mamolka1 17.11.12, 16:13 W dwa dni 4 czwórki Pisklakowi wylazły. Żebym w paszczę nie spojrzała to bym nie wiedziała. Bez jednego jękustęku. Mały dzilny zębaty Pisklak Tak się tylko chciałam pochwalić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: 4x4 17.11.12, 16:43 mamolka, nie chcę umniejszać waszego sukcesu ale ja ze zdziwieniem czytałam historie ząbkujących marudnych dzieci z gorączką, bo u moich córek zęby po prostu powychodziły bez żadnych fajerwerków i w drugą stronę - pierwszy wybity (nie wypadnięty) ząb u młodszej był jednak bardzo traumatyczny. ale drugi wybity został bez problemu Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: 4x4 17.11.12, 16:44 Witamy w klubie, młodej też zęby wychodzą 3-4jednocześnie. Przeoczyć tego faktu nie możemy z racji gluta do kolan i czasem wysokiej gorączki Odpowiedz Link
malenkie7 Re: 4x4 17.11.12, 20:39 u mojego mlodego te przednie zeby wyszły bez pisknięcia, za to te głębiej w paszczy położone - masakra... Odpowiedz Link
mearuless Re: 4x4 17.11.12, 20:51 jesuuuuuuuuu ja pamietam do dzis moja 8-ke. tak bolalo i zyc nie dawalo ze mialam zwolnienie ze szkoly. pozniej pan chirurg mi naciął dziąsło inaczej bym chyba zdechla. Odpowiedz Link