Dodaj do ulubionych

oby do czwartku

03.01.12, 10:55
i znowu długi łikendtongue_out
Obserwuj wątek
    • ciepla.kawa Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:09
      Ja wczoraj też tak sobie powtarzałam. Dziś to mi już w zasadzie wszystko jedno bo mi się Młoda znów rozchorowała i idę z nią do lekarza. Znając życie to posiedzimy sobie w domu do końca tygodnia.
      • dziewczyna_bosmana Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:12
        Co się dzieje z tymi chorobami, młoda od świąt zmasakrowana katarem, kaszlem i od wczoraj sra na rzadko.. Zdrówka życzę i spokojnego długiego weekendu.
        • ciepla.kawa Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:21
          Mi to się już nie chce gadać o tych chorobach i dolegliwościach. Dopóki Młoda nie poszła do przedszkola to była najzdrowszym dzieckiem wśród wszystkich znanych mi dzieci. A teraz co tydzień coś.
          Wam też życzę zdrowia!!!
          • dziewczyna_bosmana Re: oby do czwartku 03.01.12, 11:32
            Moja była zdrowa do do listopada. Potem złapała katar po szczepionce i przeszło. Przed świętami szwagierki córka przyszła chora z przedszkola i sprzedała młodej. Teraz ma ponad 39 stopni (zbijam cały czas) i podejrzenie trzydniówki.. Pójdzie do placówki opiekuńczej i wszystko odchoruje, taki los..
            • doral2 Re: oby do czwartku 04.01.12, 21:20
              a idźcie w cholerę z tymi długimi likendami, nic załatwić nie można, bo albo jeszcze na urlopie, albo właśnie idą na urlop, albo jeszcze nie wrócili, albo właśnie wyjeżdżają uncertain
              kiedy kurna pracować, he??
              • olinka20 Re: oby do czwartku 04.01.12, 21:27
                W pn dopiero normalnie bedzie mozna pracowac, bo w tym tyg straszna kaszanauncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka