a-ronka 14.11.11, 11:58 czym się róznią i które lepsze ? Bo też mam z tym problem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 12:23 chętnie się dowiem. Mąz chce pod choinke sony play station 3 i tez na allegro widziałam tego multum, jakies różne rodzaje...jak to wybrać??? *** Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Odpowiedz Link
a-ronka Re: x box czy psp 3 14.11.11, 12:40 no własnie. X box to skrzynka i takie coś. PSP to skrzynka bez tego czegoś Odpowiedz Link
madame_zuzu a-ronka 14.11.11, 22:50 czy moge CIe zacytować w sygnaturze? Pięknie napisałaś te różnice Odpowiedz Link
ib_k Re: x box czy psp 3 14.11.11, 13:58 ale chyba chodzi ci o PS3 a nie o PSP (które jest przenośne) jeżeli tak, to lepsze ps3 Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 14:20 psp to play station portable, czyli takie małe przenośne. Mamy ps3, ale chyba żałuję, że nie kupiliśmy xboxa. Wydaje mi się , że xbox ma fajniejsze i lepszy wybór gier "ruchowch". A różnice w play station 3 to pewnie gra w komplecie, wielkość pamięci oraz to czy ma w komplecie pady do moova, kamerkę. Odpowiedz Link
olinka20 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 14:39 Na playa widziałam teraz duzo gier ruchowych. Asiowa poszukaj w media markecie, bo tam widziałam. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 14:46 mam chyba co fajniejsze, ale to w sumie wszystko sportowe. Poczekam z rok i namówię chłopa na xboxa Odpowiedz Link
arwena_11 Re: x box czy psp 3 15.11.11, 20:28 Asia, na mova są też nie sportowe. Mamy już wyprawe Aragorna i syn się szykuje na insygnia śmierci, są też inne pozycje Odpowiedz Link
karra-mia Re: x box czy psp 3 14.11.11, 14:50 psp to do ręki gra, przenośna i u nas się sprawdza. Ale wtedy gra jeden, nie ma opcji że gra cała rodzina. Zaś do gry rodzinnej mamy play station 3 Odpowiedz Link
opium74 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 15:00 no to czym się różni xbox od playstation 3?? Odpowiedz Link
a-ronka Re: x box czy psp 3 14.11.11, 15:26 psp do reki syn ma. Mię chodzi o takie cuś większe pod telewizor. Mąż zachorował na to a ja nawet nie wiem z czym to się je. Widze ,ze xbox ma więcej zwolenników więc prosze o jeszcze))))) Odpowiedz Link
olinka20 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 18:39 Kiedys chłop mi tłumaczył wyzszosc Playstation nad Xboxem, po 2 minutach słyszałam tylko szum fal ale w domu mam zwolennika tego pierwszego ( tyle zakumałam). Odpowiedz Link
dorothy_mills Re: x box czy psp 3 14.11.11, 19:17 Ja polecam xboxa z kinektem nie potrzeba żadnych dodatkowych akceroriów, wł grę i grasz. Odpowiedz Link
socka2 Re: x box czy psp 3 14.11.11, 21:34 nie znam ps3, ale mam xbox z kinectem - duuuzo fajnych gier, masa smiechu, gdy gra sie w grupie. ale...podobno lepsza technicznie jest ps3, wroza jej ciekawsza przyszlosc (ci, ktorzy sie na tym znaja) - wystarczy w googla wrzucic temat Odpowiedz Link
minkapinka Re: x box czy psp 3 15.11.11, 09:13 PS3 jest bardziej zaawansowane technologicznie, xbox jest fajny ze wzgledu na kinecta. Mamy ps3, a xboxa kupimy dopiero jak wejdzie nowy. Odpowiedz Link
a-ronka Re: x box czy psp 3 15.11.11, 09:22 oki to co s to " kinekt" i o to mie chodziło. Dobra,jak kupię to dam znać. Pewnie kupię dwa i sprawdzę sama Podoba mi się ten kinekt bo można grać "ruchowo". Dzięki baby. Odpowiedz Link
azjaodkuchni Re: x box czy psp 3 15.11.11, 19:37 Xbox i to coś super zabawa dla całej rodziny a od Mikołaja zażycz sobie jogę... azjaodkuchni.blogspot.com/ Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: x box czy psp 3 15.11.11, 20:09 a-ronka napisała: > ) > Podoba mi się ten kinekt bo można grać "ruchowo". W PS3 też możesz grać "ruchowo". Służą do tego werse gry "move", do czego właśnie te pady są potrzebne. Ale jak pisałam wcześniej wydaje mi się, że na xboxa są fajniejsze te gry ruchowe. Odpowiedz Link
arwena_11 Re: x box czy psp 3 15.11.11, 20:27 Według mojego syna ps3 z movem jest lepsze niż xbox z kinektem My mamy ps3 kolega syna ma xboxa. Zgodnie ustalili, że kamerka w ps3 ma szersze pole widzenia niż kinekt. Nie trzeba stać dokładnie przed kamerką, z boku też widzi. Gier na mova jest coraz więcej, i to nie tylko sportowych. Nie wiem jak z xboxem, ale na ps3 mozna też korzystać z netu, oglądać filmy na blu rayu. Tylko gry są chyba trochę droższe ( ale to tylko ne największe nowości). Odpowiedz Link
a-ronka dzieki:) 16.11.11, 09:41 wsio wiem plus najważniejsze ( wg chłopów) psp 3 ma większą PAMIĘC Wybrane,zakup pod choinkę-amen Odpowiedz Link
mariolka55 Re: dzieki:) 16.11.11, 09:50 przewaga ps3- blurey i net przewaga xbox- nie trzeba miec tych palek w rekach ,mozna grac calym ciałem wiecej ruchu i smiechu czyli co dla kogo wazniejsze,ja tez mam straszny dylemat... chcemy kupic dzieciom na gwiazdke konsole.byłam zdecydowana na ps3 ale ten kinekt mnie strasznie kusi... no i jeszcze jeden plus jest dla xbox ale nie będę tu tego pisac. Odpowiedz Link
bei Re: dzieki:) 16.11.11, 10:43 Mieszkam z fanami PS......to już cała ideologia, cos jak traktat o wyższosci świąt Bożonarodzeniowych nad tymi Wielkonocnymi Odpowiedz Link
opium74 Re: dzieki:) 16.11.11, 15:05 byłam dziś w sklepie i Pan mi mówił że dla np. 5 latka lepszy jest xbox bo ten kontroler ruchu u nich jest bardziej intuicyjny i łatwiejszy w obsłudze. Do sony potrzebne sa w niektóych grach dwie pałki w rękach i jeszcze cos tam dodatkowego co się kupuje A! Sony można grać ze znajomymi przez internet "za darmo" xbox wymaga wykupienia jakiegos abonamentu Odpowiedz Link