Dodaj do ulubionych

Jezuniu kochany

10.08.12, 16:59
jak ja wyczytam wasze wątki z prawie 2 tygodni?!?
streście coś, no kurcze blade, doszłam po tytułach do 6sierpnia i już zgłupłam, a co dalej-ech
relacja z mojej strony-tydzień w miejscu zwanym Gryżyna, nad czyściutkim jeziorkiem z ZEROWYM zasięgiem telefonii komórkowej, więc idealne miejsce dla pracoholików do wypoczynku i dla tych, którzy nie pamietają już jak to było bez komóry.później kilka dni w Świnoujściu, gdzie miałam szczęście posmakować czekoladę na gorąco z lodami w przesympatycznym towarzystwie nijakiej Zales. W tajemnicy powiem wam, że jest jeszcze bardziej atrakcyjna niż na zdjęciach.smile
a teraz czekam na jakieś ploty, mogą byc pikantne wink a ja spróbuje mimo wszystko przebrnąć przez 1 stronę
Obserwuj wątek
    • dlania Re: Jezuniu kochany 10.08.12, 18:43
      w przesympatycznym towarzystwie nijakiej Zales

smile Oj, szybko to ona cie znowu na te lody nie zaprosibig_grin
      • prigi Re: Jezuniu kochany 10.08.12, 18:55
        oj tam, tak mi się głupio napisało tongue_out Zalesowa ma u mnie wizytę na basenie i driny w każdym kolorze tęczy
        mam nadzieję, że się nie obraziła przez gafę w pisowni suspicious kiss
    • zuzanka79 Re: Jezuniu kochany 10.08.12, 19:21
      Lepiej napisz jak ci się nosidło sprawdziło tongue_out
      • prigi Re: Jezuniu kochany 10.08.12, 19:55
        o widzisz
        nosidło się w sumie nie przydało, bo młodemu się podobało tylko wtedy jak ja go nosiłam. niestety wbijalo mnie wtedy w ziemnię wink, więc po kilku krokach traciłam oddech. za to jak chętny ojciec chciał go ponosić, to wył jak mordowany-śmieję się, że przy mnie czuł się bezpieczniej, bo bliżej ziemitongue_out
        Zuzka, napisz mi swój adres, bo ulica jest słabo odbita i nie jestem pewna nazwy
    • amoreska Re: Jezuniu kochany 10.08.12, 20:00
      CytatZales. W tajemnicy p
      > owiem wam, że jest jeszcze bardziej atrakcyjna niż na zdjęciach.smile

Amerykieś odkryła big_grin

A nie mówiłam wink ?
    • doral2 Re: Jezuniu kochany 10.08.12, 21:05
      prigi napisała:

> jak ja wyczytam wasze wątki z prawie 2 tygodni?!?.."

jak to jak??
      normalnie big_grin
      poświęć się dla magla, kobieto...
Inne wątki na temat: