magiczna_marta 18.03.12, 23:08 Co można robić od 18 do 21 w Waszym pięknym mieście z 2 dzieci? O 21 mamy PKS do Wwy, o 18 wychodzimy z przychodni przy pl. Świętego Macieja. Myśleć, myśleć i podpowiadać, we czwartek będę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: Wrocławianki 19.03.12, 08:31 Czasu wbrew pozorom nie ma jakoś wiele. Na dodatek zleży jaka pogoda. Jak ładna i dzieciaki daza rade to z pl. sw. Macieja jest blizko na piechote na ostrow tumski, tam tez jest fajny plac zabaw na swieym powietrzu. Niestety w tych godzinach to ja nie za bardzo sie orientuje Moj o 19 je kolacje Po drodze możesz wpasc do galerii dominikanskiej - to centrum handlowe i na dole sa jakies fast foody ale tezmozna jakas normalna zupe zjesc itd. Przed podroza sie nada. a co za specjaliste znalazlas we wrocku?? dziwie sie bo u nas przewaznie trudno znalezc kogos sensownego Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Wrocławianki 19.03.12, 11:29 dr Młynarska ze Stowarzyszenia Twórców i Zwolenników Psychostymulacji polecona przez kumpele która u niej studiuje na Uniwerku Wrocławskim Odpowiedz Link
opium74 Re: Wrocławianki 20.03.12, 11:01 ona jest logopedą Jej mąż jest psychologiem. Fajny ośrodek Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Wrocławianki 20.03.12, 14:20 No widzisz, jednak macie tam kogoś sensownego Jedziemy w ramach konsultacji, może coś ciekawego podpowie, spojrzy świeżym okiem na chłopców to coś podpowie. Odpowiedz Link
opium74 Re: Wrocławianki 20.03.12, 15:11 Nie wiedziałam że są aż tak fajni że z Warszawy warto przyjechac na konsultacje Myślałam że w stolycy to macie cuda wianki Odpowiedz Link
opium74 Re: Wrocławianki 21.03.12, 13:38 masz do nich jakiś telefon?? Bo ja miałam kiedyś do dr Młynarskiej ale gdzies mi wcieło a sprawe do nich mam Odpowiedz Link