czarnaalineczka 16.09.11, 22:01 hybrydy ( chociaz to nie wlasciwe slowo raczej) wilka z psem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: skad sie biora 16.09.11, 22:20 a ja musze wiedziec tak mnie cos naszlo dzisiaj Odpowiedz Link
esofik Re: skad sie biora 16.09.11, 22:12 z tego samego co muły?? czyli seksu międzygatunkowego Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: skad sie biora 16.09.11, 22:18 ale kuń i łosioł stoja sobie razem w stajni zra owies i sianko i tylko wygladem sie troche roznia pies i wilk maja inne srodowiska i inny tryb zycia psy sie puszczaja z kim popadnie a wilki sie lacza w pary no i psy sa domowe a wilki dzikie wiec jak?? Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: skad sie biora 16.09.11, 22:25 może to psy, które z pokolenia na pokolenie coraz bardziej dziczały, zyjąc bez człowieka i rodząc sie w dziczy. Później zwąchały sie z wilkami i spłodziły takie własnie hybrydy CHociaż z drugiej strony patrząc, jak mój ś.p. Arnold ( mieszaniec doga niem z dobremanem) leciał na łaki, to próbował wydymac wszystko co się ruszyło. Nawet konia na pastwisku, tyle ze qń sie nie dał. Arnold raz wybzykał zająca. Więc może to własnie te hybrydy sie biora z gwałtów na młodych, niedoświadczonych wilczycach Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: skad sie biora 16.09.11, 22:31 mlode niedoswiadczone wilczyce nigdy nie sa same wiec raczej by stare doswiadczone wilczyce tudziez ojciec i bracia mlodych wilczyc zrobili z pieskiem porzadek za to suka z cieczka i mlody basior ktory odlaczyl sie od stada to juz by cos z tego wyszlo no i ciezarna suczka wraca do wlasciciela no ale co z tatusiem ? przeciez wilk sie laczy w pary na cale zycie nie bedzie szukal samicy i dzieci ??? ps gratuluje jurnosci psa Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: skad sie biora 16.09.11, 22:29 W sumie to dwa pokrewne gatunki i bardzo często przykłada do tego rękę człowiek. Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: skad sie biora 16.09.11, 22:32 ale jak to robi ? inseminacja? pozycza wilka z zoo ?? Odpowiedz Link
mandziola Re: skad sie biora 17.09.11, 00:11 OOO. Z fluktuacji sie biorą.. z fluktuacji.. Odpowiedz Link
aqua48 Re: skad sie biora 17.09.11, 17:43 czarnaalineczka napisała: > ale jak to robi ? > inseminacja? > pozycza wilka z zoo ?? Ja słyszałam, że sukę w okresie rui przywiązuje się na noc do drzewa w lesie pełnym napalonych wilków. Potem właściciel suki przychodzi po nią i czeka, czy będzie potomstwo. Nie wiem czy to prawda, ale kiedyś widziałam potomka kotki (kotka się ponoć sama wypuściła na rysie) oraz rysia. Był przepiękny, większy niż normalny dachowiec, i miał pędzelki na końcach uszu. Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: skad sie biora 17.09.11, 18:54 ale wilki sie lacza w pary na cale zycie i tylko czesc sie rozmaza to co tak by pobzykal i poszedl ?? Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: skad sie biora 17.09.11, 19:31 Tak, mlody samiec stojący nisko w hierarchii, który nie ma szans na pobzykanie wilczycy, wybzyka sukę. Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: skad sie biora 17.09.11, 19:33 no ale zostawi ja potemv ? kuzwa wilki mnie zawiodly Odpowiedz Link
mandziola Re: skad sie biora 17.09.11, 00:10 Z kątowni... Strasznie masz drażniący sposób wypowiadania się. Odpowiedz Link