tetika 04.06.12, 19:45 zajrzalam przypadkowo przeczytalam co powinnam o sobie napisac hihihihi szalenie mi sie spodobalo jesli pozwolicie to bede was odwiedzac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 19:48 hahahhahahahahahahahhaha hahahahahhahahahah podstawowe główne pytanie wlasnie padło hahahahahahh przypadkowo...przypadki chodzą po ludziach heheh witaj Odpowiedz Link
deelandra Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 19:58 dobra, niech wejdzie, tylko buty niech wytrze Odpowiedz Link
tetika Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 19:58 1. czy masz bidet? NIE 2. czy masz kochanka/ów? NIE 3. czy golisz grażynkę? TAK 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? ZALEZY OD NASTROJU 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? NIE 6. jak często zmieniasz majtki? CODZIENNIE , ALBO TRZY RAZY DZIENNIE 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? SIE ZOBACZY 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? POSTARAM SIE 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? TAAAA 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? JESZCZE NIE WIEM 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? NIE, JAK SIE MUSZE WYZALIC TO MAM SWOJE FORUM 12. jak często zmieniasz pościel? JAK JEST TAKA POTRZEBA 13. jak często zmieniasz ręczniki? JW 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? JASNE 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? NIE WISI , STOI NA POLECZCE 16. czy podobają ci się pingwiny Asiowej? JESZCZE NIE PATRZYLAM 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? COS POMEIDZY 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) PPOZNIEJ 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? NIE, RADZE SOBIE 20. czy będziesz często stawiać wódkę? TO ZAWSZE Odpowiedz Link
tetika Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 19:59 errata pingwiny sa boskie a tu wino dla domagajacych sie -- Kącik Przyjaźni Odpowiedz Link
olinka20 Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 20:11 Dziekuje za wino, taka ilosc jak lubie Odpowiedz Link
esofik Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 20:52 witam jeszcze tylko otwórz jakiś browar, bo piwoszki zaraz będą zrzędzić Odpowiedz Link
tetika Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 20:55 wlasnie sie zastanawialam czy przypoadkiem nie dac jeszcze kosza owocow i patery czekoladek dobra piwo to piwo , prosze -- Kącik Przyjaźni Odpowiedz Link
doral2 Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 21:26 trzy razy dziennie majtki zmieniasz?? znaczy się, że jesteś szurnięta i się na magiel nadajesz Odpowiedz Link
ez-aw Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 22:54 doralowa ma rację, powinnaś się nadać Za piwko bardzo dziękuję, szkoda że nie pomyślałam by w realu sobie grzane zrobić Po oblizuję się tylko witaj oczywiście Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: witam, nowa jestem :) 04.06.12, 23:17 > wlasnie sie zastanawialam czy przypoadkiem nie dac jeszcze kosza owocow i pater > y czekoladek Nie, to nie jest wymagane, ale jakaś taca sushi byłaby mile widziana Witaj Odpowiedz Link
bei Re: witam, nowa jestem :) 05.06.12, 08:09 -hejka - olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link