Dodaj do ulubionych

Fluor zabojca

06.07.12, 13:12
wiem ze jestescie inteligentne i oczytane i wogole i ze zaraz powiecie ze upal i ze piatek i zebym nie marudzila i tak dlugiego pismakowania czytac nie bedziecie.
Ale macie male dzieci wiec jednak poczytajcie.
moze byc co drugie zdanie big_grin
www.eioba.pl/a/3vd8/fluor-cichy-zabojca
Obserwuj wątek
    • mas.uka Re: Fluor zabojca 06.07.12, 16:20
      kolejna spiskowa teoria, zaraz po "pij mleko, będziesz kaleką" i szczepionki zabijają...
      a ciemny lud łyka jak pelikan cegłę
      • mas.uka Re: Fluor zabojca 06.07.12, 16:27
        i argument "Niemcy podawali fluor w obozach koncentracyjnych i obozach pracy przymusowej. Celem było stłamszenie woli więźniów. Fluor jest pierwiastkiem tej samej grupy, co brom, podawany w wojsku w celach sedatywnych- uspokajających" Hue hue Moje dziecko po tylu fluoryzacjach byłoby spokojne jak aniołek... a nie jest.
        Aspiryne też podawali a jakoś nikt nie twierdzi że ona zabija...
        • anetchen2306 Re: Fluor zabojca 06.07.12, 18:46
          "Niemcy podawali fluor w obozach koncentracyjnych i obozach pracy przymusowej ..."
          Powiem ci, ze jest jeszcze gorzej niz przypuszczasz: oni nadal zapodaja go wlasnym dzieciom i zaczynaja juz te "tlamszace wole" metode przewaznie na oddziale poporodowym big_grin
          Moja dostala rozpuszczalne tabletki z witamina D i fluorem juz w szpitalu, bodajze w 3 dobie zycia ... a jej los dziela miliony niemieckich dzieci. Nu ale zeby potem maja pikne, a polskim dzieciom do tych piknych zebasow daleczko, oj daleczko ...
          • dlania Re: Fluor zabojca 06.07.12, 19:23
            Sezon ogorkowy w pełniwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka