olinka20 06.07.12, 18:33 to niech sobie właczy, własnie leci koncert bez pradu z 93 roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esofik Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 06.07.12, 18:38 lubię hey, ale nie mam tvp kultura a wczoraj właśnie rozmawiałam z kumplem i się zastanawialiśmy czy można gdzieś kupić ten koncert Odpowiedz Link
milva_barring Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 06.07.12, 18:43 Jakie to stare... Dzięki... Moje przyjaciółki na moją 18 kupiły mi bilet na koncert HEY. Ależ się wtedy wybawiłam Tyle wspomnień z lat młodości... Ech... Wracam do sprzątania, ale przy Heyu Odpowiedz Link
olinka20 The Days 06.07.12, 18:51 Co sie stało z tym zespołem ktos wie? I pamietam laureata marlboro costam- Gdzie Cikwiaty, tez fajnie grali. Odpowiedz Link
olinka20 Re: The Days 09.07.12, 11:33 Nie, to były inne zespoły. W Big Day spiewała laska, Ania costam, w The Days gosciu z długimi piórami. Odpowiedz Link
gku25 Re: The Days 09.07.12, 14:23 A to sorki, ale pamiętam że te wszystkie Gdzie Cikwiaty, Big Day i Hey to tak jakoś w jednym czasie się wylansowali. Ale The Days za cholerę nie pamiętam Odpowiedz Link
jlo83 Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 06.07.12, 20:54 a słyszałyście nowej piosenki nosowskiej z dyjakiej :"ognia" jak ten dyjak z ta nosowską śpiewaaaa Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 06.07.12, 21:02 No ba!!!!!! Ja bym nie słyszala! Odpowiedz Link
balba01 Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 06.07.12, 23:38 też oglądałam szykując wyżerkę na jutro ( rocznic ślubu) i powiem wam, że tak mnie natchnęło, tak długo już nie słyszałam i wróciłam wspomnieniami do lat młodzieńczych i ehh jakie piękne życie było, jak fajnie taką retrospekcję sobie zrobić. teraz synek śpi, mąż gdzieś tam a ja na balkonie, winko, hey na słuchawkach i pięknie jest. chciałybyście czasami wrócić tak 15 wstecz? ja bardzo, choćby dla takiej muzyki Odpowiedz Link
25augustyna Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 07.07.12, 15:15 dzięki za cynk. Nosowską moge słuchać na okragło Odpowiedz Link
olakociak Re: Kto ma tvp kultura i lubi "Hey" 07.07.12, 16:43 Ja ostatnio o 23 dorwałam koncert O.N.A. jaaaki szał Od razu sobie przypomniałam wszyściuteńko. Biedni sąsiedzi musieli razem ze mną się delektować a facet patrzył na mnie jak na dziwadło skaczące po łóżku No usiedzieć na dupie nie mogłam! To były zespoły.... Odpowiedz Link