rudamarta4 21.06.12, 13:13 Dziś mam imieniny i 16-tą rocznicę z moim nie mężem. Nie jest to rocznica poznania się, tylko naszego związku. Można bez ślubu? Można Częstujcie się [img] [img] [img] [img] I dla tych co nie mogą alkoholi [img] [img] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sewa.49 Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 13:26 Zyczenia imieninowe skadam, a udanego zwiazku gratuluje i oby tak dalej skusze na piwko przed obiadem Odpowiedz Link
doral2 Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 19:27 zdrowia, szczęścia i słodyczy stara doral wam życzy Odpowiedz Link
jowitka345 Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 21:05 100 lat życia w udanym związku z nie mężem Odpowiedz Link
andziulec Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 21:09 Najlepsiejszego!!!! 100 lat z niemężem A pewnie że mozna Odpowiedz Link
valla-maldoran Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 21:17 pomyślności i kupę radości Odpowiedz Link
jlo83 Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 21:40 Wszystkiego naj naj naj Ja lece na balkon desperadosa dokonczyc, a Ty mi machaj w ktorakolwek strone bede czuc w koncu jestem jakies 80m od Ciebie Odpowiedz Link
ez-aw Podepnę się 21.06.12, 22:05 Wszystkiego nalepszego życze z obu okazji Aby nie zakładać kolejnego wątku, to się podepnę. Dziś moja 9 rocznica ślubu. życzę sobie kolejnych takich lat Odpowiedz Link
one-smutasek Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 21.06.12, 22:31 To zdrówko dziewczyny i kolejnych 100 lat razem!!! Rozumiem, że w takiej sytuacju ani wałek ani dywan Wam nie potrzebny a ja dzisiaj w potrzebie jestem więc chętnie przygarnę Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 22.06.12, 01:15 Dzięki dziewczyny Ez-aw, życzę wszystkiego dobrego, a Ty jlo83 masz kopa w dupę, bo miałaś dać znać, jak będziesz w Wawie. Właśnie wróciłam ze szlajania się alkoholowego i pomagałam kibicowi portugalskiemu dotrzeć do akademika Grzecznie na przystanek autobusowy go odstawiłam Odpowiedz Link
jlo83 Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 22.06.12, 10:12 Ruda! Mialas mlodocianego Portugalczykla w garsci i go do akademika odstawilas? I dobrze wiedzialas ze ja sama w mieszkaniu sluzbowym. Jestem? Ty to dopiero masz kppa w dupe fajna ta ,Wola, przekonuje sie, wczoraj zwiedzilam pol dzielnicy, poszlam poplywac do plywalni foka, fantastycznie bylo dzis juz uciekam, nie chcialam Ci glowy zawracac bo imprezowalas Odpowiedz Link
akasya Re: Stawiam imieninowo i rocznicowo 22.06.12, 22:58 100 lat w szczęściu i miłości! Odpowiedz Link