kfiatuszkowa 19.07.12, 13:26 Tylko w tym sęk, że nie na forum publicznym, żeby nie wszyscy mogli czytać. Macie palarnię. Udostępnicie mi entry na jeden wątek? Bardzo proszę Jkk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deelandra Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 13:33 moja dobra kobieto, jeszcze nie widziałam, żeby się jakieś forum zamknięte nie wyjebało właśnie o wynoszenie wątków, więc nie myśl, że to takie super bezpieczne ale możesz deelci się wypłakać na cycku, jak chcesz to na skype deela_ Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 13:51 Tzn? Masz na myśli, że ktoś by chciał zahakować? Zamknięte to zamknięte, nie chcę tam przekazywać swoich haseł do konta i innych Nie jest to też żadną tajemnicą, tylko chcę pogadać na temat delikatny Deelka płakać nie chcę A skypa wypieprzyłam bo mi świnia żarła transfer jak głupia Aaaale dzięki za namiar, może kiedyś mi się przydać Odpowiedz Link
deelandra Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 13:53 nie, że shaczyć, tylko ktoś coś potem przekleja na publiczne, obgaduje itp, no generalnie za często to widziałam, więc mówię, przy czym nie mówię, że może cię to też spotkać Odpowiedz Link
ez-aw Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 14:42 Kwiatuszkowa - a może na czacie? Tam przychodzi mało osób, możemy się umówić na konkretna godzinę, np 18:00. O spawie będą wiedziały tylko osoby, które będą tam w trakcie rozmowy, nikt tego inny nie przeczyta później. Adres czata jest na stronie głównej e-magla. Odpowiedz Link