cudko1 10.10.11, 09:19 może jestem tendencyjna ale baaaardzo mi się podobała 1 cześć, no rewelacja polecam dla tych które nie czytały i pytam tych, które czytały? jak następne dwie części tej trylogii?? dobre? łączą się z tą pierwszą częścią? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciepla.kawa Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 09:26 Bo książka jest naprawdę świetna. Pozostałe części łączą bohaterowie, bo wątek z pierwszej części już jest zamknięty. Polecam Ci też film, szwedzką wersję, wszystkie trzy części zostały zekranizowane. Mam natomiast mieszane uczucia co do wersji amerykańskiej, której premiera będzie chyba coś koło grudnia. Odpowiedz Link
cudko1 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 09:31 no świetna świetna - słyszałam opinię ze początek nudnawy, że późno eis rozkręca, ale mi się własnie to wprowadzenie w bohaterów,ich powolne łączenie ze sobą baardzo podobało absolutnie nie przynudzało a sally jest the best !! Odpowiedz Link
cudko1 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 09:33 a film obejrzę po przeczytaniu wszystkich części tylko ze na razie nie mam książek a nie mam wolnej 100 Odpowiedz Link
opium74 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 09:34 To były moje pierwsze audiobooki. Zakochałam się Książka, jako fabuła itd, super. Polecam wszytskie 3 częsci. Ja mam tylko teraz problem... nie mogę się przestawić na słuchanie innego lektora Odpowiedz Link
cudko1 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 09:37 opium74 napisała: > To były moje pierwsze audiobooki. Zakochałam się > nigdy w życiu nie "czytałam" w ten sposób książki i jakoś sobie nie wyobrażam, od biedy przeczytam z kompa, ale to już musi mnie przycisnąć Odpowiedz Link
olinka20 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 10:01 O to tak jak ja. Cudaku kombinuj i załatwiaj nastepne częsci. Ja czytalam 3 tomy ciurkiem od piatku wieczorem do niedzieli w nocy. Odpowiedz Link
cudko1 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 10:28 ja pierwszą też czytałam do 4 rano, aż skończę a dawno mi się nie zdarzyło rezygnować ze snu na rzecz książki - staram się być w tej materii "rozsądna" co by nie chodzić następnego dnia jak zombie, ale tej nie dałam rady odłożyć Odpowiedz Link
opium74 Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 11:04 Ja chodziłam każdą możliwą chwile ze słuchawkami - ma to swoje zalety przy czynnościach wymagających rąk i oczu a niekoniecznie głowy - pielenie ogródka, wieszanie prania, gotowanie, sprzatanie, prasowanie - IDEALNE do słuchania książek Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 11:38 Hmm, to ja bym chyba tak nie potrafiła. Ja muszę mieć fizycznie książkę, nawet z kompa nie potrafię czytać. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 12:18 Pierwsza czesc przeczytalam w jeden wieczor. Druga i trzecia jest oczywista kontynuacja i przeczytac koniecznie trzeba, ale pierwsza zdecydowanie najlepsza. Widzialam serial, czekam na film. Odpowiedz Link
exotique Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 17:02 leza wlasnie na stole. wszystkie trzy. tyle ze w wersji francuskiej i troche sie boje za nie zabrac. powiedzcie kobiety, ze prostym jezykiem napisane. bo jak nie to zamowie sobie po polskiemu. albo ktos mi audiobuka na poczte przesle co? Odpowiedz Link
amoreska Re: książkowo - Millenium 10.10.11, 17:24 Dwie następne części połyka się tak samo szybko jak pierwszą Rewelacyjna trylogia. Z jednej strony szkoda, że Larsson już nic nie napisze, a z drugiej - może lepsze byłoby wrogiem dobrego? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: książkowo - Millenium 11.10.11, 08:32 no rownie dobre jak ta pierwsza polecam mocno! Odpowiedz Link