mearuless 13.01.12, 18:24 no nieladnie oj bardzo nieladnie jestem zdruzgotana...tego sie po tobie nie spodziewalam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 18:33 to zbyt bolesne zeby tak o tym na forum...ona juz wie. oj ludzie podlosc ludzka nie zna granic Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 18:37 no weź meła. Zaczełaś wątek to zaspokój moją ciekawość Bo jak nie to Cię znowu na ciastka z lidla zaproszę Odpowiedz Link
mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:00 no kochana!!! ciasteczka z lidla wymiataja... wiesz ona...bardzo nieladnie sie zachowala. w zasadzie to nie odpisuje bo pewnie dalej sie tak nieladnie zachowuje...nie wiem czy jej to wybacze Odpowiedz Link
ez-aw Re: ezaw..... 13.01.12, 19:27 Nie odpisuje, bo jej w domu nie było. Pocieszam Cię, ze od poniedziałku będę miała bardzo mało czasu i szybko mnie przegonisz Odpowiedz Link
mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:32 no to jest jakies pocieszenie....jak to czlowiek sam sobie w stope potrafi strzelic Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:32 no weźcie, kończę właśnie kielich wina domowej roboty (dość mocnego) i już nie łapię tak szybko. Ez się zasiedziała u meły, czy w ogóle nie przyszła a była umówiona? Odpowiedz Link
schiraz Re: ezaw..... 13.01.12, 19:36 Na pewno Ez przegoniła kogoś w tej czasożrącej grze, która rozpleniła się po maglu Odpowiedz Link
schiraz Re: ezaw..... 13.01.12, 19:37 A pisząc kogoś mam na myśli KOGOŚ Kogoś, komu się to nie podoba Jak dobrze, że się nie dałam wciągnąć w to zuo! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:37 jaka gra? Ja nic nie wiem? Zaraz wyjdzie, że wszystkich wacików nie czytam Odpowiedz Link
mearuless Re: ezaw..... 13.01.12, 19:37 ehehhehhee czy wypada zsikac sie ze smiechu przed kompem siedzac w salonie???? Odpowiedz Link
doral2 Re: ezaw..... 13.01.12, 19:50 jak to dobrze, że nie dałam się wciągnąć w ten najdłuższy wacik, bo by mi meła nawtykała różnych, różnistych Odpowiedz Link
spicy_orange Re: ezaw..... 13.01.12, 21:48 pozwolicie, że w ten weekend wtrącę swoje trzy grosze na podium? na razie zuza mi się wpiernicza w paradę, ale jestem o krok przed nią - mam doświadczenie w zarządzaniu finansowym i budżetowaniu dużych projektów - wiem tez jak pomnożyć zysk z planowanych 7 baniek do 70, więc zaraz ją wykopię na piąte miejsce. Potem jeszcze tylko siostrę cebularę zajmę czymś ciekawym, żeby odeszła od kompa i już czujecie mój oddech na plecach dobrze, że chłop ślęczy nad jakimś bardzo-ważnym-programem więc nawet nie zauważy że obiadu nie ma i chata nie omieciona z pajęczyn Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: ezaw..... 13.01.12, 21:55 A mnie nie wszystkie dodały do znajomych FOCH!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
exotique Re: ezaw..... 13.01.12, 23:21 w co gracie? byle szybko, bo powybanowywuje wszystkich juz. i oh i ah a w ogole, to wezcie mi ten wychowawczy zdejmijcie u gory, bo wstyd. a moze bym chiala jakiegos chlopa przygruuchac-a tu dupa blada- na samym wejsci wisi zem dzieciata i zuzyta noooo Odpowiedz Link
ez-aw Re: ezaw..... 14.01.12, 08:32 exotique napisała: > w co gracie? www.gry.pl/gra/Wiejskie-Zycie.html Zapraszamy i czekamy na nową sąsiadkę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ezaw..... 14.01.12, 10:53 Kurcze, najdłuższy wątek to był chyba z facebukową grą z obrazkami. Wlazłam na to wiejskie życie, pograłam chwilę i uciekłam bo jakaś nudna ta gra. Ale może dlatego, że ja się do wiejskiego życia nie nadaję Odpowiedz Link