karolina17w 02.01.13, 22:06 No więc w niedziele mam randkę Poza strojem to ja się muszę jakoś no wiecie, zachować Jako, że na randce byłam lata Świetlne temu rady mile widziane - co robić, czego nie, jak z płatnością i inne co wam przyjdzie do głowy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Randkowy sv 02.01.13, 22:13 nie bekac nie siorbac nie pierdziec nie przeklinac nie wchodzic pod stol w celach algidowych nie trajkotac nie opowiadac o poprzednim zwiazku nie narzekac Odpowiedz Link
esofik Re: Randkowy sv 02.01.13, 23:24 eee co się robi pod stołem w celach algidowych??? Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Randkowy sv 03.01.13, 00:27 > eee co się robi pod stołem w celach algidowych??? kręci lody, no. Odpowiedz Link
thegimel Re: Randkowy sv 03.01.13, 09:08 A w celach Grycanowych już można? Zabiłaś mnie tymi celami algidowymi, bosskie Odpowiedz Link
mearuless Re: Randkowy sv 03.01.13, 09:25 oj baby baby. ja chcialam pierwszy raz nie byc wulgarna a wy mi tu nic nie kumacie podsumowując "nie strzelamy gały na pierwszej randce" Odpowiedz Link
thegimel Re: Randkowy sv 03.01.13, 10:17 Jak najbardziej zakumałam Zachwyciło mnie to jako polonistę z zamiłowania Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Randkowy sv 03.01.13, 11:22 Przepraszam bardzo, ja zakumałam a nawet zarzekotałam od razu Odpowiedz Link
tetika Re: Randkowy sv 03.01.13, 13:36 mearuless jestes boska , az mi lzy pociekly na te algidowe okreslenia Odpowiedz Link
esofik Re: Randkowy sv 03.01.13, 10:01 u nas Algida sie inaczej nazywa i nie zakumałam Odpowiedz Link
ceres9 Re: Randkowy sv 02.01.13, 22:18 jak randka bedzie fajna to zaproponuj ze zaplacisz za siebie jak nie za fajna to niech on placi, przynajmniej sie najesz za darmo i ten tego, nie dlub w nosie, nie bekaj.. takie tam;D Odpowiedz Link
iwonamarta83 Re: Randkowy sv 02.01.13, 22:48 ta propozycja jest trudna zawsze już lepiej zaprosić na lody po kolacji, wyraźnie zaprosić czyli że i zapłacić no i ja różniez przyłącze się do : nie bekaj nie pierdź nie siorb nie pij więcej niz on nie jedz więcej niz on podnos paluszek maly przy piciu herbatki nie mow ciagle o sobie posłuchaj co on mówi i dopytaj o szczegóły nie pytaj o byłe nie opowiadaj o swoich byłych - ucinaj temat uśmiechaj się całuj na pożegnanie dopiero to Ci mówię ja, weteranka randkowa ostatnich czasów Odpowiedz Link
esofik Re: Randkowy sv 02.01.13, 23:23 > podnos paluszek maly przy piciu herbatki absolutnie tego robic nie wolno, chodźby cię swędział nie zadzieraj małego palca Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: Randkowy sv 02.01.13, 23:34 iwonamarta83 napisała: > podnos paluszek maly przy piciu herbatki Hmmm... Na pewno? savoir-vivre.wieszjak.pl/porady-internautow/231173,Czy-wiesz-jak-nalezy-trzymac-filizanke.html www.poradopedia.pl/savoir-vivre/pytanie/picie-kawy-herbaty-etc-853.html (ostatni post) Karolina, cieszę się z Twojej randki i życzę miłego spotkania! Odpowiedz Link
iwonamarta83 Re: Randkowy sv 03.01.13, 07:40 oj żartowałam z tym paluszkiem z bekaniem tez ;p Odpowiedz Link
mearuless Re: Randkowy sv 03.01.13, 09:23 z tym bekaniem to i ja zartowalam albowiem nic tak nie podnosi temperatury na randce niz jeden przeciągly, donosny mocny bek, z taka siła razenia ze romantycznie rozwiewa wlosy ukochanego. facet jest wtedy juz twoj Odpowiedz Link
doral2 Re: Randkowy sv 03.01.13, 20:52 ja ci powiem co Robić. pięknie i olśniewająco wyglądać. być uśmiechniętą. i wyluzowaną. a reszta sama przyjdzie good luck! Odpowiedz Link
majawrzosowa Re: Randkowy sv 03.01.13, 21:53 jak zaprosił, to płaci. rady ww całkiem dorzeczne. pamiętaj, słuchaj co on będzie miał do powiedzenia. choćby Cię to nie interesowało. bo my na ogół nie słuchamy tylko pieprzymy trzy po trzy o duperelach. a dany facet lubi jak się go słucha, wtedy taaaaaki interesujący jest... Odpowiedz Link