Dodaj do ulubionych

Reklama- Smakija

09.02.13, 18:20
Czy tylko ja mam ochote jebnac czyms ciezkim jak to widze?
Obserwuj wątek
    • paciaty Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 18:55
      Widok reklamy mi nie przeszkadza, ale jak słyszę to "Smakiiiijaaaaa, coś tam coś tam the sun is shining" czy coś w ten deseń - to mam ochotę przyjebać
    • doral2 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 19:09
      wyłącz telewizor tongue_out
    • olinka20 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 19:26
      Nie znam reklamy, ale do szału doprowadza mnie młoda lasia, ktora akcentuje, ze jej kolezanka robi UDErzająco dobre ciasta i chodzcie, chodzcie,
      Mam ochote walnąc czyms ciezkim jak to słysze!!
      I na nic wylaczenie tivi, byłam w karfurze na zakupach i ta gowniana reklama leciała z 5 razy!!!!
      a to były szybkie zakupy!!!
      • ceres9 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 19:44
        o to to
        tez jak ja slysze to mnie skreca;D
      • zales239 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 19:45
        a to chodźcie chodźcie to mówi jakby kupy dzisiaj nie robiła hłe hłe
        nie mogę tego słuchaćsuspicious
      • thegimel Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 20:32
        O tak, w konkursie na najgupszą reklamę roku mogłaby też wystartować też tego środka na gardło z Meksykańcami wyłażącymi z szafy. Grrrr
    • prigi Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 19:49
      Ku mojej ogólnej uciesze, nie mam pojęcia o czym mówicie smile
      • zales239 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 19:52
        szczęśliwaśsmile
        • kolibeer2 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 21:41
          a ja nie trawię tego czegoś :
          www.youtube.com/watch?v=sbceb6gEcr8
          albo czegoś innego ( jogurtu / twarożku )
          i w żżyyyciu nie kupię nic z tej firmy , nawet jakby nic innego nie był o na połce smile
          • olinka20 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 21:48
            O matko!!!!
            Straszne!
          • sylki Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 16:07
            ale to chyba reklama Ikei tongue_out
            masakra
    • kwintesencja_patologii Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 22:09
      Nie tylko Ty - ja też smile ale bardziej, gdy widzę tę reklamę "wyprze dasz? dam" tongue_out
      Jest taka reklama eurobanku z Adamczykiem, w której on coś śpiewa w kolejce w mięsnym czy jakoś tak, moja mama widziała i mówi, że wyjątkowo idiotyczne... i nie mogę tego nigdzie w sieci znaleźć wink Pomożecie? ;>
      • olinka20 Re: Reklama- Smakija 09.02.13, 22:29
        PRosiesmile
        reklamy.bankowe.pro/adamczyk-w-miesnym-po-schab-na-kredyt
        • kwintesencja_patologii Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 00:57
          big_grin Boskie!! Dziękuję smile
        • jowitka345 Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 15:32
          Ale swoja drogą to on w tych reklamach ( w tej o rurze też) wygląda na zaskoczonego..... i Ci ludzie gapiący się jak kura w gnat big_grin... myślicie, że biorą go znienacka??
          ja dzisiaj pierwszy raz słyszałam reklamy smakija... mam stosunek do nich żaden ale wkurzaja mnie natomiast reklamy środków moczopędnych lub na infekcje dróg rodnych. blee
          zastanawiam się kiedy do tv wejdzie reklama rozjaśniania odbyty z Natalią Siwiec tongue_out
      • fajnyrobal Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 19:37
        A, zapomniałam, jeszcze wszystkie reklamy z Pakosińską w roli głównej - entelegentna brunetka wrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • kwintesencja_patologii Re: Reklama- Smakija 11.02.13, 00:46
        A mnie jeszcze to: "Kłykcik!" Boszszsz, co za durnota...
    • beverly1985 Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 20:00
      Nie mam w domu telewizora, a przez was wyszukalam na youtubie częśc tych reklam
      -mcdonald- puszysta bułkaaaa lalala- zamorduję was! czuje sie zgwalcona przez uszy!!!!
      -jogurt czaruś- że co???
      -smakija to przy nich pikuś, wręcz dzieło agecji kretywnej

wyprze dasz jest fajne tongue_out Plus od dawna ma absurdalne reklamy.
      A tej o ciastkach nie znalazlam.
      • olinka20 Bev 10.02.13, 20:19
        www.youtube.com/TMobilePL
    • dziewczyna_bosmana Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 20:25
      A ja wyciszam reklamy więc mnie już dawno nie wkurzają tongue_out
      • doral2 Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 20:31
        jestem biernym oglądaczem tivi, czyli nie oglądam, ale jestem w pomieszczeniu gdzie pudło działa.
        od wczoraj do ciężkiej kurvicy doprowadza mnie debilna, infantylna i kretyńska reklama vitaminera.
        • fajnyrobal Re: Reklama- Smakija 10.02.13, 20:42
          A ja się jeszcze zastanawiam, oprócz oczywiście debilnej piosenki, skąd oni do cholery wytrzasnęli takich brzydkich ludzi?
        • thegimel Re: Reklama- Smakija 11.02.13, 10:49
          Tak, wiem coś o tym. Najgorsze, że młodemu się melodyjka spodobała i się kurde buntuje jak chcę przełączyć. Pamiętam jak moją mamę wkurzałyśmy z siostrą puszczając na cały regulator reklamę oleju kujawskiego (miałam ci ja pieczeń). A jak nie leciała, to śpiewałyśmy jej to na głosy, usiłując zwiać przed ścierką, oj okrutne to było big_grin
    • dziennik-niecodziennik Re: Reklama- Smakija 11.02.13, 10:20
      mnie osobiście wkurza ta reklama społeczna dbania o męskie zdrowie.
      "co powinien zrobic prawdziwy mężczyzna?" - "zbudowac dom, zasadzić drzewo i mieć syna..."
      ja wiem ze to stare powiedzenie, ale jest obrzydliwie seksistowskie i mam nadzieję ze to wkrótce zdejmą...
    • mona_mayfair Re: Reklama- Smakija 12.02.13, 07:19
      Do wszystkich wymienionych dodam jeszcze "giuseppe" i malolata rapującego o serku topionym..
      • melancho_lia Re: Reklama- Smakija 12.02.13, 08:08
        Jak to czytam to cieszę się, ze od 8 lat nie posiadam telewizora...
        • olinka20 Re: Reklama- Smakija 12.02.13, 09:05
          Jakie to teraz ą i ę nie posiadac telewizora, ale takie rzeczy tylko w necie.
          W realu nie znam nikogo kto tivi nie ma.
          Nie wyobrazam sobie nie miec tivi, lbie ogladac filmy na hbo i canalu, discovery czy animal planet.
          I wybacz, ale nie wyopbrazam sobie sciubienia tego na ekraniku komputera ( jaki by duzy nie był ,nie jest to 42 cale, komfort ogladania nieporownywalny).
          • melancho_lia Re: Reklama- Smakija 12.02.13, 09:10
            To sobie nie wyobrażaj. Ja nie mam, nie dorabiam do tego ideologii. Kiedyś miałam i tak nic nie było ciekawego.
            Mamy wystarczająco duży monitor od kompa, żeby filmy oglądać.
            Wybacz, ale można mieć ciekawsze rzeczy do roboty niż gapienie się w tv- wyobrażasz sobie?
            • olinka20 Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 14:47
              Nie, nie wyobrazam sobie, bo siedze przyspawana 24 na dobe i nie znam innych rozrywek big_grin
              A nawet najwiekszy monitor od kompa nie odda jakos tivi.
              No i nie ukrywam, ogladamy duzo filmow, bo lubimy, a nie sciagamy z neta, wiec jestesmy skazani na kupowanie dvd, lub ekstra płatne stacje.
      • kwintesencja_patologii Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 15:59
        mona_mayfair napisała:

> Do wszystkich wymienionych dodam jeszcze "giuseppe"

Przede wszystkim w nazwie tej pizzy jest błąd (jest "Guseppe", a powinno być "Giuseppe" i to to mnie dopiero wkurza! Dziwne, że przez tyle lat się nie zorientowali...

https://www.oetker.pl/fileadmin/content/etykiety/Pizza_Guseppe_z_szynk%C4%85.jpg
        • kwintesencja_patologii Ups... 13.02.13, 16:00
          Coś mi się obrazek dziwnie wkleił... podam więc sam link: www.oetker.pl/fileadmin/content/etykiety/Pizza_Guseppe_z_szynk%C4%85.jpg
          • magiczna_marta Re: Ups... 13.02.13, 18:22
            Moje dzieci śpiewają tą melodyjkę jakieś 50 razy dziennie uncertain
        • mona_mayfair Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 18:11
          O, mówiąc szczerze, ja też się nie zorientowałam;p Może dlatego, że nie przyglądam się reklamie a produktu nigdy nie nabyłam;p Drażni mnie jedynie durnowata melodyjka która wpada w ucho memu dzieciu ;p
    • iziula1 Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 14:21
      W życie bez TV wierze. Moja przyjaciółka przez wiele lat mieszkając na stancjach nie miała TV.
      NA WSZYSTKO MIAŁA CZAS.
      Teraz sama wyjeżdżając gdzieś na wakacje, ferie unikam tv, niestety hotele teraz oferują tv w każdym pokoju a to największy złodziej czasu.
      Ostatnio miałam 2 tygodnie bez TV - cudowne uczucie choć odczułam skutki odstawieniawink

Wracając do tematu:
      Nienawidzę reklamy z Adamczykiem "chciałabym.... " wrrrr a mój najmłodszy śpiewa mi ja prawie non stop. To samo papier toaletowy i Mozart.
      Ogólnie rzecz podsumowując : od bardzo dawna nie widziałam dobrej inteligentnej reklamy.
    • thegimel Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 15:54
      O jeszcze mam ochotę rzucić w ekran butem jak widzę tę reklamę Head and Shoulders, z tą babą (Ilsa Lewkowicz czy jakoś tak). Ostatnio co otwierałam jakieś video na gazecie, to ta lazła. Chyba jeszcze tylko ta położna gwiazd, Żanet Kalyta była równie irytująca,
      • fajnyrobal Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 16:10
        A ta reklama z drewnianogłosą cię nie wkurza? wink

• dziubasekk Re: Reklama- Smakija 13.02.13, 23:27
          Ojj tak - ta z małolatem i serkiem topionym to mnie do szału doprowadza jak mało co uncertain

www.youtube.com/watch?v=n4CTL4_QUio
          Ale za to 'kłykcik' jest zaje...fajny smile

No i te paskudne reklamy, gdzie plują krwią, wypadające zęby, czy infekcje intymne - zawsze w okolicach obiadu. Blee
          • tetika Re: Reklama- Smakija 14.02.13, 09:03
            A moze wlasnie robia te wkur....ce reklamy zeby je jednak zapamietac?
            bo ladna by byla szybko zapomniana?
            • olinka20 Re: Reklama- Smakija 14.02.13, 09:23
              Czy ja wiem?
              Ja nie kupuje produktow reklamowych, ktorych reklama doprowadza mnie do szału, albo nie lubie/nie cenie celebryty, ktory ow produkt reklamuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka