Dodaj do ulubionych

Fora pomagają mi docenic chłopa

14.11.11, 13:40
Raz na jakis czas nachodzi mnie że chłop obniża loty i że jest cos nie tak. Marudze i jestem generalnie nieszczęśliwa (tu muszę sie przyznać że moje marudzenie pokrywa się dziwnie z moim PMS).
Jak balsam na związek działa wtedy lektura for internetowych - najlepsze jest forum mężczyzna.

Poczytam wypociny frustratów i od razu bardziej go doceniam. Tam same tłuki a tu taki fajny normalny gość który może ma swoje wady ale nie jest tak żałosny jak te indywidua.
Podobnie działa na mnie moja kumpela i jej faceci. Na przestrzeni ostatnich 7 lat nie trafił jej się żaden normalny - same odpady nuklearne. Mowie wtedy chłopu - stary ty nawet nie wiesz jak te historie poprawiają Ci prasę u mnie.

Życiowa rada zatem - na drobne problemy w związku poczytać wypociny łosi z męskich forów. Od razu bardziej się docenia osobistego faceta smile
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: Fora pomagają mi docenic chłopa 14.11.11, 13:44
      acha
    • olinka20 Re: Fora pomagają mi docenic chłopa 14.11.11, 14:33
      Heh, tez mam czasem takie przemyslenia.
      Tylko ja swojemu nie mowie, co by nie wpadł w samozachwyt, ale ja zołza jestem.
      • sewa.49 Re: Fora pomagają mi docenic chłopa 14.11.11, 16:00
        Jak moj chlop obniza loty to stosuje dobra rade mojego tescia. Musze go od czasu do czasu w tylek kopnac, zeby zaczal normalnie funkcjonowac big_grin
    • roewelina Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 17:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,150,130673197,130673197,zobaczcie_losie_co_narobiliscie_.html
      • olinka20 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 18:41
        "Podrzędne forum" big_grinbig_grinbig_grin:
        • doral2 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 19:57
          takie same przemyślenia mam gdy zaczynam wątpić w siebie i na pociechę czytam na ten przykład CiPa big_grin
          • jowitka345 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 20:59
            oj nazwał Cię lafiryndą big_grin
            forum.gazeta.pl/forum/w,150,130673197,130680060,Nie_wiem_czemu_przejmujesz_sie_jakas_sfrustrowana.html
            • beataj1 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 21:33
              Myślicie że to mój pierwszy antyfan. Rany za chwile mi sodówka uderzy.
              Z resztą nawet nie śmiałabym pretendować do bycia lafiryndą. Jeszcze długa droga przede mną i nie wiadomo czy kiedykolwiek mi sie uda zostać prawdziwą porządną lafiryndą smile
      • beataj1 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 20:46
        Łohoo zostałam gwiazdą zupełnie niechcący ale zawsze.
        Moje piec minut chwały i sławy smile Myślicie że jak dobrze to rozdmucham to nazbieram na nowe usta albo nos. Skoro Edzia i Doda mogą mieć to i ja tez chce.
        • dziewczyna_bosmana Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 21:42
          Ba, nawet na cycki Ci wystarczy smilesmilesmile
          • beataj1 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 21:48
            Nie, większe cycki to byłaby już gruba przesada. Mam miskę angielskie J. Jakbym je sobie powiększyła to bym wyprostowana chodzić nie mogła smile Ja chce nowe usta. Takie napompowane i w dzióbek...
            • dziewczyna_bosmana Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 21:49
              Podaj numer konta, co prawda u mnie bieda ale na Twój dzióbek coś jeszcze wyskrobię wink
              • beataj1 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 21:57
                A tak a propos ostatnio oglądałam dokument o takiej stronie na której laski zamieszczają swój profil z rożnymi zdjęciami, zwykle na waleta, a faceci wpłacają jakaś kasę i w ten sposób fundują tym laskom większe cycki. Bo jak 1000 facetów wpłaci 10 dolców to nowe cycki gotowe. Oczywiście największą kasę zbierają te laski co na fotach pokazują najwięcej.

Zawsze zadziwia mnie przedsiębiorczość niektórych osób.
                • dziewczyna_bosmana Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 21:59
                  Ładnie to ujęłaś - przedsiębiorczość tongue_out Jak jeżdżę z mężem do Krakowa to przy trasie same przedsiębiorcze panie stoją, pewnie omawiają z klientami w lesie jak firmę rozkręcić smile
                  • beataj1 Re: Twój wątek już wylookany ;) 14.11.11, 22:12
                    Ale wiesz założyciele portalu mieli pomysł genialny w swojej prostocie. Całą robotę wykonuja laski i ich sponsorzy a założyciele biorą tylko 15%. I wszyscy szczęśliwi. Pryszczaty nastolatek wydający swoje kieszonkowe zadowolony. Laska z nowymi cyckami zadowolona. Właściciele portalu czeszący kasę zadowoleni. Perpetuum mobile normalnie.
                    • dziewczyna_bosmana Re: Twój wątek już wylookany ;) 15.11.11, 08:38
                      Biznes iz biznes smile
                      Swoją drogą naoglądałam się za dużo filmów dokumentalnych o operacjach plastycznych, żeby zdecydować się na którąkolwiek z nich.
        • masher Re: Twój wątek już wylookany ;) 15.11.11, 17:42
          pewnie tak, ale prosciej ci bedzie troche siana do lba wsadzic u upchac kopytem bo to co bylo wyszlo albo myszy zjedli :]

nie wiem jak trzeba miec zryty beret aby doceniac to co sie ma jedynie w wyjatkowych okazjach i podniecac sie tym co ktos gdzies na forach pisze. powaznie, poprawianie sobie humoru czy budowanie ego przygladajac sie jak to jacys znajomi maja, jak cos gdzies wyglada wymaga posiadania nedznej osobowosci. tak robia tylko mali i glupi ludzie. szczerze do bolu od chlopa :]
    • anna_sla Re: Fora pomagają mi docenic chłopa 15.11.11, 14:10
      mam dokładnie tak samo big_grin Oczywiście chłopa wśród koleżanek mam najlepszego i tak czasem muszę "zaznaczać" terytorium wink ale ma wady i jak mnie która mocno wnerwi to forum "mężczyzna" jak i "kobieta" sprawiają, że bardziej go doceniam i ciesze się, że ma TYLKO takie wady wink
    • 19winner84 Re: Fora pomagają mi docenic chłopa 15.11.11, 20:18
      twój facet sam siedzi i pisze na tym forum a jak nie na tym to na innym
    • dziewczyna_bosmana Re: Fora pomagają mi docenic chłopa 15.11.11, 21:42
      Beata, dałaś czadu z tym wątkiem, cały czas nas obserwują tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka