Dodaj do ulubionych

modowo - buty

28.12.11, 15:08
Które??
https://static.butyk.pl/ID/9309/9309pp.jpg
https://static.butyk.pl/ID/13769/13769pp.jpg
Obserwuj wątek
    • amoreska Re: modowo - buty 28.12.11, 15:16
      Mi się bardziej pierwsze podobają (z wyglądu). Drugie natomiast wydają się być stabilniejsze i bezpieczniejsze. Ale podobają mi się z tych dwóch par bardziej pierwsze.
      • mearuless Re: modowo - buty 28.12.11, 15:33
        no jasne ze pierwsze-fajne są.
        a ty wiesz ze ja wlasnie dzis -jakas godzinke temu-nabylam sobie piekne buciki na sylwestra!
        w bialo-czarna kratke z zakryta pieta i odkrytymi palcami na malym obcasiku w sam raz zeby sie upic i potanczyc bez wywrotkiwink

moze pozniej wkleje fote-teraz ta zapiekanke robiebig_grin
        • amoreska Re: modowo - buty 28.12.11, 15:42
          Mea, plissss, policz ile ty masz par butów - strasznie mnie to ciekawi big_grin
          Wydawało mi się kiedyś, że mam całkiem sporo torebek, ale w porównaniu twoją kolekcją butów jestem daaaaaaleeeeekoooo w tyle.... big_grin
          • mearuless Re: modowo - buty 28.12.11, 16:18
            dobrze kiedys policzebig_grin
            z tym ze przed swietmi zrobilam porzadek w mojej szfie bucianejwink i wywalilam kilka par. serce mi krwawilo ale kat stal nade mna w osobie meza mojego i musialam byc dzielna.
            przy okazji- ilez razy sie ucieszylam bo poznajdowałam buty o ktorych istnieniu zapomnialam...kupilam, schowalam i skleroza mnie dopadalabig_grin
    • beata985 Re: modowo - buty 28.12.11, 16:07
      zagłosowałam na pierwsze ale odp 5 jest debestbig_grin
      wymiatabig_grinbig_grinbig_grin
    • jowitka345 Re: modowo - buty 28.12.11, 16:28
      wg mnie te drugie ale ja wole klasykę smile
      • rudamarta4 Re: modowo - buty 28.12.11, 16:34
        Pierwsze fajne, drugie pewnie będą wygodniejsze. Chociaż głosowałam żebyś pożyczyła od mea smile
        • dlania Re: modowo - buty 28.12.11, 16:44
          DRugie, pierwsze za bardzo bazarowe - za duzo szczegółów.
          • guderianka Re: modowo - buty 28.12.11, 16:44
            Pierwsze-mają pazur. drugie nie mój styl-babcine wink
            • ciepla.kawa Re: modowo - buty 28.12.11, 19:10
              Jestem za pierwszymi. Drugie jakieś takie zwykłe.
              Mea - co tam liczenie butów, zrób zdjęcia i nam pokaż smile
              • mearuless Re: modowo - buty 28.12.11, 19:15
                nie moge strzelac fot bo dalej licze...i licze...a zem blondynka to ciagle mnię się pierniczy bo paluszkow tylko 10 i co dojde do kciuka to sie pogubie i musze od poczatku zaczynacbig_grin
                • ciepla.kawa Re: modowo - buty 28.12.11, 19:49
                  big_grin kreseczki sobie stawiaj co pięć par
    • akasya Re: modowo - buty 28.12.11, 23:14
      Zagłosowałam żebyś obie pary kupiła suspicious Są różne więc do różnych rzeczy będą pasować. Ale ostatnia odpowiedź najlepsza big_grin
      • opium74 Re: modowo - buty 29.12.11, 09:04
        zamówiłam obie big_grin
        Przyjadą, przymierzę, przejdę się po domu i zobaczę.
        To sa buty BRONX a oni pomimo kosmicznych obcasów robią bardzo wygodne buty. Mogę śmiało zareklamować sklep:
        BUTYK Teraz mają fajne przeceny smile
    • mme_marsupilami Re: modowo - buty 29.12.11, 09:24
      Zaglosowalam na pierwsze, bo maja ladniejszy obcas, ale nie przekonuja mnie te cwieki (mam wrazenie ze jest ich za duzo, taki troche przesyt).
    • rose.rouge Re: modowo - buty 29.12.11, 16:20
      Drugie ładne, piękna klasyka ale pierwsze są z rodzaju wystrzałowych, też niezłe. Nie pomogłam hehehe
      • aqua48 Obie pary! 29.12.11, 21:23
        Pierwsze, bo ostre i jak długo jeszcze nie będziesz w takich wyglądała jakbyś podkradła córce, a potem wnuczce? Trzeba umiejętnie wykorzystać ten czas! A drugie bo piękne, wydają się bardzo wygodne i pasują do wszystkiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka