Dodaj do ulubionych

Hymn magla :D

13.03.12, 09:25

Tekstem pasuje idelanie wink
CHWYTAK

Ps. A w ogóle to znacie Chwytaka? Jak nie to polecam jeszcze TO
Obserwuj wątek
    • mami_niuni Re: Hymn magla :D 13.03.12, 10:49
      znam oba twory
      może i ja mam coś nie tak z czupryną ale podobają mi się i często se słuchamy ze ślubnym.. big_grin
      hymnu magla zwłaszcza w poniedziałki, jak trzeba depresyjny nastrój odgonić smile

hihi
      • mami_niuni Re: Hymn magla :D 13.03.12, 10:52
        aha, a próbowałam innych utworów Chwytaka posłuchać i reszta nie trafiła do mnie jakoś...
        • kfiatuszkowa Re: Hymn magla :D 13.03.12, 12:31
          Napijmy się gorzoły zajebiste, to drugie mnie nie zachwyciło. Innych (u)tworów nie próbowałam big_grin
          • pysiaczek1234 Re: Hymn magla :D 13.03.12, 15:05
            Znamy Chwytaka od momentu jak koledzy wkręcili mojego męża. Pracuje w ochronie w patrolach. CHłopaki podłączyli mp3 pod radio samochodowe i puścili mojemu mężowi piosenkę Janek umyj se luloka big_grin. Oczywiście mojego męża od lat przezywają Janek big_grin Mina mojego męża bezcenna gdy drugi kolega zadzwonił i pytał czy ten słyszał piosenkę o sobie w radiu smile Ogólnie to zdziwił się, że takie teksty w radiu puszczają big_grin
            • pysiaczek1234 Re: Hymn magla :D 13.03.12, 15:07
              Mnie osobiście ubawiły Mendy.
              A zmieniony utwór Maleńczuka właśnie w tej wersji Chwytaka wbił mi się w głowę.
              • asiaiwona_1 Re: Hymn magla :D 13.03.12, 15:50
                pysiaczek1234 napisała:

> A zmieniony utwór Maleńczuka właśnie w tej wersji Chwytaka wbił mi się w głowę.

"wjebię jej, czy nie wjebię" big_grinbig_grinbig_grin Też ciągle mi to chodzi po głowie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka