doral2 16.11.11, 20:57 podobno Alik kaczorowy zdechł... [*] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 21:01 A to przykra wiadomosc. Z Kaczynskim mi wybitnie nie po drodze, ale smierc ukochanego futra musi byc bardzo smutna Odpowiedz Link
doral2 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 21:25 powiem więcej, alik podobno 10 zdechł.. to znak!! Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 21:33 doral2 napisała: > powiem więcej, alik podobno 10 zdechł.. > to znak!! Jaki znak? To wszystko wina Tuska Odpowiedz Link
olinka20 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 21:39 Ej no serio, niefajnie sie tak nabijac. Przy całej mojej antypatii dla pana JK, uwazam, ze spotkało go naprawde smutne wydarzenie. Odpowiedz Link
maja-02 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 21:48 olinka one żadnej świętości nie uszanuja ale serio, bardzo smutno jak umiera zwierzak, zwlaszcza jak sie go mialo wiele lat nawet takiemu jarkaczowi moze bys smutno jak sadze... Odpowiedz Link
amoreska Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 21:57 Cytatbardzo smutno jak umiera zwierzak, zwlaszcza jak sie go mialo wiele > lat > nawet takiemu jarkaczowi moze bys smutno jak sadze... Też tak myślę... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 16.11.11, 22:00 Wiem, wiem - zachowałam się jak gówniarz. Ale po tym całym cyrku ze Smoleńskiem takie oto skojarzenia mam dotyczące śmierci kogo i czegokolwiek. I to nie jest wina Tuska. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 17.11.11, 08:00 Szkoda i jak nie podzielam pogladow prezesa Jaroslawa, tak straty pupila wspolczuje. Odpowiedz Link
opium74 Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 17.11.11, 09:46 mam alergię na tego faceta...ale jeśli pod maską politycznego oszołoma czai się CZŁOWIEK to temu człowiekowi współczuję. A moze mu jakiegoś kociaka małego podrzucić?? Nic tak nie poprawia perspektywy jak mały łobuzujący kociak Odpowiedz Link
dora_ko Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 17.11.11, 10:44 Jak odeszła moja ukochana sunia, cała rodzina odczuła jej brak, a córki nie mogliśmy utulić – żal, płacz i czarna rozpacz. Nie trawie Kaczora, ale mu współczuje. Czy on ma jeszcze kogoś bliskiego (oprócz matki) ? Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: ogłaszam ŻAŁOBĘ MAGLOWĄ!! 17.11.11, 12:13 Nie ma się z czego nabijać, kiedy odchodzi ukochane zwierzę to tak jakby odszedł bliski, jeśli nie najbliższy członek rodziny... I tu poglądy polityczne nie mają nic do rzeczy, kultura osobista jest wyznacznikiem naszego zachowania. Odpowiedz Link