asiaiwona_1 13.03.12, 09:25 Tekstem pasuje idelanie CHWYTAK Ps. A w ogóle to znacie Chwytaka? Jak nie to polecam jeszcze TO Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami_niuni Re: Hymn magla :D 13.03.12, 10:49 znam oba twory może i ja mam coś nie tak z czupryną ale podobają mi się i często se słuchamy ze ślubnym.. hymnu magla zwłaszcza w poniedziałki, jak trzeba depresyjny nastrój odgonić hihi Odpowiedz Link
mami_niuni Re: Hymn magla :D 13.03.12, 10:52 aha, a próbowałam innych utworów Chwytaka posłuchać i reszta nie trafiła do mnie jakoś... Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Hymn magla :D 13.03.12, 12:31 Napijmy się gorzoły zajebiste, to drugie mnie nie zachwyciło. Innych (u)tworów nie próbowałam Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: Hymn magla :D 13.03.12, 15:05 Znamy Chwytaka od momentu jak koledzy wkręcili mojego męża. Pracuje w ochronie w patrolach. CHłopaki podłączyli mp3 pod radio samochodowe i puścili mojemu mężowi piosenkę Janek umyj se luloka . Oczywiście mojego męża od lat przezywają Janek Mina mojego męża bezcenna gdy drugi kolega zadzwonił i pytał czy ten słyszał piosenkę o sobie w radiu Ogólnie to zdziwił się, że takie teksty w radiu puszczają Odpowiedz Link
pysiaczek1234 Re: Hymn magla :D 13.03.12, 15:07 Mnie osobiście ubawiły Mendy. A zmieniony utwór Maleńczuka właśnie w tej wersji Chwytaka wbił mi się w głowę. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Hymn magla :D 13.03.12, 15:50 pysiaczek1234 napisała: > A zmieniony utwór Maleńczuka właśnie w tej wersji Chwytaka wbił mi się w głowę. "wjebię jej, czy nie wjebię" Też ciągle mi to chodzi po głowie Odpowiedz Link