prigi 11.06.12, 09:11 ok, dziewczyny, trochę się zagalopawałyśmy. na ochłodzenie emocji proponuję: oraz zimny prysznic w miłym towarzystwie ktoś reflektuje ? że też co jakiś czas wychodzi jakaś jatka...to chyba tak dla odświerzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina17w Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:29 Chętnie bym się napiła takiego drinka z takim panem Jestem za! Odpowiedz Link
cudko1 Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:37 nie pokazywać mi kuuurfffaaa żadnego alko, jeszcze pijana jestem po wczorajszej imprezie, a w prac y jestem naawet na tego mokrego chłopa nie mam siły - a tto już co najmniej dziwne Odpowiedz Link
prigi Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:46 > naawet na tego mokrego chłopa nie mam siły - a tto już co najmniej dziwne zaczynam się o ciebie martwić Odpowiedz Link
prigi Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:45 ty się jatką i chłopami nie interesuj, tylko odpisz mi w wątku chałwowym, czy łatwy przepis na ciasto z rabarbarem znasz, bo język mi już do podłogi sięga Odpowiedz Link
karra-mia Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:57 prigi ja modyfikuję moje przepisy z bloga na tyle, że zmieniam owoce. I np placek z jabłkami zrobiłabym z rabarbarem, szarlotkę z kruszonką też zamiast jabłek dałabym rabarbar, Odpowiedz Link
deelandra Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 13:52 cichać, bo ja chyba fale jutro zrobie, ba dum tssss!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
karra-mia Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:00 ech fale, pyyyyszne są ja właśnie zrobiłam murzynek z kokosem Odpowiedz Link
deelandra Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:02 o, laleczka, a jak już jesteś, to powiedz jakiej tortownicy użyć? małej czy dużej? Odpowiedz Link
karra-mia Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:12 wiesz co ja mam taką dużą chyba, albon srednią. w każdym razie nie małą, bo taką miałam kiedyś Z małej ci ucieknie, niefajne będzie. Weź dużą, bo nawet jak ciasto nei wyrośnie aż do kantów formy, to resztę uzupełnisz kremem. Odpowiedz Link
deelandra Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:15 ok, dzięki, bo tylko nad tym się zastanawiałam jak zrobię to się pochwalę Odpowiedz Link
karra-mia Re: karra 11.06.12, 09:56 ok mam się przebadac tak pro forma, ale nie jest to nic groźnego dzięki hedna Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:51 e tam, kto się zagalopował. Jedne pokazały klasę inne buraka taki lajf. Za alko dziękuję - jakoś ostatnio mnie odrzuca od % (nawet czwartkowe wesele przebalowałam na trzeźwo i bawiłam się suuuuper), za pana dziękuję - mam chłopa póki co na miejscu (choć niebawem wybywa więc wtedy się zgłoszę ). jakąś pyszną kawę z tortem bezowo-śmietanowym i truskawkami bym za to przygarnęła Odpowiedz Link
prigi Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:55 jak niektóe kobiety są wymagające proooszzz więcej do kuchn nie biegam-ja w pracy jestem "Prawo broni tych, którzy nie są w stanie obronić się sami. Dlatego prawo zakazuje mieć więcej niż jedną żonę" Przekrój 13.07.1969 Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 10:00 dzięki nic więcej mi do szczęścia nie trzeba Odpowiedz Link
doral2 Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 21:46 asiaiwona_1 napisała: "...Za alko dziękuję - jakoś ostatnio mnie odrzuca od ..." może zrób jutro z rana test?? ja chyba skorzystam z zaproponowanego drynia, bo kurna nadal muszę ten cholerny wacik śledzić. nikt nie chce odpuścić, bo każdy liczy, że jego zdanie będzie ostatnie. i jego prawda bardziej mojsza niż twoja twojsza. ja pierdolę, w alkoholizm wpadnę przez takie gupoty a ciacho w postaci pana i prysznica mam w domu Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 09:58 Chętnie przyjmę drynia, za chłopa podziękuję Odpowiedz Link
a-ronka Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 10:13 cholera,zjadłabym tort bezowy ale.........niesłodki.Są takie ? No i bez truskawek bo mam dość. Wczorajsze menu: mus truskawkowy pierogi z trus ciasto trus znów mus trus serek z trus Odpowiedz Link
mearuless Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 10:17 nie wiem jaka jatka, i gdzie ona byla ale mimo wszystko sie poczestuje. na poczatek tym panem a pozniej sie zobaczy czego mi sie zachce Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:21 Ja tez sie skusze na prysznic z milym panem, bo pic nie moge a 4 tydzien treningu A6W poszedlby sie kochac po takim torcie. Szabada szabadaaa szbadaaaaa, mydelko Faaaa ... Odpowiedz Link
prigi Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 16:55 a ja po 2 tygodniach i 3 dniach musiałam się pożegnać z A6W anna_sla miała rację-kręgosłup zaczął mnie boleć w trakcie ćwiczeń.wolałam nie ryzykować pogorszenia jego stanu. a szkoda, bo efekty już były widoczne-hlip, hlip Odpowiedz Link
serei Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:17 No tak, najlepiej napisać "poniosło nas wczoraj" i udawać, że wcale się nie była laureatką do nagrody suki roku (prigi nie do Ciebie, ogólnie mówię do tych, które pokazały klasę rodem z chlewu). Mam nadzieję, że jednak nie ujdzie to co poniektórym płazem Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 20:30 Serei daj se siana. Moralizatorka się znalazła od 77 boleści, tylko sama na sumieniu ma to i owo. Po co cię tu przywiało z jematki? W poszukiwaniu lipca i sensacji? Bo że łazisz po wszystkich forach za lipcową to widać po twoich wpisach.I nie zauważyłam żebyś specjalnie często się tu udzielała. I gwoli sprostowania, to największe bydło dziwnym trafem zrobiły nicki które zleciały się tu właśnie z jematki, gdzie taki bon mot, klasa, wykształcenie i bidety. -- I`m Robal and I am mad! dziupla robala Odpowiedz Link
esofik Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 14:44 dzieki Prigi, mój ulubiony drynio.. pan fajny, ale jakiś dziwny.. ehmm.. pod prysznic w gaciach??? jak mu się jajka umyją?? Odpowiedz Link
prigi Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 16:57 ty się,Esofik, nie bój. te jajka to możemy doglądnąć same Odpowiedz Link
esofik Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 19:00 bierz go Prigi, ja zakiśniętych zbuków nie chcę mnie wystarczy mojito Odpowiedz Link
one-smutasek Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 17:11 Ja wprawdzie w jatce udziału nie brałam ale z chęcią zjem ciasto truskawkowe a na deser pana coby ciastko w biodra nie poszło Odpowiedz Link
esofik Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 17:46 myśłisz, że dzięki panu ciasto zatrzyma się na cyckach?? Odpowiedz Link
one-smutasek Re: wątek stopujący :P 12.06.12, 10:29 No dobra, nie bede taka podzielę się. Jednak proszę już pana wycofać z oferty bo wyglada mi na takiego co to całemu maglowi rady nie da Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: wątek stopujący :P 11.06.12, 20:51 Takiego pana to ja chętnie wezmę bez drynia i bez ciasta. I nawet bez prysznica. Jak dajecie to biorę Odpowiedz Link