doral2 11.08.11, 20:20 serial na cc, durnowaty do bólu. a miałżonek pasjami ogląda chyba muszę kupić dywan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: dwóch i pół 11.08.11, 20:27 Ja ogladam na cc Hozy Doktorzy i IT Crowd- moj chłop tez chce mnie za to zabic A co do 2 i pół- zapytaj męza co on w nim widzi, bo nie kumam w ząb humoru w tym serialu. Odpowiedz Link
grave_digger Re: dwóch i pół 11.08.11, 20:28 zajebisty serial śmieję się przy nim w głos są the best!!! Odpowiedz Link
stillgrey Re: dwóch i pół 11.08.11, 21:01 Ja tam uwielbiam two and a half men, niedlugo wejdzie sezon z ashtonem kutcherem, ktory ma zastapic charliego. Na pewno nie bedzie to juz ten sam serial, ale kto wie, moze pozytywnie zaskoczy. Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: dwóch i pół 11.08.11, 21:36 Serial jest boski! Też jestem ciekawa, jak to będzie jak Charliego nie będzie Odpowiedz Link
iziula1 Re: dwóch i pół 12.08.11, 17:42 Uwielbiam! Szczególnie Charliego Serial oglądamy namiętnie, co wieczór z mężem. Zaliczyliśmy już każdą powtórkę! Mój ulubiony odcinek, kiedy Alan udaje partnera-geja Charliego i ten z satanistyczna Isabell.... Wysiadam! Odpowiedz Link
mygdullaa Re: dwóch i pół 13.08.11, 15:31 Dwóch i pół wymiata, zwłaszcza ich matka, oglądam jak tylko mam czas wieczorkiem i zawsze ryczę ze śmiechu Odpowiedz Link