Dodaj do ulubionych

deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!

03.06.12, 16:32
Nie byłaś czasem wczoraj w Ikei w Jankach??
Obserwuj wątek
    • deelandra Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 18:06
      jam ci to była, od razu przypominam, że cierpię na absolutną niemożność rozpoznawania twarzy big_grin
      • dziewczyna_bosmana Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 19:10
        I wysłałaś męża z młodszym do toalety prawda?? smile Byłam prawie pewna że to Ty ale głupio by było obcą babę zaczepić nickiem z magla więc poszłam dalej smile
        • pysiaczek1234 Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 19:23
          Trzeba było rzucić hasło : maglujemy? smile może by zaczaiła smile
          • deelandra Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 19:29
            wątpię big_grin bo ja się w tłumie maksymalnie wyłączam, co ci którzy mnie znają wiedzą big_grin fakt wysłałam chłopa z młodszym i to na pewno pewno byłam ja, poza tym paradowałam z cyckami na wierzchu, żebyś już wątpliwości nie miała big_grin
            • dziewczyna_bosmana Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 19:31
              Na cycki nie patrzyłam, jeno na twarz Deelową i dziecięcie, na mężu też zawiesiłam oko ale zupełnie bez powodu smile
              • magiczna_marta Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 19:45
                No nie gadaj, Deelowy mąż do rzeczy całkiem wink
                • pysiaczek1234 Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 19:55
                  DLatego oko zawiesiła :p
              • deelandra Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 20:08
                jak mogłas cycków nie widzieć... przecież szłam pół metra za nimi :o
                • dziewczyna_bosmana Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 20:49
                  Patrzę ludziom na twarze. A Tobie mogłabym zadać podobne pytanie: jakim cudem nie zauważyłaś mojej dupy, szłam pół metra przed nią tongue_out
                  • deelandra Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 20:51
                    serio, prozopagnozja to wyjątkowo upierdliwa przypadłość, nauczyłam się wyłączać w tłumie ludzi już daaawno temu, chyba tylko ktoś przebrany za zombie przyciągnąłby moją uwagę
                    • deelandra Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 20:52
                      poza tym mojej dupie też niczego nie brakuje, a już na pewno nie obwodu big_grin
                      • dziewczyna_bosmana Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 21:03
                        O wymiarach i nie tylko proponuję pogadać na żywo, o! Byle nie w tym tygodniu.
                        • deelandra Re: deelkaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.12, 21:17
                          spoko, wpadaj kiedy chcesz big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka