beata985 13.12.12, 19:28 odwołali koniec swiata!!!!!!!!!!1 no jak oni mogli??????????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 19:39 znowu?? kurna, jak w końcu naprawdę pierdzielnie, to się już nikt nie przejmie ... Odpowiedz Link
olinka20 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 19:47 Ale jak to??? Kto odwołał?/ Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 20:13 olinka20 napisała: > Ale jak to??? > Kto odwołał? Grudniowie. Powiedzieli, że koniec świata będzie w maju... Odpowiedz Link
karolina17w Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 20:55 kwintesencja_patologii napisał: > olinka20 napisała: > > > Ale jak to??? > > Kto odwołał? > > Grudniowie. Powiedzieli, że koniec świata będzie w maju... Padłam!! Dobre to! No i dobrze, że odwołali Ja w styczniu na łyżwy chcę jechać i może uda mi się kogoś zaprosić Odpowiedz Link
doral2 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 21:04 kwintesencja_patologii napisał: > olinka20 napisała: > > > Ale jak to??? > > Kto odwołał? > > Grudniowie. Powiedzieli, że koniec świata będzie w maju..." niech spierdalają w podskokach. 7 maja jadę na wywczasy! Odpowiedz Link
beata985 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 15:46 kwintesencja_patologii napisał: > olinka20 napisała: > > > Ale jak to??? > > Kto odwołał? > > Grudniowie. Powiedzieli, że koniec świata będzie w maju... kurna....biore to do sygnaturki....mogę???? Odpowiedz Link
majawrzosowa Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 21:26 odwołali bo człowiekowi to zawsze wiatr w oczy a w maju końca nie będzie bo ja się nie zgadzam. w maju to bzy kwitną. i jaśminy. a nie jakieś końce. ujnie se robią. [/u] Odpowiedz Link
marghe_72 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 13.12.12, 23:38 Hamerykanie odwołali niewiarygodne.pl/kat,1031979,opage,4,title,Panika-wokol-konca-swiata-Amerykanski-rzad-zabral-glos,wid,15161387,wiadomosc.html?smgajticaid=6fb28 Odpowiedz Link
buzka25 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 08:39 kurde, nooo, a ja nowe buty na te okazje zakupiłam, no i po co????w Polsce to nawet porządnego końca świata nie moze byc Odpowiedz Link
iziula1 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 09:12 Szlak! Czuje się haniebnie oszukana! Odpowiedz Link
thegimel Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 09:26 Jak to odwołali? Czy to znaczy, że muszę jednak drugą ratę ubezpieczenie zapłacić? A już myślałam, że sobie pohulam za to Odpowiedz Link
bei Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 16:26 --a kto odwołał?- MAJOWIE???? olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 16:58 I dobrze, bo ja mam zaliczkę na ferie wplaconą i bym była 4 stówę strata. A tak to dopłaci jeszcze półtora tys i się zabawie po góralskie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 17:00 O matko, ale mi iPad słowa poprzekręcał Odpowiedz Link
tetika Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 17:20 Jak dla mnie dogodnym terminem moze byc luty, albo listopad. inne terminy odpadaja Odpowiedz Link
doral2 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 17:30 dupa. ani luty, ani listopad. w styczniu mam rocznicę śłubu. w lutym mam imieniny, w marcu mamunia przylatuje. w kwietniu są święta. w maju jadę na wywczasy. czerwiec, lipiec, sierpień to miesiące wakacyjne, kiedy ciepło i pogoda jest. we wrześniu jeżdżę na grzyby. w październiku dzieci moje maja urodziny. w listopadzie mam urodziny. w grudniu są święta. nie se ten koniec w dupę wsadzą. znaczy ten koniec świata. Odpowiedz Link
doral2 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 17:31 aha, zapomniałam napisać, że luty podwójnie wykluczony, bo oprócz imienin, to jeszcze wypłacają mi premię kwartalną. O! Odpowiedz Link
olinka20 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 19:22 Ja tez zgłaszam sprzeciw listopadowy!!! Marzec moze byc Odpadnie mi wymyslanie prezentu dla siostry, brata, mamy i chłopa osobistego Odpowiedz Link
esofik Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 14.12.12, 20:22 kuźwa!!! specjalnie lece do Polski, aby z rodzinka opić koniec świata, a oni kurka wodna odwolali. W maju nie bede miala urlopu eh ci hamerykańscy nałukowcy. Jak cos wymyślą, to tylko o kant doopy potłuc wkurzyłam sie!! Odpowiedz Link
doral2 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 15.12.12, 20:52 uprzejmie informuję, że grzechy swoim wrogom, oraz tym co im na odcisk nadepłam, odpuszczam PO, powtarzam PO końcu świata. jak odpuszczę wcześniej, to jeszcze sukinkoty się znarowią. a po końcu świata będzie wiadomo, czy warto było im odpuszczać. asiowej już obiecałam odpust PO, więc nie robię wyjątków. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: koniec świata!!!!!!!!!!!!!!!1 15.12.12, 22:14 doral2 napisała: > > asiowej już obiecałam odpust PO, więc nie robię wyjątków. O nie. Ja protestuje. To ja miala focha i to ja wybaczalam. PO koncu to ja se co najwyzej fajke wypale a nie bwde na milosierdzie twoje czekac Odpowiedz Link