olinka20 27.12.11, 19:16 Dzisiaj słyszałam jak laska kolo 30 ( jak na moje oko to blizej 35) opisując babkę 45-50 letnią, mowi o niej "starsza pani". Padłam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 19:19 pociecha taka, że laska za 10 lat też już będzie tą "starszą panią" zawsze mnie rozwesela fakt, że młode osoby nie dopuszczają do siebie myśli, że i one się zestarzeją Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 19:21 pamiętam, że dzieckiem będąc o paniach 30-sto letnich (czyli takich jak ja teraz) też myślałam, że to już takie stare panie Odpowiedz Link
grave_digger Re: "Starsza pani" 27.12.11, 19:24 z resztą, mnie takie coś nie wzrusza - czy wy wiecie jaka ja stara się wydaję moim uczniom? no. Odpowiedz Link
aqua48 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 19:39 Mnie trafiło kiedy w perfumerii młody sprzedawca zachwalając zapach, który mi się podoba powiedział, że bardzo odpowiedni dla starszych pań. Myślałam, że jakem starsza pani, zaraz go kopnę z półobrotu i wcisnę mu tę młodą mordeczkę w półki z buteleczkami. Odpowiedz Link
anna_sla Re: "Starsza pani" 27.12.11, 19:37 no ale ona jest starsza starsza o minimum 10 lat przecież nie jest stara Odpowiedz Link
sewa.49 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 20:36 To i ja jako przyszlosciowa moherowka do pozdrowien sie dolacze Odpowiedz Link
doral2 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 20:39 eeeetam, wszak najstarszym moherem to ja tu jestem Odpowiedz Link
zales239 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 21:20 no wiecie co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! starsza pani no prawie nad grobem phi!!!!!!! Doral! kłócić się nie będę Odpowiedz Link
tysia77 Re: "Starsza pani" 27.12.11, 23:03 Mój młody ostatnio tak nazwał mnie i moje koleżanki. Przeżywał,że na zajęciach z łyżwiarstwa nie dostajemy takich ćwiczeń jak jego grupa bo "uż jesteśmy starsze panie i mamy za długie nogi"-) Odpowiedz Link
bei Re: "Starsza pani" 27.12.11, 23:10 Jak czytam gdzies-49 lat to myślę-jaka wiekowa, moja skleroza przykrywa mi to, ze sama mam tyle. Czasami, gdy patzre na kolezanki, myślę, ze sie bardzo zmieniły- siebie widzę codziennie, więc nie zauwazam, ze ja tez sie zmieniam. Z czuciem tego wieku rożnie, nieraz odczuwam jakies 87 lat, niekiedy czuję się jak nastolatka, niekeidy sklerozę mam jak rasowa 100 latka. Odpowiedz Link
mallard Bei 28.12.11, 13:07 Oglądało sę kiedyś za rocznikiem 62 - te dziewuszki były takie "w sam raz" Odpowiedz Link
mearuless Re: Bei 28.12.11, 13:22 hehhehe dziewuszki:d ja w 2 dzien swiat u rodzicow byla. jakies rozmowy, gadki i mojamama mowi "a bomlodzi to dzisiaj blebleble [tresc nie istotna] na co ja "mlodzi a co ja takiego robie???" na co moja mama "oj coreczko przeciez ja juz o tobie tak nie mowie" no i wkurza mnie jak w roznych "suwaczkach' musze tak dlugo, dlugo do tylu jezdzic zeby swoj rok urodzenia znalezc Odpowiedz Link