Dodaj do ulubionych

Pomysł :)

27.10.11, 18:38
Jesteśmy zaproszeni na .........ekhme,ekhme 50 urodziny do kolegi;>
No niestety takich starychsmile się ma znajomych ,i teraz potrzebuję pomysła coby kupić w prezencie.
Facet ma kupę kasy i jest myśliwym,czynnie uprawiającym ten procedersuspicious
Niedawno wybudowali dom , pan ma osobny pokój,taki ładny myśliwski i może coś do tego pokoju......jakies poroże ;> czy cuś,,no weżcie mnie natchnijcie kobiety!!!
Z ubiorem na tę imprezę w lokalu, na 60 osób pozwolicie,że założę osobny wąteksmile
Proszę się wpisywać z pomysłamismile
Obserwuj wątek
    • cura_domestica Re: Pomysł :) 27.10.11, 19:23
      Wiem jak trudno wybrać coś dla kogoś kto wszystko ma uncertain może tu coś wybierzesz www.zaprezentowani.pl/prezent-dla-mysliwego/
      jeszcze czegoś poszukam wink
    • mona_mayfair Re: Pomysł :) 27.10.11, 19:25
      E tam, lepiej wpadnijcie w sobote na moje 25-tewink Flaszka wystarczy tongue_out
      • zales239 Re: Pomysł :) 27.10.11, 20:38
        Mona! dzieciakususpiciouswink
        • mona_mayfair Re: Pomysł :) 27.10.11, 20:45
          hehe, no cootongue_out Fajnie mam, nie?tongue_out Ćwiara dopiero, jeszcze tyyle zycia przedemnatongue_out
    • esofik Re: Pomysł :) 27.10.11, 20:17
      poroże to mu żona sprezentuje smile
    • stillgrey Re: Pomysł :) 27.10.11, 20:24
      na tej stronce masz rozne akcesoria mysliwskie:
      www.dlamysliwych.pl/go/_info/?id=796
      mysle, ze ten komplet sztuccy bylby fajnym pomyslem... o ile jeszcze ktos by sie zlozyl na niegosmile
      • zales239 Re: Pomysł :) 27.10.11, 20:41
        Widelcewink za drogie!
        A może bieliznę termoaktywną,bo on w lesie często stacjonujewink
        A coś innego ,nie związanego z myślistwem,dla 50 latka?
    • ez-aw Re: Pomysł :) 27.10.11, 21:40
      > Jesteśmy zaproszeni na .........ekhme,ekhme 50 urodziny do kolegi;>

A cóż to za uśmieszki?
      W tym roku byłam na 50-tce wujka i jego kolegów. Też w lokalu. Jedna z najlepszych imprez na jakich byłam. Jezioro łabędzie w ich wykonaniu to rewelacja - popłakałam się.
      www.youtube.com/watch?v=5Er7V7axhoU&feature=related
      A serio, to nie kupowałam prezentu, więc nie doradzę. Zadzwoniłam do jego żony i dowiedziałam się że panowie chcą się wybrać na lot balkonem czy coś takiego. Więc najlepiej kasę na wycieczkę. Jak chcieli, tak dostali. Może też zapytaj jego kobiety?
      • stillgrey Re: Pomysł :) 27.10.11, 21:49
        ez-aw, ja wiem, ze to nieladnie wypominac przejezyczenie/literowke, ale ten lot balkonem mnie rozbawilbig_grin
        • ez-aw Re: Pomysł :) 27.10.11, 23:54
          O kurcze. Nawet nie wiedziałam, co napisałam smilesmile Lot balkonem jest super pomysłem, tylko nie wiem gdzie go można odbyć big_grin

Na usprawiedliwienie dodam, że nie jestem przyzwyczajona do klawiatury lapka i dlatego robię błędy tongue_out
      • mona_mayfair Re: Pomysł :) 27.10.11, 21:52
        ez-aw napisała:

> > Jesteśmy zaproszeni na .........ekhme,ekhme 50 urodziny do kolegi;>
        >

Zadzwoniłam do jego żony
        > i dowiedziałam się że panowie chcą się wybrać na lot balkonem czy coś takiego.

Rózne dziwne marzenia ludzie maja...wink
    • uleczka_k Re: Pomysł :) 27.10.11, 23:08
      Nie wiem czy poroże to taki dobry pomysł, może wcześniej uzgodnij to z jego żoną?
    • karolina17w Re: Pomysł :) 28.10.11, 10:07
      Ten pomysł z balkonem jest suuuper big_grinbig_grinbig_grin

Odzież termoizolacyjna jest ok. Może dobra lornetka? Porządny nóż myśliwski?

Ja w ub. tyg. byłam na 50 ur mojej ciotki. Ona co prawda zapraszając gości mówiła co by chciała i dostała typowo babskie rzeczy: kieliszki do wina, deska do prasowania, porządny zestaw obiadowy. Więc pomysł z podpytaniem żony jest dobry, sokoro solenizant nie wspominał co by chciał.

A, i przypomniało mi się jeszcze - mój tata na swoje 50 ur dostał min. komplet obrazów, jakiś dobry alkohol i pieniek z siekierą (z drewna) z napisem "Rąbać do oporu" i przyklejoną prezerwatywą big_grin To mu akurat nie przypadło do gustu wink Ale to zależy kto jaki jest.
      • karolina17w Re: Pomysł :) 28.10.11, 10:10
        karolina17w napisała:

> Odzież termoizolacyjna jest ok. Może dobra lornetka? Porządny nóż myśliwski?

Odzież termoaktywna miało być ;D
        • asiaiwona_1 Re: Pomysł :) 28.10.11, 12:27
          a może alkohol w butelce w kształcie i wielkości strzelby myśliwskiej? Tutaj taka jest, tylko cena zaporowa, więc zrzutka z kimś wskazana...

www.sklep-ballantines.pl/Bracka_Staropolska-2702.html
          • karolina17w Re: Pomysł :) 28.10.11, 12:52
            asiaiwona_1 napisała:

> a może alkohol w butelce w kształcie i wielkości strzelby myśliwskiej? Tutaj ta
            > ka jest, tylko cena zaporowa, więc zrzutka z kimś wskazana...
            >
            > rel="nofollow">www.sklep-ballantines.pl/Bracka_Staropolska-2702.html

O, przypomniałaś mi smile U mnie w jednym z marketów długi czas stałą skrzynia na broń a w niej szklana broń z jakimś alkoholem w środku i do tego kieliszki. I kosztowało ok. połowę mniej jak w w/w linku smile
            • sewa.49 Re: Pomysł :) 28.10.11, 15:23
              Sweterek na zime, koniecznie z jeleniem na rykowisku big_grin
              Moj maz mial taki, ale sprzedal na ebeyu. Szkoda, moglabym odstapic wink
              A tak na powaznie to tesciowa moja byla ostatnio na urodzinach u jednego mysliwego. Nawet w tym samym wieku. Podarowala mu skarpetki cieple wlasnorecznie zrobione. I pan mysliwy powiedzial, ze to byl najlepszy prezent, bo zaraz w tych skarpetkach dzika ustrzelil wink
              • zales239 Re: Pomysł :) 28.10.11, 21:56
                hehe te skarpety to dobry pomysłsmile
                alkohol nosiliśmy na każdą imprezę u nich,jeszcze pomyślęwink
                dzięki za pomysłysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka