Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UPADKI - REAKTYWACJA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 09:55
    No dobrze, a czy były jakieś upadki, po których zawodnicy skakali gorzej? Czy nie było tak, że kiedyś Robert Mateja miał upadek i od tamtej pory zawsze popełnia ten sam błąd na progu? Może być różnie... Stonujmy trochę ten optymizm.
    Obserwuj wątek
      • Gość: On Re: UPADKI - REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:31
        Choi w Engelbergu skoczyl na główke i dalej skacze jak d u p a.
      • Gość: Slawa Okolo 195 wypadkow, ale to nie tak istotne! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.04, 15:38
        Wylize sie.
      • fle_xx Re: UPADKI - REAKTYWACJA 01.03.04, 20:06
        Gość portalu: Pan Rudzki napisał(a):

> No dobrze, a czy były jakieś upadki, po których zawodnicy skakali gorzej? Czy
        n
        > ie było tak, że kiedyś Robert Mateja miał upadek i od tamtej pory zawsze
        popełn
        > ia ten sam błąd na progu? Może być różnie... Stonujmy trochę ten optymizm.

Nie Mateja a Pochwała... Niestety po fatalnym upadku w Planicy ten utalentowany
        Polski skoczek zrobił chyba duży krok w tył.
        • Gość: kiev Re: UPADKI - REAKTYWACJA IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 02.03.04, 22:03
          ja w kwestii formalnej - czy gazety moglyby przestac uzywac przy kazdej okazji
          tytulu Reaktywacja? to jakies takie bez pomyslu, slowo dobre na wszystko, po
          najmniejszej linii oporu. a ja lubie matrixa i nie podoba mi sie to.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka