cudko1 05.10.12, 10:28 natchnął mnie wątek o 90 stopniach czy tylko ja taka nienormalna że nie lubię miękkich ręczników? ręcznik jak dla mnie MUSI być szorstki!!! taki wyprany dokładnie (czytaj ciut zużyty) drapiący p.s. dlatego nie przepadam za dobrymi hotelami hihi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona_mayfair Re: ręczniki ..... 05.10.12, 10:30 Tez lubie drapiace;p I rękawice sizalowe tysz, bo szorstkie w cholere;p Odpowiedz Link
cudko1 Re: ręczniki ..... 05.10.12, 10:31 a jakie to sizalowe? uwielbiam szorstkie drapiące aż boli gąbki Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: ręczniki ..... 05.10.12, 10:32 Takie cuś: www.mojekosmetyki24.pl/images/NIKO/AKCESORIA_KOSMETYCZNE/cialo/rekawica_K1917.jpg Odpowiedz Link
sewa.49 Re: ręczniki ..... 05.10.12, 10:34 a nie, nie moje boskie cialo musi miec mieciutki i pachnacy recznik w uzyciu. za to posciel lubie wykrochmalona Odpowiedz Link
beata985 Re: ręczniki ..... 05.10.12, 14:57 ja też wolę takie drapiące ale nie za bardzo, takie fest miękkie nie zbierają wody i mam wrażenie, że są takie syntetyczne i nie "twardną" w praniu. a w ogóle to są za drogie, zdecydowanie za drogie, drogie w cholerę...... trzeba by zapolować na jakąś promocję w JUSKU Odpowiedz Link
tetika Re: ręczniki ..... 05.10.12, 16:12 Tez wole szorstkie, przynajmniej czuje sie wytarta Odpowiedz Link
doral2 Re: ręczniki ..... 05.10.12, 17:53 nienawidzę sztywnych, szorstkich ręczników, w przeciwieństwie do mojego męża. więc jemu suszę na sznurku, a sobie w suszarce z dodatkiem zmiekczających chusteczek. i mam mięciutkie, pachnące, milusie Odpowiedz Link
thegimel Re: ręczniki ..... 05.10.12, 18:33 Też lubię jak drapią. I naprawdę tęsknię za moją babcią, która krochmaliła pościel. Uwielbiałam taką sztywną Trza zawsze mieć w łóżku coś sztywnego Odpowiedz Link