Dodaj do ulubionych

Umiecie prowadzic auto w takich szpilach?

01.06.12, 19:09
www.pudelek.pl/artykul/40652/steczkowska_w_krotkich_szortach_i_szpilkach_sexy/
Zainspirowana pudelkiemwink Umiecie prowadzic w takich platformach?
Bo o ile w szpilkach mi sie zdarzyło, tak w platformach bym chyba nie umiała, gruba podeszwa z przodu raczej nie ułatwia wyczucia pedałów.
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:16
      tak,
      zapewne natrafiłaś na mój obuwniczy wątek więc tak..we wszystkich 3 parach prowadziłam...
      smile
      • olinka20 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:20
        Beata, ale nie jestes Steczkowską, która udziela sie na forum pod mylacym nickiem?wink
    • dziewczyna_bosmana Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:19
      W takich nie próbowałam ale na dość wysokich obcasach owszem. A na kilku zdjęciach Justynka wygląda jak tirówka tongue_out
    • amoreska Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:20
      Najgorzej (przynajmniej mi) jest prowadzić w klapkach na obcasie.
      • olinka20 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:24
        Ja w klapkach na obcasie to nawet chodzic nie umiem, bo jakas nadprzyrodzona siła powoduje, ze same uciekają mi w powietrze big_grin
      • doral2 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:26
        umiem prowadzić samochód w każdych, ale to każdych butach.
        nawet w kaloszach big_grin
        jedynie boso mi kiepsko idzie, ale to dlatego, że ja w ogóle nie umiem boso chodzić, chyba że po dywanie albo po plaży...
        • amoreska Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 20:07
          A w klapkach na obcasie nie "zjeżdża" ci stopa, gdy ją przechylasz?
    • red-truskawa Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:37
      No identycznych nie mam, ale umiem prowadzic w kazdych butakch- patformach, kalpkach czy na płaskim czy na obcasie, kaloszach, kozakach, itp Pamietacie takie buty żelaskach- aka gruba paltforma kilkucentymetrowa? w tych tez.
      • red-truskawa Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 19:39
        żelazkach miło byc oczywiscie
        • bei Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 20:16

W aucie leza buty do prowadzenia auta, a szpilki dopiero jak wychodzimy z auta- tak wiekszosc kobiet robi.
    • mamakarolla Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 21:09
      tak, bez problemu smile
      • jowitka345 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 21:38
        ja też bez problemu... jedyne buty w jakich nie lubię ( chociaż umiem ) prowadzić to japonki bo mi zahaczają o wycieraczki suspicious
      • ez-aw Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 21:41
        W tych butach nie przeszkadzałby mi obcas, tylko platforma pod stopą. Ale pewnie szybko bym wyczuła nacisk na pedały. Nie lubię (ale umiem) prowadzić w sandałkach, gdzie za pięta mam pasek. Nie umiem tylko w klapkach, inna sprawa, ze nigdy nie próbowałam.
        A jazdy na obcasie uczyłam się jeżdżąc razem z Deelką po Pruszkowie. Ja nie znałam miasta wcale, ona mało. Ale była jazda big_grinbig_grin Jedno jest pewne, wyczyniając na drodze takie rzeczy jak my wtedy, człowiek kompletnie zapomina czy ma obcas czy nie smile Dobrze, że była sobota i mały ruch wink
        • olinka20 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 21:46
          PRzypomniało mi sie jak jezdziłam autem przyjaciólki z zakopianską rejestracja po Katowicach, centrum dokladnie ( gdzie sie duzo dzieje).
          Wszyscy mnie wpuszczali, bo przeciez obca biedulka jedzie smile Tez sie działo, oj działo ( a jechałam ja, bo ona stwierdziła, ze jej sie nie chce myslec, od tego ma mniewink )
    • ceres9 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 21:53
      ja wlasnie w koturnach umiem ale w szpilkach niebardzo tzn daje rade ale pokracznie;]
    • anna_sla Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 22:00
      ja nawet w szpilkach nie umiem! Ja nawet w nich chodzić nie umiem big_grin naprawdę nie wiem jak to robicie...
    • prigi Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 01.06.12, 22:11
      jak mam buty na obcasie, to do samochodu mam zapakowane jakiekolwiek płaskie. czasem wyglada to dość komicznie-sukienka wieczorowa i trampki np wink
      • olinka20 Prigi :D 01.06.12, 22:14
        Kilka lat temu jechalam na taki ą ę bankiet, odwalona na tip top, makijaz wieczorowy, ale po drodze na stacje musiałam wskoczyc bo rezerwa zaswieciła,
        I wkroczyłam, w sukieniuni, w makijazu, w płaszczyku i trampkach big_grin
        Obsługa zaniemowiła big_grin
        • red-truskawa Re: Prigi :D 01.06.12, 22:28
          Eeee, ja tam miałam taka jedna na studiach co chodziła w futrze ze srebrnych lisow, takim do kolan, szytym na elegancko, w dresach i adidasach. I to na co dzień tak chodziła.
          • red-truskawa Re: Prigi :D 01.06.12, 22:28
            a nie dodałam, ze na ćwiczenia np do owczarni tak pojechała smile
            • olinka20 Re: Prigi :D 01.06.12, 22:31
              Hahahaha. Niezła agentka big_grin
            • prigi Re: Prigi :D 01.06.12, 22:40
              piękne big_grin
            • amoreska Re: Prigi :D 02.06.12, 09:47
              Dobrze, że nie do lisiarni - kumple futerka by ją zagryźli big_grin
    • annajustyna Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 02.06.12, 10:33
      Najlepsze, ze jak dojdzie do jakiejs stluczki, to ubezpeiczenie nic nie wyplaci za te szpilki, o pardon - platformy wink.
      • olinka20 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 02.06.12, 10:47
        Why???
      • opium74 Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 02.06.12, 10:49
        ja chyba tylko w narciarskich butach miałabym problem z prowadzeniem big_grin
        Mam klapko-szpilko-drewniaki z BRONXa i są super wygodne smile
      • turzyca Re: Umiecie prowadzic auto w takich szpilach? 04.06.12, 18:59
        A mnie to fascynuje, bo jeszcze w trakcie kursu odkrylam, ze w butach na obcasie prowadzi mi sie wygodniej, i noga sie mniej meczy, i latwiej dokladniej dozowac nacisk. Jedyna wada, jaka widze, to dziury w dywaniku, ale moge poswiecic dywanik na rzecz jakosci jazdy.
        Sa jakies badania na ten temat, czy to tylko meskie przesady, ze obcasy sa mniej bezpieczne?

Platformy to inna sprawa, choc wtedy powinni zabronic tez glanow i traperow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka