, 16:29 Chyba musi, bo z tego co pamietam, to 3 Kowalowiątko i przy poprzednich tez ją cieli Kciucze Kowalowa i czekam na zdjęcia młodego. Odpowiedz Link
opium74 Re: jadę..... 10.08.11, 16:41 e tam... rach CIACH i po kłopocie dobrze bedzie ja swojego gina namawiałam że skoro i tak tnie to przy okazji plastykę brzucha i liposukcje by zrobił ale nie chciał - może Twój się zgodzi?? Odpowiedz Link
doral2 Re: jadę..... 10.08.11, 20:28 będzie gites, nie pękaj! zaprawiona w bojach już jesteś, zatem kto jak nie ty radę da he? Odpowiedz Link
prigi Re: jadę..... 10.08.11, 20:52 kowalowa, jesteśmy z tobą. niech cięcie będzie szybkie, rana niech goi się jak na przysłowiowym psie, a Leon będzie uosobieniem grzeczniutkiego pacholęcia Odpowiedz Link