tedesca1 24.05.12, 21:57 orientuje się któraś czy w ustroniu są jakieś knajpy czynne do 2,3,4 rano? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: pytanie o ustroń mam 24.05.12, 22:02 Miejscowosc typowo turystyczna, wiec chyba powinny byc takie knajpy? Odpowiedz Link
tedesca1 Re: pytanie o ustroń mam 24.05.12, 22:25 No tak właśnie myślę, ale może akurat ktoś wie to będę mieć pewność Odpowiedz Link
esofik Re: pytanie o ustroń mam 24.05.12, 22:34 pytasz o Ustroń Górski czy Morski?? jeśli o ten nad morzem, to knajpki są. Nawet jakaś dyskoteka. Miesjscowośc raczej spokojna, dobra dla rodziny z dziećmi, ale można się też zabawić w górskim byłam z wycieczką szkolną, więc nie było okazji sprawdzić Odpowiedz Link
olinka20 Re: pytanie o ustroń mam 24.05.12, 22:47 Górski zapewne ( z racji miesjca zamieszkania tak domniemywam ) Odpowiedz Link
herbaataa Re: pytanie o ustroń mam 25.05.12, 06:20 Ustroń to niby miejscowość tyrustyczna ale tak naprawde, to dziura, dwie ulice na krzyż i szczerze mówiąc nie liczyłabym na kanjpkę czynna niemal do rana. Może w sobotę (przy okazji jakiejś "potupajki" i może ewentualnie jakaś "restauracyjka" przy hotelu. Ale to tylko takie moje odczucie po kilku "wizytach" w Ustroniu"... Odpowiedz Link
valla-maldoran Re: pytanie o ustroń mam 25.05.12, 08:22 Jeśli chodzi Ci o góry, to raczej na to nie licz. Miejscowość fajna, ale raczej uzdrowiskowa. Od kilku lat "centrum" stanowi nowy budynek ze sklepikami, butikami, kawiarnią i jakąś knajpką, ale lokalu bardziej rozrywkowego i działającego dłużej niż do 22 raczej nie znajdziesz. Odpowiedz Link
aqua48 Re: pytanie o ustroń mam 10.09.13, 16:08 Potwierdzam, Ustroń to niebywała dziura. Nie liczyłabym na jakiś wybór knajp, a tym bardziej otwartych do białego świtu.. Odpowiedz Link