cudko1 27.07.12, 08:44 było już do czego używacie, to teraz napiszcie jakie macie - najlepiej z linkami chyba będę przechodzić z karty na abonament więc stoi przede mną wybór tel. ma może ktoś nokię 500 ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 08:51 nokia lumia 600 bardzo fajny. mi pasuje. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 08:51 na dzień dzisiejszy jakąś nokię, która nie ma kompletnie nic nawet aparatu (mężowi się zepsuł jego tel, a ja głupia zaproponowałam, że wezmę telefon zastępczy bo ma simlocka) a zwykle używam samsunga wave, a teraz napaliłam się na iphone 4S i już zbieram na niego kasę Odpowiedz Link
cudko1 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 08:54 yyyyyy trochę drogi ten iphon, ja wybieram tel. do którego nie będę dopłacać ino 1zł w miarę niskim abonamencie - no ale ja kasą nie śmierdzę, a tel. mieć muszę samsunga nigdy więcej, never never - fajne to to, fajnie się użytkuje, ale w każdym jaki znam siada głośnik chcę nokię i nie ma bata, jednak chyba nie ma mniej awaryjnych telefonów ? Odpowiedz Link
grave_digger Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 08:57 ja moją nokię wzięłam za 1zł w playu przenosząc numer. m-c temu. Odpowiedz Link
olinka20 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 09:13 Gupias Wszyscy wokolo maja samsungi i w zadnym głosnik nie poszedł Teraz mam jakiegos samsunga dotykowego, bo moj wave dokonał zywota na kafelkach na zawsze Pod koniec roku wymieniam tel i czaje sie na wave 3, albo galaxy? Zobacze, ktory bedzie tanszy. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 12:15 jak dla mnie nokia się zepsuła, od czterech lat używam samsunga- najpierw avila a teraz wave dla mnie to super telefony. ps. mąż ma nokię i już raz na reklamacji- telefon ma 1,5 roku. Nokia kiedyś była super, teraz coraz gorzej. Zresztą wygooglaj sobie rankingi i opinie użytkowników. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 12:16 agusia79-dwa napisała: > ps. mąż ma nokię i już raz na reklamacji- telefon ma 1,5 roku. Nokia kiedyś by > ła super, teraz coraz gorzej. Zresztą wygooglaj sobie rankingi i opinie użytkow > ników. miało być, że już 4 raz na reklamacji jest ten telefon Odpowiedz Link
cudko1 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 14:03 lepiej nie, bo wstępna umowa już podpisana, przywiozą mi tel. w przyszłym tygodniu, więc po co mam się denerwować hehe Odpowiedz Link
3-mamuska Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 17:59 Ja mam iphone 4S ,slicznego białego Odpowiedz Link
mamakarolla Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 08:55 Nokia e 52 zupełnie mi wystarcza Odpowiedz Link
karolina17w Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 09:15 Mam taki To Sony Ericsson Elm. Jestem całkiem z niego zadowolona - minusem jest to, że reaguje na światło (gdy pod jasne to się ściemnia, a gdy ciemniej to się trochę rozświetla, wkurzające i klawiatura - małe przyciski zlane w 1 panel, przy szybkim pisaniu smsów łatwo o błąd. Nokie też są ok - jako firma. O tej Nokii 500 poczytaj sobie opinie w necie Może na YT pooglądaj filmiki, gdzie pokazują co jak i z czym Odpowiedz Link
andziulec Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 09:37 taki oto samsung dziś będzie mój jak sobie simlocka zdejmę. Słucham muzyki z fona i niestety nokie pod tym względem zaczynają zawodzić bo za cicho grają. Odpowiedz Link
cudko1 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 09:52 po zawodach już, w pzyszłym tygodniu stanę się posiadaczką noki 500 w play - przechodzę z karty na abonament, grave a jaki masz abonament? Odpowiedz Link
andziulec Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 09:54 boszsz jak wy ogarniacie dotykowe fony? dla mnie to jakiś cyborg. Ale czego się spodziewać po blondynce Odpowiedz Link
