Dodaj do ulubionych

Robaki w truskawkach :/

15.06.12, 13:26
Co to za dziadostwo? Truskawki z działki robak długi biały i mimo zamoczenia w wodzie żyje!
Zauważyłam je dopiero teraz gdy zaczęła mnie piec powieka, podrapałam i zdjęłam z niej właśnie takiego robaka, ślad mi po nim na powiece siny został ? WTF? Zaczęłam szukać dziadostwa po domu i coś mnie tknęło , że przed chwilą truskawkę jadłam i pewnie miałam robala na ręku i się podrapałam i na oku został. Fuck a wczoraj dzieciaki się żywiły takimi nieopłukanymi truskawkami aż mi niedobrze, takie ładne truskawy ale wywalam bo się nie przełamę pełno ich w wodzie pływa. bleeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • kaja2002 Re: Robaki w truskawkach :/ 15.06.12, 13:32
      Takie?
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3136304,6,6,2,0,truskawka-z-wkladka-.html
      • pysiaczek1234 Re: Robaki w truskawkach :/ 15.06.12, 13:35
        NOOOOOOOOOo!!! Wszystko mnie swędzi!
        • pysiaczek1234 Re: Robaki w truskawkach :/ 15.06.12, 13:40
          I już wiem czemu mnie tak oko piecze, wydzielają piekący kwas uncertain Matko, że też to co naturalne musi mieć robactwo, nie ruszam truskawek, nie lubię robactwa.
    • setia Re: Robaki w truskawkach :/ 15.06.12, 21:45
      znaczy, że jadalne tongue_out
    • beata985 Re: Robaki w truskawkach :/ 15.06.12, 22:37
      o kurfa.......
      robaki w truskawkach???????/
      tego jeszcze nie grali............
      koniec świata panie Popiołek, koniec swiatauncertain
      • cudko1 Re: Robaki w truskawkach :/ 20.06.12, 08:35
        kkkkkkkkk nie wiedziałam że to możliwe,

a wczoraj znalazłam robaki w truskawkach z mojej działki, takie mikroskopijne w środku truskawki, jakby pod szypułką, maleńkie i czarne kkkuuurrr ile ich moje dziecko zjadło to przechodzi ludzkie pojęcie wwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrr

ale były tylko w tej jednej, resztę kroiłam na pół i sprawdzałam, wcześniej nigdy mi to do głowy nie przyszło buuu
        • cudko1 Re: Robaki w truskawkach :/ 20.06.12, 08:37
          "moje" robaczki nie są takie, tylko wielkości 1 - 2 mm i cieńsze od nitki i ciemne - łatwiej przegapić uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka