amoreska Re: modowo - buty 28.12.11, 15:16 Mi się bardziej pierwsze podobają (z wyglądu). Drugie natomiast wydają się być stabilniejsze i bezpieczniejsze. Ale podobają mi się z tych dwóch par bardziej pierwsze. Odpowiedz Link
mearuless Re: modowo - buty 28.12.11, 15:33 no jasne ze pierwsze-fajne są. a ty wiesz ze ja wlasnie dzis -jakas godzinke temu-nabylam sobie piekne buciki na sylwestra! w bialo-czarna kratke z zakryta pieta i odkrytymi palcami na malym obcasiku w sam raz zeby sie upic i potanczyc bez wywrotki moze pozniej wkleje fote-teraz ta zapiekanke robie Odpowiedz Link
amoreska Re: modowo - buty 28.12.11, 15:42 Mea, plissss, policz ile ty masz par butów - strasznie mnie to ciekawi Wydawało mi się kiedyś, że mam całkiem sporo torebek, ale w porównaniu twoją kolekcją butów jestem daaaaaaleeeeekoooo w tyle.... Odpowiedz Link
mearuless Re: modowo - buty 28.12.11, 16:18 dobrze kiedys policze z tym ze przed swietmi zrobilam porzadek w mojej szfie bucianej i wywalilam kilka par. serce mi krwawilo ale kat stal nade mna w osobie meza mojego i musialam byc dzielna. przy okazji- ilez razy sie ucieszylam bo poznajdowałam buty o ktorych istnieniu zapomnialam...kupilam, schowalam i skleroza mnie dopadala Odpowiedz Link
beata985 Re: modowo - buty 28.12.11, 16:07 zagłosowałam na pierwsze ale odp 5 jest debest wymiata Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: modowo - buty 28.12.11, 16:34 Pierwsze fajne, drugie pewnie będą wygodniejsze. Chociaż głosowałam żebyś pożyczyła od mea Odpowiedz Link
dlania Re: modowo - buty 28.12.11, 16:44 DRugie, pierwsze za bardzo bazarowe - za duzo szczegółów. Odpowiedz Link
guderianka Re: modowo - buty 28.12.11, 16:44 Pierwsze-mają pazur. drugie nie mój styl-babcine Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: modowo - buty 28.12.11, 19:10 Jestem za pierwszymi. Drugie jakieś takie zwykłe. Mea - co tam liczenie butów, zrób zdjęcia i nam pokaż Odpowiedz Link
mearuless Re: modowo - buty 28.12.11, 19:15 nie moge strzelac fot bo dalej licze...i licze...a zem blondynka to ciagle mnię się pierniczy bo paluszkow tylko 10 i co dojde do kciuka to sie pogubie i musze od poczatku zaczynac Odpowiedz Link
akasya Re: modowo - buty 28.12.11, 23:14 Zagłosowałam żebyś obie pary kupiła Są różne więc do różnych rzeczy będą pasować. Ale ostatnia odpowiedź najlepsza Odpowiedz Link
opium74 Re: modowo - buty 29.12.11, 09:04 zamówiłam obie Przyjadą, przymierzę, przejdę się po domu i zobaczę. To sa buty BRONX a oni pomimo kosmicznych obcasów robią bardzo wygodne buty. Mogę śmiało zareklamować sklep: BUTYK Teraz mają fajne przeceny Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: modowo - buty 29.12.11, 09:24 Zaglosowalam na pierwsze, bo maja ladniejszy obcas, ale nie przekonuja mnie te cwieki (mam wrazenie ze jest ich za duzo, taki troche przesyt). Odpowiedz Link
rose.rouge Re: modowo - buty 29.12.11, 16:20 Drugie ładne, piękna klasyka ale pierwsze są z rodzaju wystrzałowych, też niezłe. Nie pomogłam hehehe Odpowiedz Link
aqua48 Obie pary! 29.12.11, 21:23 Pierwsze, bo ostre i jak długo jeszcze nie będziesz w takich wyglądała jakbyś podkradła córce, a potem wnuczce? Trzeba umiejętnie wykorzystać ten czas! A drugie bo piękne, wydają się bardzo wygodne i pasują do wszystkiego. Odpowiedz Link