grave_digger Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 10:11 andzia, ale to normalny telefon. nawet łatwiejszy w obsłudze niż ten z klawiaturą. cudko, abonament chyba ok 60 zł. nie pamiętam. musiałabym zajrzeć w umowę. Odpowiedz Link
andziulec Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 11:30 Jam tradycjonalistka i muszę mieć guziczki bez guziczków ani rusz poza tym na mrozie się nie zacinają guziczki Odpowiedz Link
karolina17w Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 10:12 andziulec napisała: > boszsz jak wy ogarniacie dotykowe fony? dla mnie to jakiś cyborg. Ale czego się > spodziewać po blondynce Ja nie blondynka ale też za cholerę nie umiem tego dotykowego ogarnąć Zawsze kliknę nie tak jak chcę więc mi klikają :p Odpowiedz Link
cudko1 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 10:23 nie straszcie bo ja nigdy nie miałam dotykowego fona, alem nie blondynka więc może sobie poradzę?? a znacie kogoś kto ma tą nokię 500? Odpowiedz Link
beata985 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 10:17 taki mi się dostał fajnie się użytkuje córka ma podobny z wysuwaną klawiaturą ale u niej ten dotyk coś nie tego...co ja się naklnę zanim coś u niej zrobię...nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 10:59 SAMSUNG ZSGH400 www.trustedreviews.com/Samsung-SGH-Z400_Mobile-Phone_review Odpowiedz Link
makbyt Re: a jaki telefon macie? 27.07.12, 11:51 Smartfon HTC Mozart z wyświetlaczem małym do 4 cali. Jest mały z windowsem phone. Nie wyobrażam sobie zycia bez smarfona i aplikacji różnych. Mam czytnik książek LEGIMI, aplikacje karteczki, aplikacje facebook, aplikacje polską wydatki gdzie sobie wpisuję, mam iplę i internet 20gb w telefonie . Starcza na ogladanie filmików na ipli. Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: taki ło 27.07.12, 13:50 Mam dwa Nokię C6 w Play i jestem baaardzo zadowolona, bo płacę około 50zł a mam do wykorzystania 170zł plus do Play w gratisie i FB za free. I coś tam jeszcze, ale nie pamiętam Drugi Nokia E65, służy głównie do smsów w Oragne, ale odkąd mam Play, to rzadko go używam. [img] [img] Odpowiedz Link
amoreska Re: a jaki telefon macie? 28.07.12, 17:31 Samsung Galaxy Ace, a konkretnie taki: Bardzo dobrze mi się go używa, jest w sam raz dla moich potrzeb Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: a jaki telefon macie? 29.07.12, 16:54 Szajsung (one player czy cuś w ten deseń) Od 2,5 roku ten sam - uzywam tylko do dzwonienia i smsowania. Do internetu mam ajfona 3 - zadne cudo. Samsung Galaxy Nexus to jest to Odpowiedz Link
esofik Re: a jaki telefon macie? 28.07.12, 18:24 sony xperia s, wielka krowa ale kocham ją od pierwszego spojrzenia Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: a jaki telefon macie? 29.07.12, 16:19 I phone 4 - moje cudeńko Przez pierwsze pół roku używania się nim nie jarałam - ot telefon - ładny, sprawny , bezpłednie reagujacy na dotyk ekran i intuicyjny telefon ... Ale kiedy odkryłam aplikacje i do czego teraz moge go wykorzystywać - kocham go miłością ogromną. Mam tam aplikacje do kontrolowania domowego budżetu, do sprawdzania sklepów, knajpek , kin etc w najbliższej okolicy jakiej jestem (geniane na wakacjach w obcym miescie) , jest stoperem, pedometrem, oblicza trasę wycieczek, liczy kalorie, przebyte kilometry , (to samo robi z jazda na rowerze) układa mi dietę, przypomina o 5 posiłkach dziennie , podaje przepisy na dania z tego co mam w lodówce [ boskie dla debila kuchennego jakim jestem] , przypomina o liscie zakupów, przewiduje datę okresu , pokazuje gwiazdozbiory na niebie , pozwala śledzić trasę dowolnego samolotu na kuli ziemskiej (mąż czesto lata i wtedy jest mi lepiej jak wdze że jego samolot leci akurat nad np. francją i że JESZCZE leci )) , układa cwiczenia i wyswietla jak to robić (ostatnio joga na którą nie mam czasu chodzić do studia jogi ), pozwala pisac notatki , robić zdjecia, wrzucac na FB, pisać na FB i masę innych rzeczy. W sumie do samego dzwonienia służy mi najmniej Odpowiedz Link