13.01.12, 18:24

no nieladniesuspicious
oj bardzo nieladniesuspicious
jestem zdruzgotana...tego sie po tobie nie spodziewalamwink
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 18:28
      eee, ale o so chozi????
      • mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 18:33
        to zbyt bolesne zeby tak o tym na forum...ona juz wie.
        oj ludzie podlosc ludzka nie zna granictongue_out
        • asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 18:37
          no weź meła. Zaczełaś wątek to zaspokój moją ciekawość big_grin Bo jak nie to Cię znowu na ciastka z lidla zaproszę tongue_out
          • mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:00
            no kochana!!! ciasteczka z lidla wymiataja...
            wiesz ona...bardzo nieladnie sie zachowala.
            w zasadzie to nie odpisuje bo pewnie dalej sie tak nieladnie zachowuje...nie wiem czy jej to wybacze wink
            • doral2 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:16
              no ładnie się wacik rozwija big_grin
              • ez-aw Re: ezaw..... 13.01.12, 19:27
                Nie odpisuje, bo jej w domu nie było.
                Pocieszam Cię, ze od poniedziałku będę miała bardzo mało czasu i szybko mnie przegonisz smilesmile
                • mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:32
                  no to jest jakies pocieszenie....jak to czlowiek sam sobie w stope potrafi strzelicbig_grin
                • asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:32
                  no weźcie, kończę właśnie kielich wina domowej roboty (dość mocnego) i już nie łapię tak szybko. Ez się zasiedziała u meły, czy w ogóle nie przyszła a była umówiona?
                  • ez-aw Re: ezaw..... 13.01.12, 19:33
                    Asiowa - strzelaj dalej big_grinbig_grin
                    • schiraz Re: ezaw..... 13.01.12, 19:36
                      Na pewno Ez przegoniła kogoś w tej czasożrącej grze, która rozpleniła się po maglu wink
                      • schiraz Re: ezaw..... 13.01.12, 19:37
                        A pisząc kogoś mam na myśli KOGOŚ wink Kogoś, komu się to nie podoba wink wink Jak dobrze, że się nie dałam wciągnąć w to zuo! smile
                      • asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:37
                        jaka gra? Ja nic nie wiem? Zaraz wyjdzie, że wszystkich wacików nie czytam big_grin
                        • mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:49
                          postuluje zbanowac asiowa
                    • mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:37
                      ehehhehhee czy wypada zsikac sie ze smiechu przed kompem siedzac w salonie????
                      • ez-aw Re: ezaw..... 13.01.12, 19:40
                        Asiowa - poszukaj najdłuższego watka na maglu tongue_out
                        • doral2 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:50
                          jak to dobrze, że nie dałam się wciągnąć w ten najdłuższy wacik, bo by mi meła nawtykała różnych, różnistych big_grinbig_grinbig_grin
                        • prigi Re: ezaw..... 13.01.12, 19:55
                          zaznaczam, ze nie jest to wątek fochowy tongue_out
                          • ez-aw Re: ezaw..... 13.01.12, 21:28
                            To zwyczajnie zazdrość moje drogie tongue_out
                            • spicy_orange Re: ezaw..... 13.01.12, 21:48
                              pozwolicie, że w ten weekend wtrącę swoje trzy grosze na podium? big_grin na razie zuza mi się wpiernicza w paradę, ale jestem o krok przed nią - mam doświadczenie w zarządzaniu finansowym i budżetowaniu dużych projektów - wiem tez jak pomnożyć zysk z planowanych 7 baniek do 70, więc zaraz ją wykopię na piąte miejsce. Potem jeszcze tylko siostrę cebularę zajmę czymś ciekawym, żeby odeszła od kompa i już czujecie mój oddech na plecach big_grin

dobrze, że chłop ślęczy nad jakimś bardzo-ważnym-programem więc nawet nie zauważy że obiadu nie ma i chata nie omieciona z pajęczyn wink
                              • pysiaczek1234 Re: ezaw..... 13.01.12, 21:55
                                big_grin A mnie nie wszystkie dodały do znajomych FOCH!!!!!!!!!!!
    • exotique Re: ezaw..... 13.01.12, 23:21
      w co gracie?
      byle szybko, bo powybanowywuje wszystkich juz. i oh i ah

a w ogole, to wezcie mi ten wychowawczy zdejmijcie u gory, bo wstyd. a moze bym chiala jakiegos chlopa przygruuchac-a tu dupa blada- na samym wejsci wisi zem dzieciata i zuzyta noooo
      • ez-aw Re: ezaw..... 14.01.12, 08:32
        exotique napisała:
        > w co gracie?

www.gry.pl/gra/Wiejskie-Zycie.html
        Zapraszamy i czekamy na nową sąsiadkę smile
        • asiaiwona_1 Re: ezaw..... 14.01.12, 10:53
          Kurcze, najdłuższy wątek to był chyba z facebukową grą z obrazkami. Wlazłam na to wiejskie życie, pograłam chwilę i uciekłam bo jakaś nudna ta gra. Ale może dlatego, że ja się do wiejskiego życia nie nadaję big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka