Dodaj do ulubionych

sms premium w tmobile

12.01.13, 17:28
nosz skurwenseny naliczyli nam 186 zeta za te esesmany, co to ich ani nie zamawialiśmy, ani nie wysyłaliśmy, ani nie wiemy o co kaman uncertain
jutro idę do saloonu tmobile się pochandryczyć, ale może wy mi coś doradzicie, zanim jutro rozniosę saluun w drzazgi...

dzięks.
Obserwuj wątek
    • edycja_kopiuj_wklej Re: sms premium w tmobile 12.01.13, 18:25
      a na jaki numer lub z jakiego, z czym?
    • beata985 Re: sms premium w tmobile 12.01.13, 18:30
      doral2 napisała:

> nosz skurwenseny naliczyli nam 186 zeta za te esesmany, co to ich ani nie zamaw
      > ialiśmy, ani nie wysyłaliśmy, ani nie wiemy o co kaman uncertain
      może promocję mieli???
      suspicious
      • tetika Re: sms premium w tmobile 12.01.13, 18:58
        to co wkleje jest stare , ale moze cos podobnego znow zaczeli robic?
        tvp.info/informacje/biznes/uokik-ukaral-tmobile-za-smsowa-loterie/6095497
      • doral2 Re: sms premium w tmobile 12.01.13, 19:21
        może i mieli promocję, ale my z niej nie korzystaliśmy.
        i nic nam na ten temat nie wiadomo, jakoby takowa była.
        nie ściągaliśmy żadnych gier, programów, horoskopów, nie braliśmy udziału w loteriach, i innych pierdach.
        nic nie zamawialiśmy, ani niczego nie podpisywaliśmy.
        i dlatego szlag mię trafił.
        • tetika Re: sms premium w tmobile 12.01.13, 23:30
          ja juz przejscia z era mialam ( wprawdzie nie tak duze finansowo, ale...)
          teraz mam tylko na karte i moga mnie cmoknac.....
          zadnych abonamentow wiecej
    • beverly1985 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 00:40
      Szczerze to w salonie mogą ci wcale nie pomóc, mi wreczyli raz sluchawke i kazali zadzwonić na infolinie, głupki.
      • opium74 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 08:30
        Ja tocze z nimi wojnę od kwietnia zeszłego roku…… i nadal jestem w ciemnej dupie.
        Miałam wimaxa- internet "stacjonarno-radiowy" działał super przez 2 lata. W lutym przestał działać a oni stwierdzili ze nie bedą naprawiać i ze rozwiązują umowę.
        Jednak głupia leniwa krowa obsługująca wimaxa nadal wystawiają faktury.
        Mam tez tam blueconnect. Efekt jest taki ze wyłączyli mi bluconnecta, zgłosili do windykacji
        Bo wg nich mam 210 zł niedoplaty. Faktycznie mam ponad 300 nadpłaty.
        Problem rozbija się o ta leniwa krowę która musi wystawić korekty do 6 faktur! Nie! Ona nawet ich sama nie wystawia tylko zleca wystawienie! Ale pomimo licznych maili, skarg, reklamacji itd nadal tego nie jest w stanie tego ogarnąć.
        Na dodatek jest jedyna osoba zajmująca się Wimax w firmie- i nikt nie chce mi podać jej nazwiska bo panie na kał center się boja straty pracy.
        Baba na maile i telefony obslugi z kałcenter nie odpowiada...... Dopiero jak jakiś kierownik zadzwonił to raczyla odpowiedzieć.
    • przeciwcialo Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 09:51
      Ja kończę abo i przechodze na kartę. Walko z tmobile współczuje na starcie. W pracy mam panią któa 4 stówy musiała zapłacic i nikt jej grosza nie zwrócił. Co sie nawalczyła.....
      • tetika Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 11:43
        wszystko na pismie z potwierdzeniem, nic na telefon
        albo list albo droga mailowa zeby byly podkladki.
        ja mam swoj numer w erze od 15 lat ten sam i wiele walk z nimi przeprowadzilam. Nie sa slowni , naciagac chca i wykorzystac.
        Nauczylam sie ze na wszystko musze miec podkladke . A potem przeszlam na karte i jestem wolna, z karty mi nikrt wiecej nie sciagnie niz mam doladowane smile
        A wole doladowac mniej i czesciej zeby jak cos to mniej tracic.
        A ich "promocyjne" tablety i telefony niech sobie w buty wsadza bo to badziew straszny, wiec sie nie zalapie na ich radosne promocje ktore potem przez trzy lata splacam za cene czegos naprawde wartosciowego.
        • opium74 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 12:01
          Ile płacisz za minutę tak-tak ? Bo w playu 29gr do wszystkich. Na start dają 60 zł za przeniesienie numeru.
          • beverly1985 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 14:16
            Przeszłam na play na kartę (mix) i odradzam. Drugi raz wzięłabym w heayh (to też t-mobile, ale tanszy). Darmowych minut mam tyle, zę nie daje rady wykorzystać, smsy nie wiem po ile są, wykorzystuję max 20 zł miesięcznie ale i tak musze ladowac chyba 40 zł bo inaczej blokują mi połaczenia wychodzace, hmmm.. Zasięg fatalny, dobry tylko w metrze.
            A jak mi sie skończe promocyjne MB to nie dostaje sms-s, ze sie skonczyły (kupiłabym kolejne), tylko wtedy szybko zjada mi co mam na koncie do zera, draństwo.

W rezultacie ładuje na raz max 15 zl, aby nie mieć na koncie zbyt duzo- bo wtedy może zeżreć, brrr.
    • kaamilka Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 15:20
      A nie doładowywałaś komuś taktaka z abonamentu?
      • tetika Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 15:43
        mam ere za 29 groszy + darmowe minuty za polaczenia z obcych sieci
        mam playa po pierwszym doladowaniu sie zrobilo konto wazne na rok ( tez polaczenia po 29 groszy) i do playa za darmo. wiec w sumie malym kosztem utrzymuje dwie karty .
        Jakbym miala stabilna sytuacje finansowa to play ma teraz oferte ( czy moze mial bo w swieta sie interesowalam) ze za 70 pln ma sie darmowe, nielimitowane polaczenia do wszystkich bez stacjonarnych.To chyba najlepsza oferta dla gadajacych duzo.
    • jowitka345 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 16:15
      ale co tto sa te smsy premium?
      ja mam erę od 14 lat i zawsze wszystko było ok.
      • doral2 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 16:36
        na numery 0900, 0800, 0700.
        nikt z nas nie korzystał, a już na pewno nie osiemnaście razy uncertain
        • przeciwcialo Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 16:44
          Może jesteś posiadaczke smartfona? Czytałam niedawno że w hotspotach te telefony łaczą się z siecia i mozna dane przejąc, wejść na konto itp.
          No ale ja blondynka jestem w temacie telefon mam do dzwonienia i sms.
        • jowitka345 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 17:02
          a oglądałaś biling szczegółowy? masz tam w wybranych 0-800...? bo jak tak, to trudno będzie Ci udowodnić, że nie dzwoniłaś. Ale jeżeli nie masz to pisz odwołanie.. wyslij mailem, listem, faxem a do saloonu idź z awanturką i też z odwołaniem wink i niech Ci podpisza na drugim egzemplarzu dzień oraz godzinę przyjęcia z czytelnym nazwiskiem przyjmującego.
          • jowitka345 Re: sms premium w tmobile 13.01.13, 17:03
            jowitka345 napisała:

> a oglądałaś biling szczegółowy? masz tam w wybranych 0-800...? bo jak tak, to
            > trudno będzie Ci udowodnić, że nie dzwoniłaś. Ale jeżeli nie masz to pisz odwoł
            > anie.. wyslij mailem, listem, faxem a do saloonu idź z awanturką i też z odwoła
            > niem wink i niech Ci podpisza na drugim egzemplarzu dzień oraz godzinę przyjęcia
            > z czytelnym nazwiskiem przyjmującego.

chodziło mi o wybrane smsy oczywiście
            • tetika Re: sms premium w tmobile 15.01.13, 12:30
              Doral i jak awantury? bylas ? dzialalas?
              • doral2 Re: sms premium w tmobile 15.01.13, 15:45
                jeszcze nie.
                na razie dzwoniliśmy i pańcia z infolinii wmawiała nam, że gry ściągaliśmy.
                chyba ja porąbało.
                napisałam reklamację, jutro wysyłam poleconym zpo.
                zażądałam bilingu.
                jak coś mi odpiszą, to wam powiem.
                • tetika Re: sms premium w tmobile 15.01.13, 16:11
                  no z tymi grami to ja w rodzinie mialam taka sytuacje. Bo bratowa dzieciakowi wgrala jakas gierke a potem nie pilnowala i dzieciak sobie zmienial samochodziki w gierce i nastukal cos dobrze ponad 200 pln.
                  W koncu doszli czemu maja tak wysoki rachunek. Wiec Pani dobrze mowila.
                  Ja rozumiem ze ty mozesz nie miec w rodzinie dzieciaka ktory dopadl twoj telefon , ale to jedna z mozliwosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka