Dodaj do ulubionych

09.03.12, 11:34
Tak się zastanawiam, czy to, że w Warszawie pierdyknęła jakaś tam magistrala ciepłownicza i "aż" 100 domów nie ma ogrzewania jest wiadomością na skalę kraju, ba, na skalę światową ? Tak ważną, że aż trzeba temu poświęcić 5 min czasu antenowego? Co to obchodzi ludzi z Giżycka, Konina czy Pcimia Dolnego że 100 czy 200 warsiawiaków nie będzie grzało dupska do wieczora, albo mają dziurę w jezdni na ul Hutniczej? My mamy swoje dziury i swoje awarie, ale jakoś nikt nie trąbi o tym w głównym wydaniu Wiadomości.
Stolyca cierpi na manię wielkości?
Obserwuj wątek
    • fajnyrobal Re: Wiadomości 09.03.12, 11:41
      PS
      Wiem, ulało mi się żółcią tongue_out
      • olinka20 Re: Wiadomości 09.03.12, 11:44
        Zazdroscisz, bos z Pcimia i o was nic nie mowiątongue_out ( sama z miasteczka jestem, wiec nie bierz do siebie)
        • fajnyrobal Re: Wiadomości 09.03.12, 11:48
          I tu się mylisz. Bo ja z Chudej Psiny jestem tongue_out
    • red-truskawa Re: Wiadomości 09.03.12, 11:46
      A to ze cierpi to już wiadomo od lat wink
      Ja raczej dopatrywałabym się tu jeszcze czegoś w rodzaju przypominania o sobie, bo jak nie ma o czym gadać to i dobra dziura w ulicy, bo jeszcze ktoś zapomni o istnieniu, bo jeszcze sie okaże, że nikt nie tęskni a życie toczy sie normalnie bez tych sensacji.
      • asiaiwona_1 Re: Wiadomości 09.03.12, 12:05
        Nic ciekawszego się nie dzieje to i o dziurach w stolicowej jezdni mówią.
    • ellgie Re: Wiadomości 09.03.12, 12:08
      Jak to powiedziała jedna z bohaterek filmu "Warszawa do wzięcia", Warszawa to taka większa wioska heheh.
      Nie mają czym wiadomości zapchać to o większej wiosce mówią....
      • doral2 Re: Wiadomości 09.03.12, 20:51
        awaria magistrali jako temat zastępczy.
        no o czymś muszą, jak nie ma o czym..
        • beti222 Re: Wiadomości 09.03.12, 23:44
          Fajnyrobal, tak sobie Ciebie czasami podczytuję i uważam, że jesteś robal naprawdę fajny tongue_out , ale pozwolę sobie wyrazić swoje, odmienne zdanie na temat, który poruszyłaś. Wiele razy trąbią też o awariach w małych miasteczkach/wsiach i nie widzę powodu, żeby się bulwersować, że co mnie obchodzi, że 100 pcimian nie będzie "dupska do wieczora grzało" smile
          Odpowiedź lajtowa, więc nie lejcie na mnie jadu przeciwniczki Warszawy smile
          • fajnyrobal Re: Wiadomości 10.03.12, 16:52
            Apage, paszła warszawska paskuda jedna tongue_out
    • kfiatuszkowa Re: Wiadomości 10.03.12, 09:27
      No, a jak u nas 600 domów (w tym nasz ;P) było bez wody bo zamarzła i to nie na jeden dzień tylko na miesiąc u niektórych, to tylko lokalny serwis ęternetowy napisał tongue_out Skandal!!! wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka