red-truskawa 16.10.12, 11:14 Jak sie kulasz? wiadomo kogo masz za lokatora? jak tam, dogadałas sie z połozną co do porodu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nini6 Re: nini 16.10.12, 16:09 Skracam się, więc kulanie ograniczone do minimuma Ogólnie czuję się tak: stoi i sapie dyszy i dmucha żar z rozgrzanego jej brzucha bucha Lokator to oczywiście trzeci chłopak, mam nadzieję, że mi synowie we wnuczkach wynagrodzą... Z położną spotykam się za niecałe 2 tyg, ale za hiny nie wierzę, że uda mi się donosić do 38 tc Dzięki za pamięć Odpowiedz Link
red-truskawa Re: nini 16.10.12, 18:18 oj będzie dobrze i na Gwiazdke zrobisz prezent rodzince. Przynajmniej nie bedziesz musiała 4,5- kilowca z siebie wypluć jak ja a ten 38 tc to warunek na dom, tak? a jak nie dom to który szpital? Odpowiedz Link
nini6 Re: nini 16.10.12, 21:23 Tak, musi być skończony 37 tc żeby rodzić w domu. Jak nie dom, to chyba Polna, bo tam pracują te położne "domowe". Myślę tez nad Lutycką, po Twoich pozytywnych doświadczeniach. Odpowiedz Link
red-truskawa Re: nini 16.10.12, 21:56 Jak Lutycka to położna Iza Jóskowiak, super babka, taka wlasnie nastawiona na naturalnosc. Odpowiedz Link