ciepla.kawa Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:09 Ja wczoraj też tak sobie powtarzałam. Dziś to mi już w zasadzie wszystko jedno bo mi się Młoda znów rozchorowała i idę z nią do lekarza. Znając życie to posiedzimy sobie w domu do końca tygodnia. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:12 Co się dzieje z tymi chorobami, młoda od świąt zmasakrowana katarem, kaszlem i od wczoraj sra na rzadko.. Zdrówka życzę i spokojnego długiego weekendu. Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:21 Mi to się już nie chce gadać o tych chorobach i dolegliwościach. Dopóki Młoda nie poszła do przedszkola to była najzdrowszym dzieckiem wśród wszystkich znanych mi dzieci. A teraz co tydzień coś. Wam też życzę zdrowia!!! Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:32 Moja była zdrowa do do listopada. Potem złapała katar po szczepionce i przeszło. Przed świętami szwagierki córka przyszła chora z przedszkola i sprzedała młodej. Teraz ma ponad 39 stopni (zbijam cały czas) i podejrzenie trzydniówki.. Pójdzie do placówki opiekuńczej i wszystko odchoruje, taki los.. Odpowiedz Link
doral2 Re: oby do czwartku 04.01.12, 21:20 a idźcie w cholerę z tymi długimi likendami, nic załatwić nie można, bo albo jeszcze na urlopie, albo właśnie idą na urlop, albo jeszcze nie wrócili, albo właśnie wyjeżdżają kiedy kurna pracować, he?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: oby do czwartku 04.01.12, 21:27 W pn dopiero normalnie bedzie mozna pracowac, bo w tym tyg straszna kaszana Odpowiedz Link